Jump to content
Dogomania

około 30 letnia kobyła do rzeźni? :(NIE!!! MA SWÓJ DOM:))) DZIĘKUJEMY:))))))))

Recommended Posts

Posted

Ma być dobrze :mad: Niech staruszka znajdzie już spokojny dom na ostatnie lata życia... Nie mogę się skontaktować z Dagmarą (ksenka1), bo ma problemy z koniem, pewnie siedzi w stajni...

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siedziałam w stajni, to prawda, jeszcze o 24 zlewałam te piękne konskie nóżki zimną wodą, a telefon zostawiłam w aucie.

Nie wiem co się dzieje, ale nie wygląda to dobrze. P. Ewa dzwoni do mnie codziennie , a ja nie jestem w stanie nic powiedziec:shake:.

Chcę dziś zadzwonic do P. Darka, ale nie wiem jak z nim rozmawiać. Delikatnie czy zapytać w prost czy zrezygnował z konia????
Tylko szkoda stracić naprawdę dobry dom (Umok był pod wrażeniem).
Co radzicie?

Posted

spokojnie, nie nerwowo - jeśli zrezygnował to zacznie kręcić więc pewnie i tak się zorientujesz
pisz jak tylko będzie coś wiadomo bo trzymam mocno kciuki a to trochę niewygodne w laboratorium :)

Posted

spokojnie, milo i rzeczowo-zapytac wprost czy nadal jest zainteresowany Babinka; najpierw przeprosic, ze dzwonimy a potem grzecznie zapytac; jesli zmienil zdanie(tfu, tfu-oby nie), to nie bedzie krecil i powie wprost-nie ma co na sile, bo kon nie moze byc udreka, oni musza byc zdecydowani na nia i ja przede wszystkim naprawde chciec; ale moze on po prostu wczoraj nie mial glowy do takich rzeczy, moze zdania nie zmienil

Posted

ksenka1 napisał(a):
Tyle że on ma sam po nią jechac do P. Ewy.
My niestety nie możemy jej zawieść, bo to bagatela ponad 500 km...

To znaczy że się pogubiłem. Wydawało mi się że to Umok ją wiezie :oops:

Posted

ja z patch mielismy jedynie jechac jako wolontariusze w celu podpisania umow adopcyjnych i umowy zrzeczenia sie Babinki oraz zrobienia zdjec ,chociaz jak bedzie potrzeba to mysle,ze ruszymy Olsztyn z posad i znajdziemy jakas osobe ktora przewiezie konia :)

Posted

Serdeczne podziękowania dla GAJESJI za derkę dla Babinki :loveu: :loveu: :loveu:

Paczka doszła wczoraj. Derka jest bordowa, w bardzo dobrym stanie, z grubego polaru. Babinka na pewno nie zmarznie! :loveu:

Posted

Tak wiadomo, ze pojedzie, ale kiedy to już nie bardzo....
człowiekowi który ją bierze ktoś zmarł (mama, babcia-nie jestem pewna)
więc znów się przełożył transport Babinki

• 2 weeks later...
Posted

Monia,ja i Ksenka mamy nadzieje,ze w koncu trafi do domu w tym tygodniu chociaz juz coraz bardziej sie wpieniamy,bo babinka miala pojechac w ta sobote i bylo to na 99% :( a nie pojechala do dzis.