Jump to content
Dogomania

około 30 letnia kobyła do rzeźni? :(NIE!!! MA SWÓJ DOM:))) DZIĘKUJEMY:))))))))

Recommended Posts

Posted

Prawdopodobnie na Kufla nie trzeba, bo nalazł prywatnego nabywcę (oby!), ale mamy takie bidne maleństwo z miękką pęciną, trzeba kupić jak najszybciej, już w tym tygodniu... przekierujesz na niego?

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to dzięki Tobie i dzięki innym sponsorom już wiem, że..................... mamy dość, by śmiało zaliczkować dzikuska, bo damy radę go kupić! :multi:

Już bardzo niewiele potrzeba, ale kasa idzie przez konto goslaczka, więc nie będę się wypowiadać ile, bo znów nie jestem na bieżąco :oops:

Ostatnio jest wprost cudownie: osiem ogierów, Babinka już prawie w domu, Kufel idzie w prywatne ręce, znajoma za własne pieniądze kupiła bzdurnie eksploatowaną kucyczkę, a jutro być może zadatkujemy zimnokrwistą źróbkę tuczoną na rzeź, no i ten dzikusek - oby się wszystko udało, tyle koni BĘDZIE ŻYŁO!

Trzymać kciuki, odpukać, nie zapeszać! :loveu:

Posted

patch75 napisał(a):
brawo!! no to preznie dzialacie dziewczyny! :loveu::loveu::loveu:

Lucynko to mi in dzięki Tobie tak się dzieje.

Wszystkie wiadomości odnośnie Babinki przekazuję Umokowi na bierząco, więc on jak już będzie coś konkretnie wiedział-skontaktuje się z Tobą.

Posted

a Umok jest tak uparty,ze pomimo tego,ze powinien sie walnac do wyra i wylezec sobie chorobsko ktore go ciska, to stwierdzil,ze w dupie ma lezenie i Babinka musi jechac do domu jak najszybciej o :)Jakis mendal poprosze :D zartuje oczywiscie,babinka jest wazna i tyle :P a zreszta kto przy 36.8 sie kladzie do wyra :D

Posted

no wlasnie rafale, co jutro? co mam robic? jade do schronu, a po schronie mam wracac do domu i tam czekac czy gdzies zaraz po schronie w miescie? no to co mam robic?:cool3: bo ja nic nie wiedziec:razz:

Posted

Ksenka i Monia ,jasne,ze tu zagladam i na zartach sie rowniez znam :) Patch nie moge ci nic na teraz powiedziec,co masz robic bo poprostu ani ja ani ksenka nie wiemy co sie dzieje z facetem. Czekam na jakis sygnal i wtedy dam ci znak co masz robic :)

Posted

Mam nadzieję ze facet sie odezwie. Dzwoniłam do niego, ale odebrała córka, powiedziała ze tata zmęczony spi (z tego co wiem to człowiek bardzo zapracowany).
No nic, Tylko czekać:cool3:

Posted

bedziemy czekac a Ty ksenka kombinuj,oki? ja moge jechac o kazdej porze, dostosuje sie; gdyby cos to jutro do godziny 16 moge i sobote od 13 kiedy chcecie i niedziele cala; musi sie udac

Posted

ja co prawda wyladowalem na antybiotyku bo sie okazalo,ze ostro sie przeziebilem i mam zwolenie lekarskie,ale jak trzeba to jade :) baterie mam naladowane do aparatu wiec nie widze problemu w kazdej chwili sie ubrac i jechac :) tym bardziej,ze i tak jak mam lezec to nie umiem lezec bo sie zaczynam nudzic :diabloti:

Posted

umok FACET, a jaki dzielny :razz:

Dziękuję Wam obydwojgu za to, że jesteście gotowi do działania.
Mam nadzieję, że dziś wszystko szczęśliwie się zakończy!

Posted

najwyzej patch bedzie mowila zamiast mnie :D bo jestem bardzo atrakcyjny glosowo teraz,raz ze skrzypie to do tego ciagle pociagam nosem bo co sobie smarkne to leci caly strumien :D

Posted

Ty mi bedziesz pisal na kartce, a ja bede czytac; bede Twoja sekretarka:lol: no i jak chcesz, to w dodatkowa porcje husteczek cie zaopatrze:lol:; trzymajmy kciuki, aby wyszlo wszystko dobrze i aby ten czlowiek sie skonatktowal jak najszybciej

Posted

rozmawialem z Ksenka nie tak dawno cos kolo godziny temu i dzis to mozemy zapomniec facet sie nie odezwal, zaczynamy tracic nadzieje,ze sie odezwie i ze mu nadal zalezy na Babince. Jak nie bedzie mu zalezec to bedziemy szukac domu do skutku :)Patch a bedziesz od razu na angielski tlumaczyc :D ?