Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula_czarnuszka napisał(a):
Rybc!a, a zapytać nie można? Przecież chyba schronisko prowadzi rejestr wydawanych psów?:cool1:

Tak, zapytać mogę, ale oni odpowiedzą mi tyle, co wiem ja, albo i nie.:shake:

• 1 month later...
Posted

Nie lubię takich sytuacji gdy "znika Pies" Kiedy to sie skończy?
Wszystkim pieskom życzę poprawy losu i domków! A Wam Kochani wytrwałości, zdrowia i wiary. Aby ten czas świąteczny otworzył serca wielu ludziom na krzywdę zwierząt!

Posted

Edi100 napisał(a):
Nie lubię takich sytuacji gdy "znika Pies" Kiedy to sie skończy?
Wszystkim pieskom życzę poprawy losu i domków! A Wam Kochani wytrwałości, zdrowia i wiary. Aby ten czas świąteczny otworzył serca wielu ludziom na krzywdę zwierząt!

Podpisuję się pod tym obiema rękoma.

Posted

[quote name='malawaszka']tym bardziej, że w tym wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9156721#post9156721

była taka sama sytuacja i okazało się że jednak pies jest tylko się chowa :shake:
Malawaszko, ale czy te pretensje są skierowane do mnie?
Tam psy nie mają nawet numerków, o imionach nie wspomnę. Gdy się pytam, co się stało z psem- nikt nic nie wie. Niestety, dopóki nie będzie zmian , które są zaplanowane, to nic nie mogę wskurać w takich sytuacjach, jedynie porządnie się oglądać i sprawdzać, czy psa rzeczywiście nie ma.

Wierzę w to, że Alf znalazł dom, bo był wyjątkowo piękny!

Posted

Rybcia wyluzuj - jesteś za bardzo przewrażliwiona na swoim punkcie - wielu z nas boryka sie z takimi samymi problemami w schroniskach - brak numerków, brak jakiejkolwiek przychylności ze strony pracowników schronu - więc nikt do Ciebie pretensji nie ma tylko do systemu i do sposobu działania schronisk :shake: