Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ten nowy pudel moim zdaniem pudlem nie jest :)
nie te umaszczenie i wogole siersc calkiem nie pudlowa wbrew pozorom i wielkosc
jak odrosnie to bedzie wygladal jak hiszpanski pies dowodny ;D
spojzcie w google siersc identyko i kolor

Posted

dzięki wielkie dziewczyny- jesteście wspaniałe!!! na stronie elbląga są dzieki Waszej pomocy (konkretne Agi) juz wszystkie kotyi trzy dzięki tej stronie znalazly w ostatnich dniach domy:)

teraz zabiorę się za psiaki:)

zdjęcie są cudowne- Malawaszka się ucieszy!!!:)

no i oczywiście bardzo dziękuję za zdjęcia mojej Tosi:)

Posted

przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali.............

KOKOSA!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Charly']przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali.............

KOKOSA!!!!!!!!!!![/QUOTE]
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boże, jaka jestem szczęśliwa!! Mój staruszek poszedł do domu!! <skacze z radości!> Wspaniale !! :)

Posted

[quote name='Charly']przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali............. KOKOSA!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Wspaniale, że Kokos ma dom. A kiedy Szufel pojedzie do domu?

Dzisiaj w gazecie Metro jest Pestka - jest podany tel. do Charly i do schroniska. Może ktoś fajny zadzwoni. ;)

Zróbcie jakieś zdjęcia biednemu Korkowi. Odnowię mu ogłoszenia.

Posted

kokos wow:multi:

Charly ja się pogniewam! Widzę puste takie na początku strony to myślę, że zdjęcia jakieś wstawiłaś. czekam i czekam a tu d**a :evil_lol::evil_lol::angryy:

Posted

[quote name='AgaMasel']kokos wow:multi:

Charly ja się pogniewam! Widzę puste takie na początku strony to myślę, że zdjęcia jakieś wstawiłaś. czekam i czekam a tu d**a :evil_lol::evil_lol::angryy:

hihihih dobre

Akucha mam zdjęcia tego pieska- tzn. wolontaruszki zrobiły. dziś prześlę.

edit: jeszcze nie mam zdjęc w skrzynce- jak tylko przyjdą prześlę.

Posted

i pojechał do Gdańska Szufelek. Farciarz jakiego świat nie widział. Stary, z zaćmą, 4 ząbkami ( w sumie) ruchomymi plus pamiątką na do widzenia od Kasparka...:roll: (pani poinformowana o wszystkim- chce go z wszystkim, wszystko wyleczy:)) Agnieszka zrobila zdjęcia. będą pózniej

poza tym poszedł do domu biurowy Filipek, i mała urocza Francy o doskonałej mimice uwiecznionej przez Vitkę:). Francy baardzo się cieszyła, Szufelek nadstawił grzecznie głowkę do obrozy, kiedy wyjmowałam go z izolatki- jest wzruszający. A Filipek jak wszystkie biurowce nie chciał iść- kochał być psem biurowym i pracowników. Kochany Filipek...
(trzeba widzieć moją Tośką rano kiedy podjeżdżamy z Gosia pod bramę schroniska. nei tylko ogonek, ale cała Tosia merda i chce wyjść wraz z szybą, potem wyskakuje z auta i leci na zatracenie walczyć z Blacky &co, nurkuje w górze piaskowej, wygrzewa się na słońcu, goni motyle, podlizuje się psom przy budach, po czym wyjada im żarcie:diabloti:, laskawie pozwala się całowac i tulić zakochanej w niej męskiej części pracowników schroniska..., no i oczywiście śpi w biurze ze swoją ukochaną Blacky- nigdy nie będę dla niej takim domem jak biuro w schronisku- to jest chore, trzeba to zmienić:angryy::evil_lol::loveu:)

Posted

hop! korek na razie poczeka na zdjęcia- teraz wygląda tragicznie (jak Kasparek kilka tygodni temu.). Raczej i jego będziemy golić i poczekamy trochę, az wydobrzeje.

Posted

Jeju, jestem zmęczona tym tygodniem. Strasznie się ciesze że takie fajniutkie staruszki jak Kokos i Szufele znalazły nowe domy!! I Skoczek... Boże. Jakaś passa dobra ;)
A Volta korzysta z faktu "chorowania" Na 200 % !!

Dostała podusię, bo o każdego się opierała, jest zachwycona. Gaja też poduchy się domagałą i tak nie mam na czym spać : P Kokoszom się teraz we dwie - rekonwalescentki :P
Mam nadzieję, że w sobotę uda mi się być w schronisku... Yyyyh

Posted

ale się ma wow!!!

jak będziecie zajrzyjcie do izo A- tam jest nowa sunia i dwa szczeniaki ( raczej nie jej). sunia jest rewelacyjna. ma jakieś 2 latka, wygląda na kilka miesięcy, jest malusienka, kudłata, ślicznie ubarwiona i prześmieszna. trzeba jej zrobić zdjęcia i niech idzie szybciutko do domu.

Posted

Hmmm... To może w takim razie uda mi się na parę minut jutro zachaczyć. Jak mówisz że takie cudo ! :D Najwyżej prosto ze schronu na egzamin pojade ^^