gops Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ten nowy pudel moim zdaniem pudlem nie jest :) nie te umaszczenie i wogole siersc calkiem nie pudlowa wbrew pozorom i wielkosc jak odrosnie to bedzie wygladal jak hiszpanski pies dowodny ;D spojzcie w google siersc identyko i kolor Quote
Charly Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dzięki wielkie dziewczyny- jesteście wspaniałe!!! na stronie elbląga są dzieki Waszej pomocy (konkretne Agi) juz wszystkie kotyi trzy dzięki tej stronie znalazly w ostatnich dniach domy:) teraz zabiorę się za psiaki:) zdjęcie są cudowne- Malawaszka się ucieszy!!!:) no i oczywiście bardzo dziękuję za zdjęcia mojej Tosi:) Quote
Charly Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali............. KOKOSA!!!!!!!!!!! Quote
Vitka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Łaaaaaaał! :D Genialnie !:) Rybciu, bardzo ładne zdjęcia! :lol: Quote
Valeur248 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :-o:-o Kokos!! Ale super! On zawsze taki biedny. Wspaniale! :multi::multi: Quote
Patyś_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Charly']przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali............. KOKOSA!!!!!!!!!!![/QUOTE] AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże, jaka jestem szczęśliwa!! Mój staruszek poszedł do domu!! <skacze z radości!> Wspaniale !! :) Quote
hop! Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Charly']przyjechali dziś ludzie z Olsztyna po Szufla- ale już kilka dni temu powiadomiłam ich, ze jest jesxcze inna pani, która wprost szaleje za Szufelkiem...Więc wspaniałomyślnie odstąpili prawo do adopcji tej drugiej pani, a sami..zaadoptowali............. KOKOSA!!!!!!!!!!![/QUOTE] Wspaniale, że Kokos ma dom. A kiedy Szufel pojedzie do domu? Dzisiaj w gazecie Metro jest Pestka - jest podany tel. do Charly i do schroniska. Może ktoś fajny zadzwoni. ;) Zróbcie jakieś zdjęcia biednemu Korkowi. Odnowię mu ogłoszenia. Quote
akucha Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Charly, masz zapchaną skrzynkę, więc nie moge się do Ciebie dobić. Proszę, wyślij mi zdjęcia na maila: [email protected] Dzieki, Aśka Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 aa ok dzięki. jeden tych psow nie ma zdjęcia. mam nadzieję, ze dziewczyny mają aparat. zaraz spytam jak wrócą z miasta. Quote
Aga3006 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kokos wow:multi: Charly ja się pogniewam! Widzę puste takie na początku strony to myślę, że zdjęcia jakieś wstawiłaś. czekam i czekam a tu d**a :evil_lol::evil_lol::angryy: Quote
Vikii Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 KOKOSIK super ;-))))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='AgaMasel']kokos wow:multi: Charly ja się pogniewam! Widzę puste takie na początku strony to myślę, że zdjęcia jakieś wstawiłaś. czekam i czekam a tu d**a :evil_lol::evil_lol::angryy: hihihih dobre Akucha mam zdjęcia tego pieska- tzn. wolontaruszki zrobiły. dziś prześlę. edit: jeszcze nie mam zdjęc w skrzynce- jak tylko przyjdą prześlę. Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 i pojechał do Gdańska Szufelek. Farciarz jakiego świat nie widział. Stary, z zaćmą, 4 ząbkami ( w sumie) ruchomymi plus pamiątką na do widzenia od Kasparka...:roll: (pani poinformowana o wszystkim- chce go z wszystkim, wszystko wyleczy:)) Agnieszka zrobila zdjęcia. będą pózniej poza tym poszedł do domu biurowy Filipek, i mała urocza Francy o doskonałej mimice uwiecznionej przez Vitkę:). Francy baardzo się cieszyła, Szufelek nadstawił grzecznie głowkę do obrozy, kiedy wyjmowałam go z izolatki- jest wzruszający. A Filipek jak wszystkie biurowce nie chciał iść- kochał być psem biurowym i pracowników. Kochany Filipek... (trzeba widzieć moją Tośką rano kiedy podjeżdżamy z Gosia pod bramę schroniska. nei tylko ogonek, ale cała Tosia merda i chce wyjść wraz z szybą, potem wyskakuje z auta i leci na zatracenie walczyć z Blacky &co, nurkuje w górze piaskowej, wygrzewa się na słońcu, goni motyle, podlizuje się psom przy budach, po czym wyjada im żarcie:diabloti:, laskawie pozwala się całowac i tulić zakochanej w niej męskiej części pracowników schroniska..., no i oczywiście śpi w biurze ze swoją ukochaną Blacky- nigdy nie będę dla niej takim domem jak biuro w schronisku- to jest chore, trzeba to zmienić:angryy::evil_lol::loveu:) Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 hop! korek na razie poczeka na zdjęcia- teraz wygląda tragicznie (jak Kasparek kilka tygodni temu.). Raczej i jego będziemy golić i poczekamy trochę, az wydobrzeje. Quote
Patyś_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeju, jestem zmęczona tym tygodniem. Strasznie się ciesze że takie fajniutkie staruszki jak Kokos i Szufele znalazły nowe domy!! I Skoczek... Boże. Jakaś passa dobra ;) A Volta korzysta z faktu "chorowania" Na 200 % !! Dostała podusię, bo o każdego się opierała, jest zachwycona. Gaja też poduchy się domagałą i tak nie mam na czym spać : P Kokoszom się teraz we dwie - rekonwalescentki :P Mam nadzieję, że w sobotę uda mi się być w schronisku... Yyyyh Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale się ma wow!!! jak będziecie zajrzyjcie do izo A- tam jest nowa sunia i dwa szczeniaki ( raczej nie jej). sunia jest rewelacyjna. ma jakieś 2 latka, wygląda na kilka miesięcy, jest malusienka, kudłata, ślicznie ubarwiona i prześmieszna. trzeba jej zrobić zdjęcia i niech idzie szybciutko do domu. Quote
Patyś_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Hmmm... To może w takim razie uda mi się na parę minut jutro zachaczyć. Jak mówisz że takie cudo ! :D Najwyżej prosto ze schronu na egzamin pojade ^^ Quote
AgaiTheta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Zbieramy na wyjazd Pachcia do Wawy: http://www.dogomania.pl/threads/134693-JAK-BARDZO-I-JAK-DA-UGO-CIERPIAA-WygA-odzony-chory-PACHYDER-prosi-o-POMOC/page111 Quote
Recommended Posts