doddy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja mogę i drukować - nie ma problemu. Tylko ktoś musiałby mi projekt zrobić. Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 doddy napisał(a):Ja mogę i drukować - nie ma problemu. Tylko ktoś musiałby mi projekt zrobić. już poprosilam tengusię!!! Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no to jeszcze hopsniemy po pomoc!!!!!!! Quote
Angel_ Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Te zdjęcia co w aukcji ma jako cegiełki to zdjęcia Jacusia? To nie powinni się przyczepić! Super, że tak szysbko ruszyła pomoc dla niego - jak pisałam na niebieskim za tydzien- dwa jak beda pieniadze bankowo cos wplacimy da chłopaczka! Ech wy to dziewczyny jesteście :loveu: Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 przepraszam, ze pisze dopiero teraz..caly dzien poza netem bylam. Kiddy! jezeli dalabys rade w piatek rano przyjechac do kato to moge jechac z Toba do wro i sobie wroce. tylko tam potrzebowalybysmy transport do tego hotelu, a tam auta nie mam.. czy moglabys byc lacznikiem pomiedzy fundacja ast a hotelikiem? bedziesz najblizej psiaka..bedzie Ci najlatwiej, choc to duze obciazenie..z czego zdajemy sobie sprawe.. gdzybysmy mialy psa zabierac w ten piatek, musimy najpozniej jutro przelac kase, zeby uzbierac 600zl(wpalat z gory). Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 musimy jeszcze ustalic, komu przelejemy pieniadze? Kiddy? czy moglibysmy zrobic to na Twoj rachunek? obiecana przez mnie kwote wreczylabym Ci osobiscie jak bedziemy psa odbierac, DARIAOPOLE czy potwierdzasz swoja deklaracje wplaty? Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 chyba jeszcze potrzebujemy 50zl do 600zl, chyba ze wplynelo wiecej kasy z allegro po onku. Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dzwonilam teraz jeszcze do tego hotelu pod wro, pan jutro mi potwierdzi, czy przyjmie asta w ten piatek. jezeli nie mamy innych propozycji hotelu, pozostaje nam tylko ten.. ale musimy to szybko potwietdzic, zebysmy sie nie obudzily z reka w nocnkiu! Kiddy?czy masz inny hotel? czy zostajemy przy tym? http://www.armaka.prv.pl/hotel/ Quote
andzia69 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ja potwierdzam swoją wplatę 200 zl - tylko gdzie??? Kako - pan poinformowany o tym,ze ast wygląda nienajlepiej, bo ze schronu???? Quote
kako80 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pan wie ze pies ze schronu,a ze miewa w hotelu psy wyciagane ze schronu, chyba wie jak to wyglada.. a sprawa wyglada tak, ze jutro sie dowiemy co z miejscem i jezeli bedzie, to dojdziemy do szczegolow..i mam nadzieje, ze bedzie ok.. wlasciciel wspominal nawet, ze moglby z astem popracowac, mam nadzieje, ze tak bedzie.. Quote
kiddy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zgadzam się mogę współpracować z fundacja. Co do piątku napisze wieczorem ja kurcze wczoraj nie dalam rady jechac do siechnic (wypadek losowy) ale zadzwoncie tam kochani i dowiedzcie się wszystkiego dokladnie bo prawdopodobnie pies zostanie w ten piątek zabrany ze schroniska :) Quote
dariaopole Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 tak kochani potwierdzam moją deklarację - 50 zł. Jeśli będzie już wiadomo komu przelać to przeleję :) Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 mamy rezerwacje od piatku na miesiac. jezeli chodzi o szkolenie/socjalizacje to jest to 30zl za dobe i praca z psem codziennie. musimy go zaszczepic przeciw wirusowo, pan przymknie oko na date ale szczepienie byc musi. pytanie, czy w schronie to zrobia? czy dopiero w piatek jak go wyciagniemy? tyle w tym momencie.. Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 KIDDY! czy moglabys przyjac przelewy na Twoj prywatny nr konta? trzeba to przelac juz, zeby do jutra doszlo! Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 boje sie, ze nawet jezeli wpalcimy dzis te pieniadze, nie przyjda do jutra...i co w tedy? dramat... Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 to moze na ten jeden raz podam Wam moje konto: mbank; Katarzyna Koziara; z dopiskiem hotel dla kasto [FONT=Verdana] Numer rachunku : [/FONT] [FONT=Verdana]87 1140 2004 0000 3102 3591 8850[/FONT] oczywiscie upublicznie wszystkie wplaty tu na forum. zeby przelewy dotarly do jutra, bo lezymy... Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no i jeszcze karma! czy fundacja moze kupic i wyslac worek czy moze jednak my cos kupimy...sama juz nie wiem jak bedzie lepiej! jest strasznie malo czasu!!!!!!:-( Quote
doddy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Karma dla Mańka jest w Wałbrzychu. Potrzebny jest tylko transport. Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 sluchajcie:-(:-( dzwonilam do schronu, zeby potwierdzic zabranie psa i mam bardzo zle wiesci...:-( nasz ast zostal uspiony.. numer psa sie zgadza 847/07 podobno pies sie samookaleczyl, byl agresywny, rozgryzl sobie lapy i poranil pysk..wet schroniskowy WCZORAJ stwierdzil, ze trzeba go uspic. NASZ AST NIE ZYJE :-( Quote
kako80 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 nie wiem co powiedzic... moze ktos powinien jechac do schronu sprawdzic, ale chyba nie mieliby powodu oszukiwac..podali nr, nr sie zgadza.. rece mi opadly...:-( akcja odwolana.. kierowniczka poinformowala mnie, ze w schronisku jest mloda(1-2 lata) amstafka, lagodna (przynajmniej na razie..)bialo-czarna mozemy sprobowac zalezc jej dom, dopoki jeszcze zyje..:shake: po prostu brak mi slow...spoznilismy sie o jeden dzien...:-( Quote
desdemona Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cholera... przykre:( nie wiem co napisac... Quote
doddy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Przykre. Jeśli chcecie uratować amstaffa przed schroniskiem, to dwa dni temu w Ozarowie samochód potrącił amstaffa. Astek jest po operacji. Jak się podleczy ma trafić do schroniska. Możecie jemu sponsorować hotel w razie co. Jego wątek ze zdjęciami ma być dopiero jutro. Quote
Angel_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ojej coza ludzie :( przykre to srasznie :( Quote
piekielnyaniolek18 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Boże nie wierze:placz: widziałam na tych zdjęciach że miał rany...no nie wierze, tyle ludzi się w to zaangażowało:placz: spóźniliśmy się o te kilka dni:placz: dla Mańka[']:-( Quote
Pianka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ja moge tylko potwierdzić to, że pies się sam okaleczał. Przy mnie to nawet robił jak mu robiłam zdjęcia:-( Śpij słonko ['][']:-( Quote
Recommended Posts