Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ojej, jakie to trudne odpowiadać na takie pytania bez żadnych możliwości sprawdzenia tego. Nie mogę mówić wam czegoś, czego nie jestem pewna. O ile dobrze pamiętam, to pies został znaleziony. Po przebytej kwarantannie, jest gotowy do adopcji. Przeszłość nieznana, niestety. Charakter- spokojny, stonowany, czasem flegmatyczny. Taki prawdziwy misio. Z psami się dogaduje, stosunku do kotów nie sprawdzę, bo nie mam jak- a dzieci- myślę, że nie będzie problemu z tymi nieco większymi- sama jestem nastolatką, więc wszystko mówi samo za siebie. Czy chodzi na smyczy to nie wiem, bo ja nie mam prawa go wyprowadzać. A czy tatuażu nie ma, to też nie sprawdzę, bo przez kraty boksu, wpychające się 10 mordek do miziania, kudły nic nie zobaczę...

Z opisu ma charakter jak mój Graf (CTR - przygarnięty w wieku 3 lat).

Przypuszczam, że Alf nie ma tatuażu. Na zdjęciach widać biały krawat. Ani SO, ani CTR nie powinny go mieć więc sądze, że nie ma rodowodu.
Ale tak jak każdy psiak zasługuje na wspaniały dom.

Posted

Ale tak jak każdy psiak zasługuje na wspaniały dom.

Święte słowa.
Dzisiaj już nie zdążę, bo jadę do Warszawy, ale jutro zajmę się ogłaszaniem Alfa.