Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przeglądam sobie owczarkowate i zobaczcie co znalazłam :)
[img]http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/214_1_owczarek-pikardyjski.jpg[/img]
Czy to futro trochę nie przypomina naszego oryginalnego Saxa ? :D Sterczące uszy, śmieszna sierść :D

Posted

Brus poszedł:)

Kluska wróciła:( Podkopywała się (podobno mimo zabezpieczeń- ona byla razem z innymi psami firmowymi) i stale uciekała. ostatnio podobono nie było jej ponad tydzień. tym razem ludzie odwiezli ją do schroniska.

Posted

SUPER!!! Brus! Bardzo się cieszę! :D

A Kluseczka biedna... najpierw zaciążoną wyrzucili w mieście, potem schronisko... dom, a teraz znów... :(
Biedna...

Posted

Vitka ona nie byla w domu- tylko w firmie. myslę, ze powinna pójść do domu po prostu.

chociaz to róznie bywa- Demon i Baton (mimo, że bylam bardzo skeptyczna na początku) mają się swietnie. widziałam ich wczoraj. biegają, szaleją. i wreszcie zabezpieczono dolną część bramy- Baton uciekał dołem. ostatnio dzwoniła do nas kobieta, do której przybiegł. Zadzwonilismy do firmy i w koncu zabezpieczyli bramę. teraz mają sie nie tylko świetnie, ale są naprawdę bezpiecznie.

Posted

[quote name='Patyś_']Wczoraj przy mnie jakaś pani zaklepywała sobie Niuśkę :) Tą mała czarnulę z bródką :) Poszłą do domu ? :D Czy nie wiesz? :>[/QUOTE]

Nie, nie poszła :( Nie przyszły po nią :(

Posted

Gosia go wydwała. mówi ze ludzei bardzo rozsądni. chca z nim iść na szkolenie- nie robi problemów, ale nie zaszkodzi. spotkała wczoraj w parku sąsiadów Brusa. dowiedziała się, ze ludzie bardzo w porządku, ze mieli psa, który umarł na raka, ze są bardzo szczęśliwi, że mają Brusa i cała rodzina na niego czekała

acha...Gosia własnie dodała, że facet był przystojny i dobrze mu z oczy patrzyło:)

Hop to Ty dalas ogłoszenie o Jeżyku na allegro? za 2 tygodnie będzie już w swoim domku w Sosnowcu:)

Posted

tzn. jeśli transport wypali, bo agnieszka oferowala zawieść go do W-wy, dziewczyna chętna na adopcje w sumie może go odebrać,, ale czasowo trzeba to jakos dograć., no ale zobaczymy.

Posted

[quote name='Charly']Gosia go wydwała. mówi ze ludzei bardzo rozsądni. chca z nim iść na szkolenie- nie robi problemów, ale nie zaszkodzi. spotkała wczoraj w parku sąsiadów Brusa. dowiedziała się, ze ludzie bardzo w porządku, ze mieli psa, który umarł na raka, ze są bardzo szczęśliwi, że mają Brusa i cała rodzina na niego czekała

acha...Gosia własnie dodała, że facet był przystojny i dobrze mu z oczy patrzyło:)

Hop to Ty dalas ogłoszenie o Jeżyku na allegro? za 2 tygodnie będzie już w swoim domku w Sosnowcu:)[/QUOTE]
Ale fajnie... :lol:
Tak, zrobiłam Jeżykowi allegro i kilka innych ogłoszeń. ;)

Dzisiaj planuję zrobić ogłoszenia Blacky.

Posted

wiem. dobrze, ze cos dostał. wyglądał niemrawo kilka dni temu. potem nagle mu się polepszyło. dzis rano i po poludniu jeszcze szalał i bawil się z okruszką.

Posted

a taki oto "piesek" mieszka u p. kierowniczki w biurze teraz:)
mała, ale smierdzi jak 10 szczeniaków razem wziętych

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://img684.imageshack.us/i/dscn2232q.jpg/[/url][/U][/FONT][/COLOR]

Posted

Jaki fajny Fred ^^ - też mi się kiedyś marzył, ale zapach mnie przerósł - miałam pod opieką 2 tyg fretkę przyjaciela... Nie na mój nos :P
Co nie zmienia faktu, że sa super ! :D

Posted

Wiem z tajnych źródeł (:evil_lol:), że Gadułka ma się wspaniale. Wraz z nadejściem pięknej pogody zyskała lepszy humor. Jest z nią bardzo wesoło, pani Agnieszka mówi, że to idealny pies dla jej rodziny. Do wszystkich się uśmiecha. :) Miała problemy z nóżką, ale już wszystko ok.
Jeszcze jej osobiście nie widziałam, ale już niedługo ją zobaczę i postaram się o zdjęcia. ;)

Posted

Nie mam wątku Pachcia więc pisze na ogólnym. Agnieszka już wraca z Warszawy, nic strasznego lekarz u psa nie zdiagnozował. zalecił niewielkie zabiegi, które chyba spadną na Olę. Ola nic strasznego-dasz radę !