Jump to content
Dogomania

Suczka wyrzucona na wysypisko . LOLA MIESZKA W DOMU JAK Z BAJKI!

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusia do weta i tak musze z nia iśc bo i szczepienie itd ale moze dopiero w czwartek bo wtedy moze doprosze sie żeby ktoś mnie zawiózł...

Posted

jestem zmuszona prosic o pomoc finansową... nasze zapasy sie wyczerpały - sa pieniądze na transport Moruska ale leżą odłozone bo jakby sie pojawiła możliwość....:oops:

ja niestety nie dam rady - czy ktoś może wspomóc grosikiem (na AFN) na weterynarza i sterylizację...?:oops:

Posted

30 zł to nie jest mało!:loveu:
jestem tak zbulwersowana aferami na dogo, że wolę aby wpłaty były na AFN - skarpeta "Psy Ostrowiec Swiętokrzyski" Tak jest wszystko jasne bo bez faktury nie dadza pieniędzy. ja przynajmniej tak wolę...

Dziekujemy :loveu:

Posted

iwop, to się cieszę, że te 30 zł coś dadzą. Tylko napisz mi ten adres, bo nie mam czasu szukać po wątku ani w ogóle. Może byc na pw, albo tu, jak chcesz. Wpłacę chyba jutro, albo pojutrze. Tylko napisz dokładnie jak napisać i z jakim dopiskiem by poszło na małą.

Posted

Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

dla "Psy z Ostrowca świętokrzyskiego"

Dziękujemy :loveu: Jutro jedziemy do weta na szczepienia i umówić sie na sterylkę.

Guest Elżbieta481
Posted

A może własnie dlatego ją wywalili,że była szczenna...........:-(
Ela

Posted

Wróciłam od weta i niestety moje obawy sprawdziły sie - Lola jest szczenna :shake:
W przyszłym tygodniu sterylka aborcyjna. Straszne to wszystko:placz:

Posted

Małpy jedne te ludziska!! W dzisiejszej dobie postępu dopuszczać suki do ciąży! Bardzo dobrze że będzie miała sterylkę aborcyjną czyli rozumiem że nie dopuścicie do urodzin malców? Przepraszam za offa, ale tak przy okazji chcę zapytać czy jak mam szczeniorę i ma ona chyba jakieś 4 m-ce (przygarnięta) to mam czekać do cieczki i dopiero po niej ją wysterylizować?Czy mogę wcześniej? I ta cieczka to kiedy może być?