ania14p Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Czyli od drugiej strony!!!!!!!!!, a to taki miły psiaczek jest!!!!1 Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Piękny biały pies, a jeszcze jaki mądry. :crazyeye: Quote
luka1 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/4690/p1090682jpgtango2ul5.jpg[/IMG] Psi akrobata szuka domu Quote
Ziutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Uwielbiam to zdjęcie naszego Tanga :loveu: Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja uwielbiam Tango, zwłaszcza jak wpycha głowę w taką małą dziurkę domagając się głaskania. Quote
eurydyka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 do mnie niestety nie wyjrzal z budy, musisz go Luka odwiedzic bo Tobie ufa, mnie nie zna Quote
luka1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 To bardzo wesoły psiak czemu nie wyszedł? :shake: Quote
Reno2001 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='luka1']To bardzo wesoły psiak czemu nie wyszedł? :shake:[/quote] Bo zaczyna tracic nadzieję i zwyczajnie nie chce mu się zaczepiać ludzi. Bo i po co? Z józefowskim Orkanem jest dokładnie to samo (baner w moim podpisie). Tyle czasu na allegro i nic :shake:. I też ma biedak takie dołki. A on przecież ma niewiele ponad rok :placz:. Dwa słodziaki szukają domków.PILNIE!!!! Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 kto pomoże Tango, pies bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Quote
carolinascotties Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Przepraszam - nie przejrzalam calego watku - czy piesek ma ogloszenia? Quote
luka1 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tango ma stale przedł. allegro, inne ogłoszenia robiłam i są na str.5 post 43. Jednak trzeba będzie niektóre ponowić. Może zajmę się tym jutro, chyba że chcesz pomóc - to by było ślicznie. Quote
carolinascotties Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 wieczorem zrobię kilka :) i dziekuje za odpowiedz :) Ps. dobrze byloby w pierwszym poscie - wkleic linki do ogloszen - tak zeby mozna bylo szybko sprawdzic, ktore wygasly, zeby nowe osoby w watku widzialy - gdzie jeszcze moga psiutka oglosic :)) Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Psisko bardzo potrzebuje opiekuna i przyjaciela. Tymczasem siedzi tak długo w boksie tylko w towarzystwie Dżiny i markotnieje. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='luka1']Tango do góry.[/quote] Jutro będziemy w schronisku i Cię odwiedzimy kochany.......pójdziemy też na spacerek. Quote
luka1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6903/tango1yq2.jpg[/IMG] Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka. Quote
Reno2001 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='luka1'] Znowu na budzie. In właściwie z tej budu nie schodzi, jedynie chyba po to by wejść do środka.[/quote] Pewnie wierzy, że w ten sposób szybciej wypatrzy swojego człowieka :roll:. Maigdał znalazł dom,on też znajdzie. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzisiaj kiedy przyjechała Kotti na adopcję Dżinki - przyjaciółki Tango z boksu, to wzięłyśmy z Kasią psiaki na spacer. Tango wspaniale chodzi na smyczy, nic a nic nie szarpie :lol: Jest bardzo przyjazny i nawet rozdawał nam dzisiaj całuski :loveu: I wiecie co...kiedy podjechał mój TZ po nas a my jeszcze byłyśmy z psiakami na spacerku to Tango go tak obszczekał, że hej :evil_lol: Bronił nas jak na psa przystało :razz:....i kiedy TZ odjeżdżał od nas pod schronisko to też szczekał na samochód jak oszalały......próbowałam go w tym czasie głaskać bo chciałam zobaczyć jego reakcję jak jest wkurzony....czy mnie czasem nie capnie ale był bardzo wyrozumiały i przestawał szczekać. [B]Tango to bardzo mądry pies....NAPRAWDĘ.[/B] Szkoda mi go strasznie było kiedy Dżinka została ze swoją nową panią i panem a On sam musiał wracać do boksu....bidulek tak bardzo się oglądał za Dżinką, że z nim nie idzie.........nie wiedział biedak iż jej się poszczęściło. Mam nadzieje, że i On znajdzie szybko domek....to naprawdę przewspaniały pies......ma wielkie serce......i te jego całuski :loveu: [B]Cioteczki, bardzo Was proszę...jeżeli macie możliwość i czas to ogłoście gdzieś Tango albo polećcie go swoim znajomym. Ręczę za niego, że to będzie wspaniały przyjaciel na resztę życia. [/B] Quote
luka1 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam. Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? niestety ogłoszenia o naszych psach możemy zamieszczać co drugi tydzień i trzeba dawać szansę wszystkim psiakom. Na alegro też zainteresowanie zmalało. Na początku miał kilku obserwtorów teraz zero. Nawet myślałam czy jego podobieństwo do bulka, i dość umięśniona sylwetka nie są zachętą dla "miłośników walk psów". ( plotę głupoty? może). Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom. Quote
Ziutka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 [quote name='luka1']Ziuta czy wiesz już dlaczego on nie schodzi z tej budy? ja się domyślam.[/quote] Nie wiem :shake:......a może i wiem ale po prostu tego nie piszę bo ktoś sobie może pomysli o mnie, że głupia jestem :oops:......Uchyl swego rąbka tajemnicy :roll: [quote name='luka1'] Czy ktoś pamięta kiedy on był ogłaszany w Echu? [/quote] O matuchno kochana......był ogłaszany ale jak przyszedł do schronu....a to już tak dawno :shake: [quote name='luka1'] Biedak bardzo zżył się z Sonią i będzie mu smutno dlatego trzeba by i on znalazł dom.[/quote] Oj tak....już mu ciężko było kiedy sam wracał do boksu a Sonia została z nowym państwem. Quote
Kotti Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 tak strasznie mi przykro było kiedy Dzinka- Sońka zostawała z nami koło auta- a ten biedulek musiał tam wracać :( to wspaniały pies- fotki nie oddają nic a nic z tego jaki jest przyjacielki- i jaką ma kochaną mordkę- tutaj wychodzi na takiego groźnego psa o spojrzeniu ostrym.. - a naprawdę to śliczny pies- jednak foto nie umie tego oddać! Jak wtulał mi się pod pachę! ... jak wspaniale chodzi na smyczy- pilnuje się nogi- dopuki nie poczuje, że może latać. SZOK! Pies co siedział tyle w boxie- pamięta zasady spacerów! Jak bym tylko mogła... jak bym tylko miała taką możliwość- wcale bym tam GO SAMEGO- nie zostawiła! Dzinka - Sońka za nim tęskni- naprawdę... piszczała na spacerze jak widziała podobnego psiaka do niego- nie dziwne- w końcu to wspaniały PRZYJACIEL...! Kto mu da domek? Kto chce mieć PRZYJACIELA? Quote
Kotti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 HOP do góry- może w te popołudnie, gdy spadł pierwszy śnieg ... może teraz Cię ktoś zauważy? Quote
Ziutka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [COLOR=Blue]Luka...jak będziesz w piątek to zajrzyj też do Goldiego....bardzo Cię proszę :-([/COLOR] Quote
luka1 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Chyba zacznę robić notatki co mam sprawdzić, co zobaczyć, co siędowiedzieć bo jak tam wpadam to wiela rzeczy przegapiam - starość nie radość. Quote
eurydyka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 psy krotkowlose same w boksach maja przewalone przy tej temperaturze, napisalam o slomie do burmistrza, a jutro zadzwonie do komunalnego zeby nie zapominali o tej 130 psow w zimnych budach (znowu p dr sie wscieknie ;) ) Quote
Recommended Posts