lidka_park Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Tarzan był w sobote na krotkim spacerku, łapke nadal ma podkulona ale chyba jest juz lepiej Quote
sisia0 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75727&page=20 BNŁagam o pomoc !!! Quote
sisia0 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 tak szkoda tylko ze jeszcze łapka do konca nie wyzdrowaiala :( poki co nie uzywa jej tylko na spacerkach kic i kic - jak zajaczek:P a co do zabway to skory bardziej do przytulania :) i juz spokojniejszy jest w stosunku do innych piesków ...no tylko się z Kamykiem nie za bardzo lubi Quote
sisia0 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 TARZAn jak to jest ze ja Cię nie widziałam ?? ...W górę chłopie ! Quote
sisia0 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 w gore tarzanik jutro spacerek :P Quote
sisia0 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Tarzanik i znowu nie bylam z toba na spacerku :( W górę ślicznoto ! Quote
epe Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cioteczki! Czy macie dostęp do inf.medycznych w postaci zdjęcia RTG tej złamanej łapki? Bo być może,że źle mu sie zrosła i kość naciska na mięsień,więc go boli i dlatego nie chce się na niej opierać! Piszę to,bo mam mojego Krystianka kalekę /uciekł z kojca po adopcji,wpadł pod auto,złamana łapa-wrócił do azylu/ adoptowanego i wet w azylu pokazywał mi RTG,że źle zrośnieta i naciska na kość. Teraz już za późno na ponowne łamanie i faktycznie Krystuś nie lubi używać tej łapy,woli "kicać".Jak idziemy wolniej to ją stawia-zmuszam go czasem do tego,bo musi jej jednak używać. Faktycznie męczy się szybko i mamy spacery wyglądajace tak:Bieg szalony-odpoczynek,bieg wolniejszy-odpoczynek,a na końcu zmuszam go do wolnego spaceru-wtedy musi używać 4 łap. Życzę psiakowi szybkiego znalezienia mądrego i kochającego domku! Quote
sisia0 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 on miał tą łapkę srubowana wiec dlatego jej jeszcze nie uzywa Quote
Aga_Mazury Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 sisiu zmień tytuł....jak mozesz i nie wiem czy zdjęcia się wyświelają w pierwszym poście Tarzanik nie ma już przedniej łapki :( Quote
Wet-siostra Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witam Tarzanika...Psiątko o trzech łapkach...Kolejne na dogo... Zmykaj na pierwszą stronę! Quote
Hotel KADIF Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Tarzanik na "trójłapach": http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109775 Znajdź dom piesku! :lol: Quote
Recommended Posts