Jump to content
Dogomania

Suczka wyrzucona na wysypisko . LOLA MIESZKA W DOMU JAK Z BAJKI!

Recommended Posts

Posted

filmik z Lola:

http://www.youtube.com/watch?v=d2reNryt05M

Dostalam telefon, ze na wysypisku śmieci koło ostrowca od paru miesięcy koczuje suczka, która po smierci właściciela przywieziono tu razem se starymi meblami i smieciami z mieszkania. Trzeba ja stamtąd zabrac ale nie mamy co z nia zrobić....:placz: W Ostrowcu nie ma tymczasów jak wiecie...Pododno jakies dzieci chciały ja ukamieniować...

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno rodzina zmarłej właścicielki przyjechała z warszawy i to co było do zabrania zabrala a psa ze starymi meblami wywalili na smietnik...:-(

Posted

iwop napisał(a):
Beata ja jestem na dogo jedyna z Ostrowca :(

Bidulo sama jedna to niewiele mozesz zdzialac... A nie ma jakiegos hoteliku, czy cos? cokolwiek, nie wierze ze sunia jest zdana tylko na te wysypisko, nie moze jej nikt wziasc chociaz na tymczas?????????

Posted

niestety u nas nie ma hoteliku i tymczasów tez w ostrowcu nie ma ....:shake:
Juz nie wiem co robić... do przytuliska jej nie zabierzemy bo jest przepełnione i psy ja zagryzą... Juz nie mamy co zrobic z Mila, której psy nie akceptują :oops:

Posted

Boże drogi, żywe stworzenie jak stary sprzęt wyrzucili... co za sk****syństwo!!!!!!!!!!!!!!!

iwop, jedyne co mi przychodzi do głowy to hotelik i koniecznie Allegro. Poproszę mojego dobrego duszka o wystawienie... Czy możesz jej zrobić dobre zdjęcia? Czy ktoś to biedactwo karmi?

Posted

Ja wiem, że zdjęcia są konieczne. Ale ja jedna robie zdjęcia a przed niedzielą nie dam rady. Jeden z moich kotów ma od dwóch dni biegunke i mam dodatkowo koci tymczas, którego rezydenci nie bardzo akceptuja - nie moge się ruszyć. W niedziele moja siostra obiecała, że mojego "dobytku" popilnuję to postaram sie tam dojechać.

suczka podobno żywi sie tym co znajdzie na smietniku...:-( Modle sie o to żeby jeszcze cieczki nie dostała...

Posted

A może hotelik u mosii?
Albo w Dąbrówce Warszawskiej 10 km za Radomiem. Agnieszka wzięłaby taniej. Ja za Rudiego placiłam 12 zł za dobę czyli za miesiąc 360.

Posted

agusia ja nie wątpię ale skąd brac pieniadze. ja z Jola oprócz naszych zwierząt mamy na utrzymaniu wszystkie psy z przytuliska a JOla jeszcze kilka kotów :(