Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='luka1']To bardzo wesoły psiak czemu nie wyszedł? :shake:[/quote]

Bo zaczyna tracic nadzieję i zwyczajnie nie chce mu się zaczepiać ludzi. Bo i po co?
Z józefowskim Orkanem jest dokładnie to samo (baner w moim podpisie). Tyle czasu na allegro i nic :shake:. I też ma biedak takie dołki. A on przecież ma niewiele ponad rok :placz:.

Dwa słodziaki szukają domków.PILNIE!!!!

Posted

Tango ma stale przedł. allegro, inne ogłoszenia robiłam i są na str.5 post 43. Jednak trzeba będzie niektóre ponowić. Może zajmę się tym jutro, chyba że chcesz pomóc - to by było ślicznie.

Posted

wieczorem zrobię kilka :)

i dziekuje za odpowiedz :)

Ps. dobrze byloby w pierwszym poscie - wkleic linki do ogloszen - tak zeby mozna bylo szybko sprawdzic, ktore wygasly, zeby nowe osoby w watku widzialy - gdzie jeszcze moga psiutka oglosic :))

Posted

[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6903/tango1yq2.jpg[/IMG]

Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka.

Posted

[quote name='luka1']

Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka.[/quote]

Pewnie wierzy, że w ten sposób szybciej wypatrzy swojego człowieka :roll:.
Maigdał znalazł dom,on też znajdzie.

Posted

Dzisiaj kiedy przyjechała Kotti na adopcję Dżinki - przyjaciółki Tango z boksu, to wzięłyśmy z Kasią psiaki na spacer.
Tango wspaniale chodzi na smyczy, nic a nic nie szarpie :lol:
Jest bardzo przyjazny i nawet rozdawał nam dzisiaj całuski :loveu:
I wiecie co...kiedy podjechał mój TZ po nas a my jeszcze byłyśmy z psiakami na spacerku to Tango go tak obszczekał, że hej :evil_lol:
Bronił nas jak na psa przystało :razz:....i kiedy TZ odjeżdżał od nas pod schronisko to też szczekał na samochód jak oszalały......próbowałam go w tym czasie głaskać bo chciałam zobaczyć jego reakcję jak jest wkurzony....czy mnie czasem nie capnie ale był bardzo wyrozumiały i przestawał szczekać.
[B]Tango to bardzo mądry pies....NAPRAWDĘ.[/B]
Szkoda mi go strasznie było kiedy Dżinka została ze swoją nową panią i panem a On sam musiał wracać do boksu....bidulek tak bardzo się oglądał za Dżinką, że z nim nie idzie.........nie wiedział biedak iż jej się poszczęściło.
Mam nadzieje, że i On znajdzie szybko domek....to naprawdę przewspaniały pies......ma wielkie serce......i te jego całuski :loveu:

[B]Cioteczki, bardzo Was proszę...jeżeli macie możliwość i czas to ogłoście gdzieś Tango albo polećcie go swoim znajomym.
Ręczę za niego, że to będzie wspaniały przyjaciel na resztę życia.
[/B]

Posted

Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam.
Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? niestety ogłoszenia o naszych psach możemy zamieszczać co drugi tydzień i trzeba dawać szansę wszystkim psiakom.
Na alegro też zainteresowanie zmalało. Na początku miał kilku obserwtorów teraz zero. Nawet myślałam czy jego podobieństwo do bulka, i dość umięśniona sylwetka nie są zachętą dla "miłośników walk psów". ( plotę głupoty? może).
Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom.

Posted

[quote name='luka1']Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam.[/quote]
Nie wiem :shake:......a może i wiem ale po prostu tego nie piszę bo ktoś sobie może pomysli o mnie, że głupia jestem :oops:......Uchyl swego rąbka tajemnicy :roll:

[quote name='luka1'] Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? [/quote]
O matuchno kochana......był ogłaszany ale jak przyszedł do schronu....a to już tak dawno :shake:

[quote name='luka1'] Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom.[/quote]
Oj tak....już mu ciężko było kiedy sam wracał do boksu a Sonia została z nowym państwem.

Posted

tak strasznie mi przykro było kiedy Dzinka- Sońka zostawała z nami koło auta- a ten biedulek musiał tam wracać :(

to wspaniały pies- fotki nie oddają nic a nic z tego jaki jest przyjacielki- i jaką ma kochaną mordkę- tutaj wychodzi na takiego groźnego psa o spojrzeniu ostrym..

- a naprawdę to śliczny pies- jednak foto nie umie tego oddać! Jak wtulał mi się pod pachę!
... jak wspaniale chodzi na smyczy- pilnuje się nogi- dopuki nie poczuje, że może latać. SZOK! Pies co siedział tyle w boxie- pamięta zasady spacerów!

Jak bym tylko mogła... jak bym tylko miała taką możliwość- wcale bym tam GO SAMEGO- nie zostawiła!

Dzinka - Sońka za nim tęskni- naprawdę... piszczała na spacerze jak widziała podobnego psiaka do niego- nie dziwne- w końcu to wspaniały PRZYJACIEL...!

Kto mu da domek?
Kto chce mieć PRZYJACIELA?

Posted

psy krotkowlose same w boksach maja przewalone przy tej temperaturze, napisalam o slomie do burmistrza, a jutro zadzwonie do komunalnego zeby nie zapominali o tej 130 psow w zimnych budach (znowu p dr sie wscieknie ;) )