ania14p Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czyli od drugiej strony!!!!!!!!!, a to taki miły psiaczek jest!!!!1 Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Piękny biały pies, a jeszcze jaki mądry. :crazyeye: Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Uwielbiam to zdjęcie naszego Tanga :loveu: Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja uwielbiam Tango, zwłaszcza jak wpycha głowę w taką małą dziurkę domagając się głaskania. Quote
eurydyka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 do mnie niestety nie wyjrzal z budy, musisz go Luka odwiedzic bo Tobie ufa, mnie nie zna Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To bardzo wesoły psiak czemu nie wyszedł? :shake: Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 luka1 napisał(a):To bardzo wesoły psiak czemu nie wyszedł? :shake: Bo zaczyna tracic nadzieję i zwyczajnie nie chce mu się zaczepiać ludzi. Bo i po co? Z józefowskim Orkanem jest dokładnie to samo (baner w moim podpisie). Tyle czasu na allegro i nic :shake:. I też ma biedak takie dołki. A on przecież ma niewiele ponad rok :placz:. Dwa słodziaki szukają domków.PILNIE!!!! Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kto pomoże Tango, pies bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Quote
carolinascotties Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przepraszam - nie przejrzalam calego watku - czy piesek ma ogloszenia? Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tango ma stale przedł. allegro, inne ogłoszenia robiłam i są na str.5 post 43. Jednak trzeba będzie niektóre ponowić. Może zajmę się tym jutro, chyba że chcesz pomóc - to by było ślicznie. Quote
carolinascotties Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wieczorem zrobię kilka :) i dziekuje za odpowiedz :) Ps. dobrze byloby w pierwszym poscie - wkleic linki do ogloszen - tak zeby mozna bylo szybko sprawdzic, ktore wygasly, zeby nowe osoby w watku widzialy - gdzie jeszcze moga psiutka oglosic :)) Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Psisko bardzo potrzebuje opiekuna i przyjaciela. Tymczasem siedzi tak długo w boksie tylko w towarzystwie Dżiny i markotnieje. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luka1 napisał(a):Tango do góry. Jutro będziemy w schronisku i Cię odwiedzimy kochany.......pójdziemy też na spacerek. Quote
luka1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka. Quote
Reno2001 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luka1 napisał(a): Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka. Pewnie wierzy, że w ten sposób szybciej wypatrzy swojego człowieka :roll:. Maigdał znalazł dom,on też znajdzie. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzisiaj kiedy przyjechała Kotti na adopcję Dżinki - przyjaciółki Tango z boksu, to wzięłyśmy z Kasią psiaki na spacer. Tango wspaniale chodzi na smyczy, nic a nic nie szarpie :lol: Jest bardzo przyjazny i nawet rozdawał nam dzisiaj całuski :loveu: I wiecie co...kiedy podjechał mój TZ po nas a my jeszcze byłyśmy z psiakami na spacerku to Tango go tak obszczekał, że hej :evil_lol: Bronił nas jak na psa przystało :razz:....i kiedy TZ odjeżdżał od nas pod schronisko to też szczekał na samochód jak oszalały......próbowałam go w tym czasie głaskać bo chciałam zobaczyć jego reakcję jak jest wkurzony....czy mnie czasem nie capnie ale był bardzo wyrozumiały i przestawał szczekać. Tango to bardzo mądry pies....NAPRAWDĘ. Szkoda mi go strasznie było kiedy Dżinka została ze swoją nową panią i panem a On sam musiał wracać do boksu....bidulek tak bardzo się oglądał za Dżinką, że z nim nie idzie.........nie wiedział biedak iż jej się poszczęściło. Mam nadzieje, że i On znajdzie szybko domek....to naprawdę przewspaniały pies......ma wielkie serce......i te jego całuski :loveu: Cioteczki, bardzo Was proszę...jeżeli macie możliwość i czas to ogłoście gdzieś Tango albo polećcie go swoim znajomym. Ręczę za niego, że to będzie wspaniały przyjaciel na resztę życia. Quote
luka1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam. Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? niestety ogłoszenia o naszych psach możemy zamieszczać co drugi tydzień i trzeba dawać szansę wszystkim psiakom. Na alegro też zainteresowanie zmalało. Na początku miał kilku obserwtorów teraz zero. Nawet myślałam czy jego podobieństwo do bulka, i dość umięśniona sylwetka nie są zachętą dla "miłośników walk psów". ( plotę głupoty? może). Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 luka1 napisał(a):Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam. Nie wiem :shake:......a może i wiem ale po prostu tego nie piszę bo ktoś sobie może pomysli o mnie, że głupia jestem :oops:......Uchyl swego rąbka tajemnicy :roll: luka1 napisał(a): Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? O matuchno kochana......był ogłaszany ale jak przyszedł do schronu....a to już tak dawno :shake: luka1 napisał(a): Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom. Oj tak....już mu ciężko było kiedy sam wracał do boksu a Sonia została z nowym państwem. Quote
Kotti Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 tak strasznie mi przykro było kiedy Dzinka- Sońka zostawała z nami koło auta- a ten biedulek musiał tam wracać :( to wspaniały pies- fotki nie oddają nic a nic z tego jaki jest przyjacielki- i jaką ma kochaną mordkę- tutaj wychodzi na takiego groźnego psa o spojrzeniu ostrym.. - a naprawdę to śliczny pies- jednak foto nie umie tego oddać! Jak wtulał mi się pod pachę! ... jak wspaniale chodzi na smyczy- pilnuje się nogi- dopuki nie poczuje, że może latać. SZOK! Pies co siedział tyle w boxie- pamięta zasady spacerów! Jak bym tylko mogła... jak bym tylko miała taką możliwość- wcale bym tam GO SAMEGO- nie zostawiła! Dzinka - Sońka za nim tęskni- naprawdę... piszczała na spacerze jak widziała podobnego psiaka do niego- nie dziwne- w końcu to wspaniały PRZYJACIEL...! Kto mu da domek? Kto chce mieć PRZYJACIELA? Quote
Kotti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 HOP do góry- może w te popołudnie, gdy spadł pierwszy śnieg ... może teraz Cię ktoś zauważy? Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Luka...jak będziesz w piątek to zajrzyj też do Goldiego....bardzo Cię proszę :-( Quote
luka1 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Chyba zacznę robić notatki co mam sprawdzić, co zobaczyć, co siędowiedzieć bo jak tam wpadam to wiela rzeczy przegapiam - starość nie radość. Quote
eurydyka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 psy krotkowlose same w boksach maja przewalone przy tej temperaturze, napisalam o slomie do burmistrza, a jutro zadzwonie do komunalnego zeby nie zapominali o tej 130 psow w zimnych budach (znowu p dr sie wscieknie ;) ) Quote
Recommended Posts