Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ruda76 napisał(a):
Takiego psa raczej trudno nie zauważyc :cool3: a moze jest juz w nowym domu?

Boks dużych psów jest duży- mógł schować się za budy, mógł być w budzie- mówiłam wam, że nawet ostatnio niechętnie do mnie podszedł- stracił już nadzieję.

Posted

[quote name='eria']stronę wcześniej są dwa
podnoszę psisko :loveu:
Zauważyłem ale po zrobieniu. Będzie większy wybór. :lol:

Banerki są a chętnych do wklejania coś brakuje :-(

Posted

ruda76 napisał(a):
no niestety do Alfa nie uśmiechnęło się szczescie bo ma ...........ogonek:angryy:

Czasami nie rozumiem jednak ludzi ale coż....

nie rozumiem:roll:
chcesz powiedzieć że byli chętni ale nie zdecydowali się na niego bo ma ogon :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
to dobrze że się nie zdecydowali :angryy:

Posted

nie macie do konca racji:roll: oni od początku chcieli sznaucera olbrzyma bo takiego kiedyś mieli- dodam ,ze bez ogona bo takie były według wzorca.
Jesli mają taki wybor i pies nie jest potrzebny na juz i teraz -to poczekają i byc moze bedzie gdzies taka bida bez ogona ,ktora bedzie miała u nich bardzo dobrze a przy okazji bedzie spełniała ich marzenia.

To są ludzie prowadzący firmę na wsi , posiadają duzy teren , mają 2 jamniczki szorstkowłose ( w tym jedna mix i obie po sterylizacji) -dbają o zwierzęta ktore mają więc nie piszcie z łaski swojej o nich w ten sposob.
Chcą dac dom psu podobnemu do takiego jakiego mieli kiedyś dawno i nie mozna ich źle oceniac bo nie chcą z ogonem.

Mnie osobiscie nie przeszkadzało by czy on ma ogon czy nie choc jesli piszemy o Alfie on jest bardziej CTR niż sznaucer Olbrzym .

Mam nadzieję ,ze uda się znależć mu szybko fajny , dobry dom i ludzi ktorym jego ogon przyniesie duzo radości

Posted

Ruda poprzedni swój post napisałaś w takim tonie,że zrozumiałam w ten a nie inny sposób... mogłaś od razu wyjaśnic ;)

ile ja bym dała żeby mój Kreon miał ogon:loveu: :loveu:

Posted

Nie to naprawde fajny dom ale tak nieśmiało mi powiedzieli ,ze wolą bez ogona:roll:
To nie jest pilna sprawa -dali mi znac poprostu ze są gotowi dac dom takiemu a takiemu psu.

Ja osobiscie bardzo bym chciała aby Alf tam trafił ale ...........cóż ja mogę:roll:

Posted

eria napisał(a):
Ruda poprzedni swój post napisałaś w takim tonie,że zrozumiałam w ten a nie inny sposób... mogłaś od razu wyjaśnic ;)

ile ja bym dała żeby mój Kreon miał ogon:loveu: :loveu:

no widzisz moja Lolka ma ogon i uszy ( ale jest głucha ) a Chupi jest bez ogona , uszu i jajek - i nie ma to dla mnie znaczenia ale dla innych widocznie pewne rzeczy mają ;)

Posted

eria napisał(a):

No właśnie. Ja też się zasugerowałem. :lol:

Posted

Puchatek napisał(a):
No właśnie. Ja też się zasugerowałem. :lol:

I ja również, przepraszam. Zauważyłam że ostatnio wypowiadam się pod presją emocji, co niestety wychodzi mi na niekorzyść! :roll: Może jestem już przewrażliwiona. Może powinnam zrobić sobie przerwę w pracy z psami, bo czasem mnie to wszystko przerasta. :roll:

Posted

Nie ma za co przepraszac -wszyscy działamy w tym samym kierunku i chcemy aby Alf znalazł szybciutko dom.;)

Czy on jest juz na stronie adopcyjnej sznaucerów lub podobnej