betinka24 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Oj piekna moglabys juz znalesc ten domek!!!! Quote
beka Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Bułka rośnie i coraz więcej rozrabia. Widzę że Tara (on) tez już traktują ją inaczej. Mam wrażenie że wcześniej by ka bardziej delikatna, ale i Bułka lżej gryzła...' Dzis pomagała przy sadzeniu krzewów. Mam nadzieje ze nic jej nie bedzie bo skubala wszystko w zasięgu paszczy... Bułka szuka domu i to coraz pilniej... Quote
beka Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Szukamy pilnie domu... Myślałam ze do końca sierpnia mła bedzie już u nowych państwa a tu d... My w pracy dzieci w szkle i przedszkolu... Ona musi znależć dom................... Quote
betinka24 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 dogomaniacy pomozcie znalesc tej pieknej mordce domek, to jest juz naprawde pilne!!! Quote
beka Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Dawałam , ale Buła znalazła dom w Katowicach wiec ogłoszenia nie bedą potrzebne...:) Quote
betinka24 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 beka napisał(a):Dawałam , ale Buła znalazła dom w Katowicach wiec ogłoszenia nie bedą potrzebne...:) To kiedy Bula bedzie jechala do nowego domku??? Quote
andzia69 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 beka napisał(a):Dawałam , ale Buła znalazła dom w Katowicach wiec ogłoszenia nie bedą potrzebne...:) no widzisz??? a wczoraj plakalas,że nikt jej nie chce!!!:lol::lol::lol: Jakieś szczegoliki? Quote
Tengusia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 beka napisał(a):Dawałam , ale Buła znalazła dom w Katowicach wiec ogłoszenia nie bedą potrzebne...:) Moze kiedys spotkam mala na spacerku :p Quote
*Gajowa* Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 O jaka niespodzianka ! Niech się Bułeczce wiedzie jak najlepiej...:multi: Quote
beka Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dziękuja Tanitce za pomoc w transporcie Bułeczki do jej nowego domku. Bułeczko powodzenia. Śmieję sie (ale przez łzy i obiecuje sobie żadnych więcej szczeniąt. .... No powiedzmy narazie ) Quote
Olga132 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Bułeczko powodzenia w nowym domku !!! Quote
beka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Zdjęcia Bułeczki z nowego domku w Katowicach Quote
tanitka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 to jest moja pasażerka???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież ona była malutka i kulkowata, a to jest jakiś bullowaty podrostek!!;) Quote
doddy Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Beka, co u niuni słychać? Wstaw jakieś nowe fotki bo toć to dorosła pannica już. Quote
Recommended Posts