Jump to content
Dogomania

Suczka wyrzucona na wysypisko . LOLA MIESZKA W DOMU JAK Z BAJKI!

Recommended Posts

Posted

Książki szkoda, ale chyba był do niej zbyt łatwy dostęp?
My z niszczycielskimi zdolnościami zwierząt "jesteśmy za pan brat" dzięki królikowi.
Widziałam tydzień temu takie piękne firany, już miałam kupić ale jak sobie pomyślałam co Solan może z nimi zrobić... :cry:
Mamy w tej chwili remont w mieszkaniu i mój mąż postanowił wykorzystać okazję i dorobić dodatkowe gniazdko. Poprosiłam go aby poczekał aż będzie pomalowane zanim podłączy do niego prąd. Więc ze ściany sterczy chwilowo kabelek.
Kilka dni temu patrzę a mój futrzak złapał za ten kabelek i ciągnieee...
Niewiele brakowało a wydarłby go ze ściany:splat:

A to moja bestia:

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonnata - piękna ta twoja bestia :loveu:
Lola wyciągnęła ksiązki z pólki:evil_lol:
W ogóle to dzisiaj mam mordercze skłonnosci co do moich zwierząt - najpierw kot nasiusiał mi w łóżko:mad: a potem urządziły sobie wojne perską i potłukły parę figurek (w dodatku kotów!). Powiedziałam im co o nich wszystkich myslę!:cool3:

Posted

Sonata, nie mogłam się powstyzmyać od komentarza tego usztego na górze. Ja też jestem wielbicielką królusów, obecnie mam tylko Mireczka, białego barana.Strasznie biedak cierpi, bo od 3 dni już nie biega,więc aż drżę na myśl co będzie jutro,bo wraca mąż i Mirek wyjdzie na wolność.A do dyspozycji ma dół cały i piętro.Czyni z tego użytek...Wcześniej mieliśmy jeszcze Januszka,przybiegał do nas rano i walił w drzwi od sypialni żeby go wpuścić. Jak nie reagowaliśmy to wracał do siebie, a za 10 minut znów walił w drzwi.I tak kilka razy pod rząd...Czasem o 6 rano w niedziele.A raz przyłapałam go na wyżeraniu rozmrażających sie gołąbków, obżarł całą kapustę z 4 ogromnych gołębi i brał się zamaszyście za mięcho.Króle sa przecudnymi stworami!!!!!!!!1

Posted

No to jest problem..:shake: Tofik jak dorwał rolkę po ręczniku papierowym albo ręcznik też darł na strzępy ale książek nie ruszał... Pewnie na tym wysypisku nie było lepszych zabawek...

Może zostawiaj jej jakieś ulotki (bez zszywek) lub stare książki telefoniczne w miejscu gdzie ma zabawki?

Posted

Lola jest rewelacyjna :loveu: Zachowuje sie tak jakby nie miala operacji. Wczoraj obudziła mnie w nocy bo poszła do kuchni szukac jedzonka! Do mało nie połknęla jedzonka kotów razem z miskami:diabloti: Jesteśmy juz po spacerku - siusiu i cała reszta ok. :)

Posted

Moze uda mi sie wkleic filmik z Lolą ale cały czas sie "ładuje" :stop:

Lola w schornisku to tragedia. jest taka weoła, ufna i zawsze uśmiechnięta...:oops:

Posted

No i nikt o Lole nie pyta? Toz to pies ideal, a do tego ile wiedzy juz posiadla ;) .

Iwop, wyslij fakture na AFN z prosba o zwrot. Sumy jeszcze nie widac, ale na koncie "psy ostrowiec sw" powinno tam byc razem przynajmniej ok. 240zl. Starczy?