Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Parys to młoda SUCZKA. Kocha ludzi, niekoniecznie lubi psy, całkiem znośnie chodzi na smyczy. Jest maleńka. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Max - całkiem ładnie chodzi na smyczy, zgadza się z innymi psami. Siedzi Rybci na nodze ;) Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Bajtek - bardzo długo jest w schronisku. Ładnie chodzi na smyczy, kocha ludzi, ma cudowny charakter. Zgodny z psami i sukami. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Sarna - młoda suczka, trochę ciągnie na smyczy, ale jak się zmęczy to przestaje. ;) Dużo w niej energii, jest miła, lekko szalona, radosna. Do innych psów na spacerze ok, w boksie czasem dochodzi do awantur przez kraty. Nadawałaby się do większych dzieci, które potrafiłyby ją zmęczyć. Lubi się bawić. Razem z Waszką Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Waszka jest starsza od Sarny. Ładnie chodzi na smyczy, jest spokojna i stateczna. Dogaduje się z psami, lubi się tulić. Jest bardzo zżyta z Sarną. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Foxterierka - spokojna, ładnie chodzi na smyczy. Zajrzałyśmy jej w zęby... których ona prawie nie ma!!! :roll: Jest starszym pieskiem. Lubi się tulić, zgodna z psami. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kaspar, zadziora ;p Tak pięknie proszę, żeby moja ukochana Mareczka wróciła :loveu: Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Diablica - młoda, radosna suczka. Mimo, że jest od szczeniaka w schronisku to jest bardzo grzeczna, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, tuli się do ludzi, jest żywiołowa i energiczna. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Otylia wyrosła na piękną, potężną suczkę. Bardzo strachliwa na początku, potem już spokojnie. Ładnie chodzi na smyczy, lubi kontakt z ludźmi. Nabrała ogłady od ostatniego razu kiedy miałam z nią do czynienia. Jakby inny pies... wydoroślała. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mareczka - młoda suka, wyciągnięta ze studni. Trochę ciągnie na smyczy, zgodna z psami. Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Biały pies, który osobiście mnie przeraża! Jest piękny, ale jego spojrzenie jest takie demoniczne. :evil_lol: I ten jego niski szczek... brr... Quote
Vitka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No i na koniec.. coś dla Charly. :) Piękna modeleczka ;) Quote
Rybc!a Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dom znalazł dziś Meksyk, szorstkowłosa, duża szczeniorka Etna, o reszcie nie wiem- Ola, poszło coś? :) Ja też dziś robiłam zdjęcia wypożyczonym aparatem, tylko coś ImageShack mi szwankuje. Zaraz spróbuję zrobić coś w tej sprawie i wezmę się za dodawanie. Po wstępnym kasowaniu zdjęć, które się nie nadają, zostało ich 70. Więc chyba będzie co oglądać. :) Quote
Rybc!a Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Działka Filip Szczeniak z izolatki A Dusza Quote
Rybc!a Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Szczeniaki z boksu koło bawialni ( czarna sunia jest nieco apatyczna, najchudsza z całego towarzystwa, lewe oko jej dziś trochę ropiało, a z nosa ciekły gile- mógłby ktoś jutro na nią zerknąć? :) ) Quote
Rybc!a Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Specjalnie dla Charly- Tosia :) Zdjęcia ze spaceru Kaspara, Mareczki, Meganki, Foxterrierki, Diablicy i Otylii: Quote
Rybc!a Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Co do Kaspara- jak na moje oko potrzebuje domu z doświadczonymi, cierpliwymi i nienatarczywymi właścicielami. Zakochał się w Mareczce, próbował ją nawet gwałcić, przywołany do porządku pokazywał zęby, na widok obcego psa podczas spaceru strasznie się wściekał, nie chciał wyjść z boksu- Gosia musiała go wyjąć. Ale muszę przyznać, że pięknie chodzi na smyczy, a gdy zabrano mu Mareczkę do zdjęć prześlicznie prosił na dwóch łapkach, żebyśmy mu ją oddały z powrotem:D Quote
Recommended Posts