Gonitwa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ula pytanie nic nie da- często podawane są sprzeczne informacje, a schronisko nawet nie będzie wiedziało o którego psa nam chodzi. Quote
Rybc!a Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ula_czarnuszka napisał(a):Rybc!a, a zapytać nie można? Przecież chyba schronisko prowadzi rejestr wydawanych psów?:cool1: Tak, zapytać mogę, ale oni odpowiedzą mi tyle, co wiem ja, albo i nie.:shake: Quote
wanda szostek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Miejmy nadzieję, że dobrze trafił. Quote
Edi100 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Nie lubię takich sytuacji gdy "znika Pies" Kiedy to sie skończy? Wszystkim pieskom życzę poprawy losu i domków! A Wam Kochani wytrwałości, zdrowia i wiary. Aby ten czas świąteczny otworzył serca wielu ludziom na krzywdę zwierząt! Quote
wanda szostek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Edi100 napisał(a):Nie lubię takich sytuacji gdy "znika Pies" Kiedy to sie skończy? Wszystkim pieskom życzę poprawy losu i domków! A Wam Kochani wytrwałości, zdrowia i wiary. Aby ten czas świąteczny otworzył serca wielu ludziom na krzywdę zwierząt! Podpisuję się pod tym obiema rękoma. Quote
malawaszka Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 tym bardziej, że w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9156721#post9156721 była taka sama sytuacja i okazało się że jednak pies jest tylko się chowa :shake: Quote
Rybc!a Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='malawaszka']tym bardziej, że w tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9156721#post9156721 była taka sama sytuacja i okazało się że jednak pies jest tylko się chowa :shake: Malawaszko, ale czy te pretensje są skierowane do mnie? Tam psy nie mają nawet numerków, o imionach nie wspomnę. Gdy się pytam, co się stało z psem- nikt nic nie wie. Niestety, dopóki nie będzie zmian , które są zaplanowane, to nic nie mogę wskurać w takich sytuacjach, jedynie porządnie się oglądać i sprawdzać, czy psa rzeczywiście nie ma. Wierzę w to, że Alf znalazł dom, bo był wyjątkowo piękny! Quote
malawaszka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Rybcia wyluzuj - jesteś za bardzo przewrażliwiona na swoim punkcie - wielu z nas boryka sie z takimi samymi problemami w schroniskach - brak numerków, brak jakiejkolwiek przychylności ze strony pracowników schronu - więc nikt do Ciebie pretensji nie ma tylko do systemu i do sposobu działania schronisk :shake: Quote
Rybc!a Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Oki, źle to odebrałam. No tak, samemu nic nie można zrobić. Na szczęście nad nami wisi iskierka nadziei na zmiany. Quote
Rybc!a Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Edi100 napisał(a):Czy może się coś wyjaśniło?:roll: Najprawdopodobniej pies został zaadoptowany. Quote
Recommended Posts