weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak, wiemy obydwie. Zrobiłam Alfowi kilka ogłoszeń i pamiętam o nim... Niestety nie mogę więcej zrobić... Quote
Rybc!a Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Kto wklei sobie jeszcze do podpisu banner Alfa? Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rybc!a napisał(a):Kto wklei sobie jeszcze do podpisu banner Alfa? Bardzo bym chciała ale miejsca brak... I jeszcze Snoopy... może niedługo zrobi się miejsce to podmienię. Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rybciu a jak w końcu z wiedzą czy Alfik jest nadal w schronisku???? wiadomo coś? Quote
Rybc!a Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Planuję wybrać się już niedługo do schroniska. Może coś uda mi się załatwić. Quote
madzia828 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no to czekamy na info co z Alfem czy jest w schronie Quote
Rybc!a Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Uroczyście oświadczam, że Alf niestety, albo i stety dalej jest w schronisku! Quote
weszka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Szukamy domu!!! Dodałam Alfa na mojego sznaucerowego bloga - może ktoś go tam wypatrzy... Quote
Rybc!a Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='weszka']Szukamy domu!!! Dodałam Alfa na mojego sznaucerowego bloga - może ktoś go tam wypatrzy... Dzięki Weszko, a to nowe zdjęcia towarzysza: Wygląda na małego, bo zdjęcie robione było z góry. Quote
madzia828 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 fajny kudłaczek:loveu::loveu:z niego Quote
Rybc!a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Fajny z niego misio, taki duuuży CIAPCIAK ;) Quote
BoWa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czy ktoś wie coś więcej o jego charakterze i przeszłości? Zrzeczony czy znaleziony? Z psami czytałam,że sie dogaduje, a jak do dzieci i kotów? Chodzi na smyczy? Jest ułożony? Nie ma tatuażu? Quote
Rybc!a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 GoWa napisał(a):Czy ktoś wie coś więcej o jego charakterze i przeszłości? Zrzeczony czy znaleziony? Z psami czytałam,że sie dogaduje, a jak do dzieci i kotów? Chodzi na smyczy? Jest ułożony? Nie ma tatuażu? Ojej, jakie to trudne odpowiadać na takie pytania bez żadnych możliwości sprawdzenia tego. Nie mogę mówić wam czegoś, czego nie jestem pewna. O ile dobrze pamiętam, to pies został znaleziony. Po przebytej kwarantannie, jest gotowy do adopcji. Przeszłość nieznana, niestety. Charakter- spokojny, stonowany, czasem flegmatyczny. Taki prawdziwy misio. Z psami się dogaduje, stosunku do kotów nie sprawdzę, bo nie mam jak- a dzieci- myślę, że nie będzie problemu z tymi nieco większymi- sama jestem nastolatką, więc wszystko mówi samo za siebie. Czy chodzi na smyczy to nie wiem, bo ja nie mam prawa go wyprowadzać. A czy tatuażu nie ma, to też nie sprawdzę, bo przez kraty boksu, wpychające się 10 mordek do miziania, kudły nic nie zobaczę... Quote
ruda76 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 kurcze jak ja bym mu chciała pomoc:placz: Quote
Rybc!a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 ruda76 napisał(a):kurcze jak ja bym mu chciała pomoc:placz: Chyba wszyscy mamy takie intencje... :-( Quote
malawaszka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 www.sznaucery.rix.pl już działa wreszcie :multi: po chyba rocznej przerwie :angryy: Alfik dodany :loveu: Quote
Rybc!a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='malawaszka']www.sznaucery.rix.pl już działa wreszcie :multi: po chyba rocznej przerwie :angryy: Alfik dodany :loveu: Super! Dzięki za pomoc. :loveu: Quote
Recommended Posts