Sonata78 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Książki szkoda, ale chyba był do niej zbyt łatwy dostęp? My z niszczycielskimi zdolnościami zwierząt "jesteśmy za pan brat" dzięki królikowi. Widziałam tydzień temu takie piękne firany, już miałam kupić ale jak sobie pomyślałam co Solan może z nimi zrobić... :cry: Mamy w tej chwili remont w mieszkaniu i mój mąż postanowił wykorzystać okazję i dorobić dodatkowe gniazdko. Poprosiłam go aby poczekał aż będzie pomalowane zanim podłączy do niego prąd. Więc ze ściany sterczy chwilowo kabelek. Kilka dni temu patrzę a mój futrzak złapał za ten kabelek i ciągnieee... Niewiele brakowało a wydarłby go ze ściany:splat: A to moja bestia: Quote
iwop Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 sonnata - piękna ta twoja bestia :loveu: Lola wyciągnęła ksiązki z pólki:evil_lol: W ogóle to dzisiaj mam mordercze skłonnosci co do moich zwierząt - najpierw kot nasiusiał mi w łóżko:mad: a potem urządziły sobie wojne perską i potłukły parę figurek (w dodatku kotów!). Powiedziałam im co o nich wszystkich myslę!:cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Sonata, nie mogłam się powstyzmyać od komentarza tego usztego na górze. Ja też jestem wielbicielką królusów, obecnie mam tylko Mireczka, białego barana.Strasznie biedak cierpi, bo od 3 dni już nie biega,więc aż drżę na myśl co będzie jutro,bo wraca mąż i Mirek wyjdzie na wolność.A do dyspozycji ma dół cały i piętro.Czyni z tego użytek...Wcześniej mieliśmy jeszcze Januszka,przybiegał do nas rano i walił w drzwi od sypialni żeby go wpuścić. Jak nie reagowaliśmy to wracał do siebie, a za 10 minut znów walił w drzwi.I tak kilka razy pod rząd...Czasem o 6 rano w niedziele.A raz przyłapałam go na wyżeraniu rozmrażających sie gołąbków, obżarł całą kapustę z 4 ogromnych gołębi i brał się zamaszyście za mięcho.Króle sa przecudnymi stworami!!!!!!!!1 Quote
iwop Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 zezarła następne książki :( Czego ona tak w ksiązkach akurat gustuje...? Quote
iwop Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Bardzo się denerwuję jutrzejszą operacją :oops: Tym bardziej, że musżę ja głodzić a ona uwielbia jedzonko.... Quote
Sonata78 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No to jest problem..:shake: Tofik jak dorwał rolkę po ręczniku papierowym albo ręcznik też darł na strzępy ale książek nie ruszał... Pewnie na tym wysypisku nie było lepszych zabawek... Może zostawiaj jej jakieś ulotki (bez zszywek) lub stare książki telefoniczne w miejscu gdzie ma zabawki? Quote
iwop Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 chyba tak zrobię... bo nie mam gdzie ksiązek poprzenosić.:oops: Quote
iwop Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Lola pozycza kase na operacje od Moruska bo Morusek to majętny chłopiec :cool3: Quote
Sonata78 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ile brakuje Ci pieniędzy do tej operacji? Quote
desdemona Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 to madra bardzo bedzie, skoro ksiazki zjada:) Quote
agusiazet Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czy sterylka się odbyła? Jeśli tak, to jest ok? Quote
Sonata78 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kilka godzin temu Iwop napisała mi SMS-a że Lola jest na stole operacyjnym i żeby trzymać mocno kciuki. Pracowałam wtedy w terenie i nie miałam dostępu do internetu. Quote
iwop Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Jesteśmy w domu. Wszystko jest w porządku. Idę pilnowac kroplówki bo Lola nie może teraz zostac sama. Quote
Agata-Poznań Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cieszę się,że wszystko jest ok. Lola-trzymaj się maleńka i szybciutko wracaj do zdrowia:loveu: Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Lola jest rewelacyjna :loveu: Zachowuje sie tak jakby nie miala operacji. Wczoraj obudziła mnie w nocy bo poszła do kuchni szukac jedzonka! Do mało nie połknęla jedzonka kotów razem z miskami:diabloti: Jesteśmy juz po spacerku - siusiu i cała reszta ok. :) Quote
desdemona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 to super, ze Lola czuje sie tak dobrze:) Quote
agusiazet Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Brawo, dziewczyny!!! Kto chce taką dzielną Lolę? Quote
Sonata78 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Teraz żeby w miarę szybko dom jej znaleźć... W przeciwnym razie pewnie będzie musiała pójść do schroniska a byłoby bardzo szkoda suni... Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Moze uda mi sie wkleic filmik z Lolą ale cały czas sie "ładuje" :stop: Lola w schornisku to tragedia. jest taka weoła, ufna i zawsze uśmiechnięta...:oops: Quote
Agata-Poznań Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :lol: :multi: Takie dobre wieści sprawiają,że jestem szczęśliwa:multi::lol: Lola,dzielna psinko,hopsaj po domek!!!!!!!! Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Nie wiem w końcu ile osób wpłaciło na Lolę na AFN bo pieniądze pozyczyłam od Moruska i za tydzień musze oddać....:oops: Quote
hesia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No i nikt o Lole nie pyta? Toz to pies ideal, a do tego ile wiedzy juz posiadla ;) . Iwop, wyslij fakture na AFN z prosba o zwrot. Sumy jeszcze nie widac, ale na koncie "psy ostrowiec sw" powinno tam byc razem przynajmniej ok. 240zl. Starczy? Quote
iwop Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Udało sie z filmikiem - tylko prosze nie zwracać uwagi na bałagan :modla: http://www.youtube.com/user/iwops Quote
Recommended Posts