Niewiasta_21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 I Julie ugryzł i na mnie tez warczał. Ja niemam meila którego napisałam,ale pisałam ze nie mozna go głaskac bo boku bo cos tam ma,pisałam ze jest nie ufny do ludzi,ze potrafi złapac zębami. Nierozumiem jak te informacje mogły nie dojsc. Albo i doszły tylko moze Niemcy nie zdawali sobie sprawy z tego (zreszta my tez nie) ze Cezar pod wpływem emocji bedzie jeszcze gorszy. Ze schroniska wyprowadzała go pani Krysia,osoba która ma z Cezarem swietny kontakt,wiec nie było problemu. Problem zrobił sie potem kiedy Cezar nie dał sie dotknąc. Szkoda mi tego psa naprawde,miał taki strach w oczach,prawda jest taka ze schron to jego cały dom a Krysia to jego pani i on niezna niczego innego. Quote
katya Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bardzo mi przykro. Dziewczyny, wy jesteście uczciwe, nie ma macie sobie nic do zarzucenia. To chyba u nich coś nie zaskoczyło. Widziałam jak Cezar się zachowuje za kratami, miałam nadzieję że go zabiorą, bo zechcą nad nim troszkę popracować. A tak... Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Klapał zębami jak każdy wystraszony pies, który znalazł się w nowej sytuacji. Jestem zła. Quote
Szyszka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Aniu a pamiętacie jak Pani Krysia prosiła zebyśmy wyszły na spacer z bandą Cezarka? Pamiętasz co się działo? Chciały nas zjeść żywcem. Żadna z nas nie odważyła się wejść do boksu, w którym małe rozwścieczone psy chciały odgryźć nam ręce już przy otwieraniu zamka. Pomijam fakt, że Pani Krysia się na nas obraziłą, bo do spaceru nie doszło i musiała sama psy wyprowadzić.... Quote
hanka456 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Żal mi tego psiaka. Kiedyś wychodziłam z Cezarem gdy mieszkał w zagródce, która została rozebrana. dawał się przypinac do smyczy i kilka razy nawet udało mni się go wziąć na ręce ale to było po dłuzszym zapoznawaniu się. czy jeszcze będzie miał szansę? Quote
luka1 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Niewiasta napisała:Szkoda mi tego psa naprawde,miał taki strach w oczach,prawda jest taka ze schron to jego cały dom a Krysia to jego pani i on niezna niczego innego. Nie możecie sobie cokolwiek zarzucać. Pies miał prawo tak się zachowywać. Schronisko to jego prawdziwy dom i boi się go opuszczać. Zarzucanie wam nieuczciwości to może tylko sposób usprawiedliwienia rezygnacji z psa. Wy to robicie aby zmienić życie psiakom - dla nich to biznes. Kto tu jest uczciwy, kto nie - prosty rachunek. Quote
szajbus Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Cezraku, zostałeś tam gdzie chciałeś, ale i tak szukamy dla ciebie domku Quote
Niewiasta_21 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Mariola z Niemieckiej Fundacji napisała ze zmienią opis Cezarkowi i dalej beda szukac mu odpowiedniego domu. Prosiła takze zeby moze znalesc dla niego dom w Polsce w którym by sie ucywilizował. Oni moga wspomóc finansowo. Ja widze tylko jedno rozwiązanie. Odpsić Krysie z Bratka a moze wtedy....Krysia to jedyna pani Cezarka. Quote
szajbus Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cezar wraca na pierwsza stronę i szuka cierpliwego człowieka Quote
bellatriks Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ech, ci Niemcy... :/ Cezarku trzymaj się. Quote
Gajesia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Mariola z Niemieckiej Fundacji napisała ze zmienią opis Cezarkowi i dalej beda szukac mu odpowiedniego domu. Oby się udało. Pokaż się Cezarku na pierwszej! Quote
szajbus Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Cezar czeka na cierpliwego człowieka, któremu ufnie powierzy swój los Quote
szajbus Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cezar nadal bez domku. Kto okaże mu serce i pokocha tego indywidualistę Quote
Gajesia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 No tak, Cezar trochę narozrabiał, ale proszę o nim nie zapominać. Quote
ewatonieja Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Cezar potrzebuje DT szybko!!!!!!!!!! Quote
luka1 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Kto przygarnie psinkę na resocjalizację?????? Quote
ewatonieja Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Cezar co z nim zrobic,żeby nie skonczyl życia w schronisku? Quote
luka1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Taki mały a jaki odważny – nie dał się Niemcom :evil_lol: Quote
Szyszka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Szkoda mi Cezarka, ale prawda jest taka, ze niemalze cala jego banda jest agresywna. Quote
bellatriks Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cezarku, ktoś Cię na pewno pokocha! Quote
ewatonieja Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Cezar da sie lubić, daj mu szansę! Quote
Recommended Posts