Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CEZAR TRAFIł DO łóDZKIEGO SCHRONISKA 2001-12-01 !!W TEJ CHWILI MA OK 8 LAT,O OZNACZA ZE WIEKSZOśC żYCIA SPęDZIł W NIEWOLI:placz:
CEZAR JEST NIEWIELKIM,PUCHATYM PIESKIEM, KIEDY GO POZNAłAM WCALE GO NIE POLUBIłAM, CEZAR RZUCAł SIę DO KRAT,STRACH BYłO WłOżYC RęKę DO śRODKA ,PANI KRYSIA ,KTóRA OPIEKUJE SIę PSAMI Z 2 BOKSU W HOTELIKU ZAPOZNAłA MNIE Z PSIAKIEM. TERAZ MAM CAłKIEM INNE,LEPSZE ZDANIE O CEZARKU. TERAZ WIEM ZE NA ZAUFANIE NIEKTORYCH PSóW TRZEBA ZASłUżYć :) BYłAM KILKA RAZY NA SPACERZE Z CEZARKOWA BANDą :) PSY DOGADUJą SIę, NIE MA WIęKSZYCH KONFLIKTóW, CEZAR AKCEPTUJE INNE PSY,TAKZE OBCE, DO LUDZI POCHODZI Z DYSTANSEM ALE KIEDY DOTRZE DO NIEGO ZE NIE SA ZAGROZENIEM TO DAJE SIE POGłASKAć :)
CEZAR REAGUJE NA ZAWOłANIA,CEZAR ZAWSZE IDZIE PO CHODNIKU,CEZAR NIE JE SMIECI NIE PIJE Z KAłUżY,NIE TARZA SIE W brudach
CO JESZCZE MOGE DODAć CEzAR MA NUMER 339
ZDJęCIA SKOPIOWANE ZE STRONY SCHRONISKA (DZIęKI jULIA :)
Cezar bardzo potrzebuje domu,co chwila ma nowych kolegów w boksie a takie zmiany źle wpływaja na psa, zwiekszają szanse na pogryzienie :(

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uszy takie jak wiki tylko głowa mniejsza, cioteczko Luka czas odstapić miejsce na banerek Wiki innemu pieskowi, może wujaszkowie Anashar lub Puchatek zrobią Cezarkowi ta przyjemnośc?:cool3:

Posted

Witam Cię Cezarku, miło cię poznać. Chętnie obejrzałabym filmik, ale coś mi nie wchodzi.:roll:
Ostatnio niewiele rzeczy mi wychodzi.
Natalko, czy mogę jakoś pomóc?

Posted

Szyszka napisał(a):
Natalko, mod wywalił ci podpis? O kurza twarz. Mój na Explorerze jest normalny ale na Mozilli i już zahacza o druga linię.

Twój w Explorerze jest "prawie" normalny bo dozwoloną szerokość (500 pikseli) przekracza o 65 pikseli. ;) . Zauważ że trochę rozjeżdża się ramka. Widocznie Mozilla ma mniejszą tolerancję w tym względzie i zamiast rozsuwać ramkę, przerzuca do drugiej linii.

Posted

To ja jeszcze raz zaoffuje, a propos podpisu. Mój jednak był nieregulaminowy. Dostałam ostrzeżenie. Musiałam wywalić banerek :placz::placz::placz::placz:

A Ty Cezar hopaj po domek

Posted

jezeli był tylko trochę za duzy to zmniejsz banerek Morusa tu da sie obciac po bokach,alez to głupio wygląda jedno zdanie i mnóstwo pustego pola,nie da się coś z tym zrobić? zmniejszyć " brakujący" podpis?

Posted

[quote name='Puchatek']Szyszka, specjalnie dla Ciebie zminiaturyzowany Morus a na drugi raz to w razie kłopotów proszę się zwracać do mnie :mad:

:calus: Puchatek na Ciebie to można zawsze liczyć.