Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biały bullek pomimo iz jego pobyt w schronie nie jest dlugi- pare tygodni- juz widac oznaki zrezygnowania. Biedny siedzi caly czas w budzie i nie wychodzi. Niestety nie jest to zacheta dla osob przychodzacych adoptować psiki. Raz że wiadomo jaka to rasa ( mix) a dwa jak adoptowac psa którego nie widać .

Niuniek na spacerku ( zanim zaczął sie chować w budzie) zachowuje sie bardzo poprawnie. Widac że jego poprzedni opiekun traktowal go dosyc ostro a na spacery musial chodzic na krotkiej smyczy. On caly czas 'trzyma sie nogi"

Psiak początkowo cały czas drżał, potem jak się rozpacerował to minęło. Kochany jest, bardzo lubi głaskanie. Młodziutki, ale dużo musiał przejść, o czym świadczą chociażby liczne blizny na głowie :-(

Ciotki w imieniu Niuńka prosze o rozglaszanie i ogladszanie gdzie tylko mozna im dlużej pozostaje w schronie tym gorsze jego szanse na adopcje

ostatnie dwa zdjecia to obecne zrezygnowanie Niuńka

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wiem, że jest strona adopcyjna bullowatych - może nie jedna? Trzeba w takich miejscach go poogłaszać - tam pewnie prędzej znajdzie amatora - to piękny pies, mimo, że mix!

Posted

Dawałam go na stronę bullowatych już jakiś czas temu. Doddy odpisała:

Asiu, piesek na szczeście ma baardzo malo wspólnego z bullowatymi. Widać, że sylwetki zero, może trochę głowę - ale też trzeba by mocno podciągać. Ten fakt pewnie ułatwi mu znalezienie domu, bo w bullowatych straszny klops w adopcjach.

i tyle.

Ale to prawda, że on do bulka to tylko na pierwszy rzut oka podobny.

Posted

luka1 napisał(a):
Wystraszona psina marnieje w budzie

Racja Luka.....ten psiak to jedno wielkie wystraszone psisko....:shake: :shake:
Jak tylko zobaczy człowieka to chowa się najdalej w budzie jak może....a ogonek jednak chodzi z radości, że ktoś zajrzał do niego...........ehh...można sobie tylko wyobrazić jaki mu człowiek zgotował los...(jeśli wogóle można nazwać kogoś w tym przypadku człowiekiem)

Posted

dariaopole napisał(a):
Kochane cioteczki ja go ogłoszę na : eurocity, alegratka , 4łapy i ojej . A kto może zrobić allegro ???

Dzięki Daria za ogłoszenia :loveu: :loveu:
Ja niestety nie mam konta na allegro i jestem noga w tych sprawach więc odpadam :placz: :placz:

dariaopole napisał(a):
aha no i w jakim on jest wieku tak mniej więcej chociaż ??

Niuniek ma około 1,5 roku.....nie więcej.....tak mi powiedziała pani Zyta ze schroniska.

Posted

olenka_f napisał(a):
a kontakt w ogłoszeniach do kogo podać?

Daj do schroniska.........do pani Zytki 668 432 419
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za ogłoszenia :buzi::buzi:

Posted

luka1 napisał(a):
No to trzeba wymyślić jakieś piękne imię, no "bulek" to takie bulkowate.
co wy na to?

To czekamy na propozycję imienia dla "bullka" :cool3: