Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

Jeju..taka bida a taka śliczna..i co z tego?//Prawie nikt sie nim tu nie interesuje:-(JAk ma znależć domek???To chyba niemożliwe przy takim zainteresowaniu...a ta foteczka z pyszczkiem...moze zrobić mu Allegro ogloszeniowe??Czy takim "trójłapkom" się nie robi???No ale przecież jak on ma wyjsc z tego schroniska???MA w ogole jakies ogloszenia???JUZ sporo przeszedl w zyciu i co teraz z Nim będzie???Zrobmy ocs cioteczkie posze..nie zostawiajmy tu Psinki samej...:placz:

Posted

DAlej Maluchu nikogo u Ciebie nie bylo od tak dawna:-(Nie wiem wiec co z tym Allegro i czy w ogole masz jakies ogloszenia??/TAk mi Ciebie żal ślicznoto...wskakuj na górę:multi:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Kurcze Tarzan wygląda identycznie jak mój trzyłapek - Trójka. Po prostu dwie krople wody (no prawie ;) Powiedzcie jak się psinka miewa, w jakim schronisku jest i jaki ma charakter? Pusto tu strasznie :(

Posted

Rany, rany. Spróbujcie skontaktować sie z dziewczynami na dogo co prowadzą adopcje zagraniczne i sprawdzaja te domki! Mysle, ze to jedyna szybka droga do jego szczęścia, u nas tak jak pisalyście. Najwazniejsze aby był piekny i młody, a reszta sie nie liczy... smutne. Napiszcie do dusje to wam podpowie, a i zapewne pomoże w rozeznaniu adopcji zagranicznych.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...