gops Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='___Justyna___']Jaaaaaaki piękny!! Ja chcę takiego ;D[/QUOTE] a jaki fajny bedzie jak urosnie ;p dobrze ze u Volty juz lepiej! Quote
Rybc!a Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Cieszę się, że stan Volty się stabilizuje. Trzymam kciuki za małą! Quote
Patyś_ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Przeglądam sobie owczarkowate i zobaczcie co znalazłam :) [img]http://www.psy.elk.pl/zdjecia/dodane/214_1_owczarek-pikardyjski.jpg[/img] Czy to futro trochę nie przypomina naszego oryginalnego Saxa ? :D Sterczące uszy, śmieszna sierść :D Quote
Charly Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='danio1989']czesc wszystkim jestem nowy na tym forum[/QUOTE] witamy serdecznie:) Quote
Vitka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Poszło coś ostatnio do domku? :) Charly, dlaczego Kluska wróciła ? :( Quote
Charly Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Brus poszedł:) Kluska wróciła:( Podkopywała się (podobno mimo zabezpieczeń- ona byla razem z innymi psami firmowymi) i stale uciekała. ostatnio podobono nie było jej ponad tydzień. tym razem ludzie odwiezli ją do schroniska. Quote
Vitka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 SUPER!!! Brus! Bardzo się cieszę! :D A Kluseczka biedna... najpierw zaciążoną wyrzucili w mieście, potem schronisko... dom, a teraz znów... :( Biedna... Quote
Patyś_ Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wczoraj przy mnie jakaś pani zaklepywała sobie Niuśkę :) Tą mała czarnulę z bródką :) Poszłą do domu ? :D Czy nie wiesz? :> Quote
Charly Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 chyba nie. ale nie wiem,moze akurat wyszłam z biura;) Quote
Charly Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Vitka ona nie byla w domu- tylko w firmie. myslę, ze powinna pójść do domu po prostu. chociaz to róznie bywa- Demon i Baton (mimo, że bylam bardzo skeptyczna na początku) mają się swietnie. widziałam ich wczoraj. biegają, szaleją. i wreszcie zabezpieczono dolną część bramy- Baton uciekał dołem. ostatnio dzwoniła do nas kobieta, do której przybiegł. Zadzwonilismy do firmy i w koncu zabezpieczyli bramę. teraz mają sie nie tylko świetnie, ale są naprawdę bezpiecznie. Quote
malkawil Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [quote name='Patyś_']Wczoraj przy mnie jakaś pani zaklepywała sobie Niuśkę :) Tą mała czarnulę z bródką :) Poszłą do domu ? :D Czy nie wiesz? :>[/QUOTE] Nie, nie poszła :( Nie przyszły po nią :( Quote
hop! Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Charly']Brus poszedł:)[/QUOTE] Super. Możesz napisać coś więcej o domu Brusa? Quote
Charly Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Gosia go wydwała. mówi ze ludzei bardzo rozsądni. chca z nim iść na szkolenie- nie robi problemów, ale nie zaszkodzi. spotkała wczoraj w parku sąsiadów Brusa. dowiedziała się, ze ludzie bardzo w porządku, ze mieli psa, który umarł na raka, ze są bardzo szczęśliwi, że mają Brusa i cała rodzina na niego czekała acha...Gosia własnie dodała, że facet był przystojny i dobrze mu z oczy patrzyło:) Hop to Ty dalas ogłoszenie o Jeżyku na allegro? za 2 tygodnie będzie już w swoim domku w Sosnowcu:) Quote
Patyś_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Charly, Jezyk na prawdę jedzie do nowego domku ? Aż uwierzyć nie mogę ^^ Taki super psiak ^^ Quote
Charly Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tzn. jeśli transport wypali, bo agnieszka oferowala zawieść go do W-wy, dziewczyna chętna na adopcje w sumie może go odebrać,, ale czasowo trzeba to jakos dograć., no ale zobaczymy. Quote
hop! Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 [quote name='Charly']Gosia go wydwała. mówi ze ludzei bardzo rozsądni. chca z nim iść na szkolenie- nie robi problemów, ale nie zaszkodzi. spotkała wczoraj w parku sąsiadów Brusa. dowiedziała się, ze ludzie bardzo w porządku, ze mieli psa, który umarł na raka, ze są bardzo szczęśliwi, że mają Brusa i cała rodzina na niego czekała acha...Gosia własnie dodała, że facet był przystojny i dobrze mu z oczy patrzyło:) Hop to Ty dalas ogłoszenie o Jeżyku na allegro? za 2 tygodnie będzie już w swoim domku w Sosnowcu:)[/QUOTE] Ale fajnie... :lol: Tak, zrobiłam Jeżykowi allegro i kilka innych ogłoszeń. ;) Dzisiaj planuję zrobić ogłoszenia Blacky. Quote
basia0607 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ola , szczeniak z izolatki b jest chory. Wieczorem dostał leki, pewnie załapał coś od Okruszki. Quote
Charly Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 wiem. dobrze, ze cos dostał. wyglądał niemrawo kilka dni temu. potem nagle mu się polepszyło. dzis rano i po poludniu jeszcze szalał i bawil się z okruszką. Quote
Charly Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 a taki oto "piesek" mieszka u p. kierowniczki w biurze teraz:) mała, ale smierdzi jak 10 szczeniaków razem wziętych [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://img684.imageshack.us/i/dscn2232q.jpg/[/url][/U][/FONT][/COLOR] Quote
Patyś_ Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Jaki fajny Fred ^^ - też mi się kiedyś marzył, ale zapach mnie przerósł - miałam pod opieką 2 tyg fretkę przyjaciela... Nie na mój nos :P Co nie zmienia faktu, że sa super ! :D Quote
Vitka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Wiem z tajnych źródeł (:evil_lol:), że Gadułka ma się wspaniale. Wraz z nadejściem pięknej pogody zyskała lepszy humor. Jest z nią bardzo wesoło, pani Agnieszka mówi, że to idealny pies dla jej rodziny. Do wszystkich się uśmiecha. :) Miała problemy z nóżką, ale już wszystko ok. Jeszcze jej osobiście nie widziałam, ale już niedługo ją zobaczę i postaram się o zdjęcia. ;) Quote
basia0607 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nie mam wątku Pachcia więc pisze na ogólnym. Agnieszka już wraca z Warszawy, nic strasznego lekarz u psa nie zdiagnozował. zalecił niewielkie zabiegi, które chyba spadną na Olę. Ola nic strasznego-dasz radę ! Quote
Charly Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 tak wiem. Agnieszka dzwoniła do mnie. napisałam na pachciowym. uważam, ze Gosia jest przystojniejsza i na pewno byloby im latwiej. jej i pachciowi Quote
Recommended Posts