Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Teraz trochę przerwy, muszę iść coś zrobić. :) Popatrzcie jaką piękną żabę znalazła Aga ! :D Quote
Pawel.L Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Vitka']A to chyba małyszowska sunia ? Nasza szefowa dba o swoją pupilkę i dała jej reprezentacyjną budę po skoczku tak apropo ciekawe czy ktoś ściągną tabliczkę koło budy?? Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 a propos Skoczek jedzie na weekend do Stegny na spacer plażowy! oczywiście linka 20metrowa zakupiona:) Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 moja Tosia jest okropna buuuuuuu. Przyniosłam moje schroniskowe ciuchy do prania. połozyłam w worku na podłodze w lazience. po jakimś czasie szukam Tosika, a ona wlazła do worka, wkopała się w te ciuchy i smacznie zasnęła. Wszelkie szczeniactwo wracające do schroniska na szczepienia, kastracje itp zastyga w bramie, trzęsie się lub chce uciekać. nic dziwnego- swoje najmłodsze tygodnie przemieszkały w izolatkach, daleko od ludzi, wiatru, trawy, deszczu i słońca- czasem z miłymi, często z wrednymi innymi szczeniorami. takie się cieszą nowym domem! A moja Tośka? ona sztacha się schroniskowym smrodkiem przed zaśnięciem:placz: oddam Wam ją! (do izolatki na tydzien:evil_lol: Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Hahaha :D A zrobiłam jej dziś zdjęcia jakieś nawet ;) Zaczepiała szczeniaki, które fotografowałyśmy :) Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 oo jak znajdziesz to wstaw proszę:) klamory w praniu, więc Tosik znów mój:) Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jejku, Twoje zdjęcia po prostu padam na twarz..oczywiście model tez niczego sobie hihihi jejku, jestem w niej zakochana strasznie. tutaj wygląda jak elf z tymi uszkami (czy tylko ja to widzę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img695.imageshack.us/img695/3963/dsc02445640x480.jpg dzięki:) Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Uszka ma prześliczne, a w ogóle jest tri-colorowa! :) Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Opel - młody (ok 1,5 roku), szalony, radosny, lubi się bawić, kocha ludzi, potrzebuje dużo ruchu, ładnie chodzi na smyczy spuszczony trzyma się blisko. Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 dzieki za zdjęcia i bardzo wazne: opisy. zaraz powstawiam na stronkę. kotki już są wszytkie, oprócz barnaby i garfielda. a propos Garfielda; vitka proszę zrob plakat o nim. On podobno mieszka na metalowcow. rozwiesimy go tami moze wlasciciele się pojawią:roll: nie widziałam tych psiaków dawno tak radosnych, a tego pociesznie ubarwionego (zapomniałam imienia) NIGDY w takim nastroju:) Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wysoko skacze, pewnie nauczyłby się łapać frisbee lub jakieś agility. :cool3: Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ale wspaniale!!!! psiaki roześmiane aż miło patrzeć :klacz: Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie ma sprawy, zrobię plakat. :) Tzn. ma w nim być że szukamy poprzedniego właściciela? Może napisz mi tekst? ;) A ja bardzo proszę o ogłoszenie na portelu Opelka :) Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Walenty wolał jednak przytulanie od biegania. :lol: Quote
Charly Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Napisz tylko, ze przebywa od jakiegoś czasu w schronisku. że prawdopodobnie mieszkał na metalowców i szukamy właściciela lub osoby, która może go wskazać. coś w tym stylu, nic specjalnego, podaj proszę mój numer Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Charly']Napisz tylko, ze przebywa od jakiegoś czasu w schronisku. że prawdopodobnie mieszkał na metalowców i szukamy właściciela lub osoby, która może go wskazać. coś w tym stylu, nic specjalnego, podaj proszę mój numer[/QUOTE] Nie ma sprawy. Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jack (?) - różnie zachowuje się wobec innych psów, dość dobrze chodzi na smyczy, ma ok 2-3 lata (chyba), całkiem radosny z niego piesek. Quote
Vitka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A tu Pati wygrzewa zadek na słoneczku :evil_lol: Quote
Patyś_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nie wygrzewa zadek, tylko odpoczywa jak Koala ^^ XD A ja dodam tez że Jack jest strasznie patyczkowo-aportującym psem :) Nadawał by się dla kogoś aktywnego :) Quote
Aga3006 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 A kiedy będą moje agilitowe szczeniaki? :razz: Quote
Recommended Posts