Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w koncu ktoś da mu szansę?dzisiaj sadziłam reke za kraty w boksie gdzi ejak sie okazało mieszka Cezar, zaskoczenie zero gryzienia, kłapania straszenia sam sie podkładał do głaskania i bardzo chciał wyjśc,ale za duzo ma kumpli i koleżanek żeby to było możliwe :((

Posted

Gajesia napisał(a):
Widać Cezarek bardzo chciałby znaleźć tutaj dom.

A może on uważa że ma domek :cool1:
I wcale nie chce tego zmieniać.
Ma człowieka którego kocha, swoją ulubioną bandę....

Posted

Na watku Cezara cos napiszę. W ubiegły piatek do Niemiec jechaly trzy psiaki. Jednym z nich był Bolek. Bolka trzymałam na rękach, Bolek dawał mi buzi, ale jak zobaczył obcego meżczyznę w postaci Pana ze schorniska w Pabianicach i Mika, który przyjechal po psoaki, Bolek wyszczerzył kły i nie pozwolił sie dotknac. Zmartwiłam się bardzo, ale Mike zabral Bolka mimo wszystko. Czekałam na wieści. W środę dotarły zdjecia Bolka w nowym domu z informacja, ze Bolek jest cudny i kochany a dla dzieci przewspaniały. Ulzyło mi, przyznaję i jestem pełna podziwu dla Bolka, za jego madrośc i przenikliwosć. Poszedł chlopak po rozum, przemyslał sytuacje, a jechał kilka godzin i wysiadł zupelnie inny niz wsiadł.