Jump to content
Dogomania

Suczka wyrzucona na wysypisko . LOLA MIESZKA W DOMU JAK Z BAJKI!

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusia pewnie, że tak. ja sama poszukam czegos na bazarek... Zresztą sunia będzie u mnie dopiero jutro wieczorem (mam nadzieję). serce sie kraje jak sie na nią patrzy... Jutro wkleję zdjęcia i jakiś filmik.

Posted

Koty ja "olały" - chociaz malwinka ucieka na jej widok :oops: Ona na koty nie zwraca uwagi... na razie problemem jest moja onka - dostała histerii - pare razy warknęła i teraz oczywiście cały czas musze ja głaskać i utwierdzać w przekonaniu, ze jest jedynym psem na świecie:roll:
Lola - tak nazwała suczke jest wyjatkowo miła i kontaktowa :)
Musi znaleźc super domek!

Posted

Suczka jest bardzo miła i kontaktowa :) Przylepka - jak na razie musze ja znosić z 3 pietra bo nie umie chodzic po schodach...

Boję sie czy przypadkiem nie jest już szczenna bo coś jej brzuszek jest zbyt zaokrąglony :(

A wygłodzona...!:roll:

Posted

Lola jest naporawde słodka - uwielbia dzieci, ma doskonały kontakt z innymi zwierzakami - nawet moje perskie potwory jej nie interesują. Taka słodka przylepusia :)

Posted

Iwonko, słabo u mnie z czasem i nie wiem czy na szybko dam radę zrbić banerek z Markiem wiszącym nademną i poganiającym mnie ale postaram się jutro umieścić sunię wyróżnioną na alegratce.

Posted

No fajnie to nie jest - Melka dostała histerii i to jest troche męczące bo Lola nie umie chodzic po schodach i musze ją wnosić i wynosić z 3 piętra:roll: