Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sarna - młoda suczka, trochę ciągnie na smyczy, ale jak się zmęczy to przestaje. ;)
Dużo w niej energii, jest miła, lekko szalona, radosna. Do innych psów na spacerze ok, w boksie czasem dochodzi do awantur przez kraty. Nadawałaby się do większych dzieci, które potrafiłyby ją zmęczyć. Lubi się bawić.

Razem z Waszką

Posted

Waszka jest starsza od Sarny. Ładnie chodzi na smyczy, jest spokojna i stateczna. Dogaduje się z psami, lubi się tulić. Jest bardzo zżyta z Sarną.

Posted

Foxterierka - spokojna, ładnie chodzi na smyczy. Zajrzałyśmy jej w zęby... których ona prawie nie ma!!! :roll: Jest starszym pieskiem. Lubi się tulić, zgodna z psami.

Posted

Diablica - młoda, radosna suczka. Mimo, że jest od szczeniaka w schronisku to jest bardzo grzeczna, ładnie chodzi na smyczy, lubi inne psy, tuli się do ludzi, jest żywiołowa i energiczna.

Posted

Otylia wyrosła na piękną, potężną suczkę. Bardzo strachliwa na początku, potem już spokojnie. Ładnie chodzi na smyczy, lubi kontakt z ludźmi. Nabrała ogłady od ostatniego razu kiedy miałam z nią do czynienia. Jakby inny pies... wydoroślała.

Posted

Biały pies, który osobiście mnie przeraża! Jest piękny, ale jego spojrzenie jest takie demoniczne. :evil_lol: I ten jego niski szczek... brr...

Posted

Dom znalazł dziś Meksyk, szorstkowłosa, duża szczeniorka Etna, o reszcie nie wiem- Ola, poszło coś? :) Ja też dziś robiłam zdjęcia wypożyczonym aparatem, tylko coś ImageShack mi szwankuje. Zaraz spróbuję zrobić coś w tej sprawie i wezmę się za dodawanie. Po wstępnym kasowaniu zdjęć, które się nie nadają, zostało ich 70. Więc chyba będzie co oglądać. :)

Posted

Szczeniaki z boksu koło bawialni ( czarna sunia jest nieco apatyczna, najchudsza z całego towarzystwa, lewe oko jej dziś trochę ropiało, a z nosa ciekły gile- mógłby ktoś jutro na nią zerknąć? :) )

Posted

Co do Kaspara- jak na moje oko potrzebuje domu z doświadczonymi, cierpliwymi i nienatarczywymi właścicielami. Zakochał się w Mareczce, próbował ją nawet gwałcić, przywołany do porządku pokazywał zęby, na widok obcego psa podczas spaceru strasznie się wściekał, nie chciał wyjść z boksu- Gosia musiała go wyjąć. Ale muszę przyznać, że pięknie chodzi na smyczy, a gdy zabrano mu Mareczkę do zdjęć prześlicznie prosił na dwóch łapkach, żebyśmy mu ją oddały z powrotem:D