Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Sax - Najdziwniejszy pies jakiego widziałam. Moja mama powiedziała, że jest BARDZO oryginalny. :lol:
Znośnie chodzi na smyczy, różnie zachowuje się do innych psów, trochę boi się gwałtownych ruchów i ręki, ale nie reaguje agresją w stosunku do człowieka, nawet czasem się przytuli. Nie sprawdziłam ile może mieć lat, ale obstawiam, że stary to on nie jest. ;)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

najlepsza jest koala Patyś i Sax!

Patyś umieścić Cię na stronie? chcesz iśc do adopcji? czasem zdarzają się przesympatyczni właściciele.....i baaardzo przystojni

Posted

jak ładnie przytył. przeprowadzka dobrze na niego wpłynęła.

na tą karmę to bym nie liczyła Patyś, oni obiecują zawsze eukanuby, złote góry i inne hillsy,a kończy się (przy duzym szczesciu) na chapi, puffy itp:evil_lol::shake:

Posted

[quote name='Charly']
na tą karmę to bym nie liczyła Patyś, oni obiecują zawsze eukanuby, złote góry i inne hillsy,a kończy się (przy duzym szczesciu) na chapi, puffy itp:evil_lol::shake:[/QUOTE]

Eeee To ja nie chcę xD Zostaję w schornisku ! xD I u siebie :P Mam jeża i dwa futra, one się ze mną dobrą karmą podzielą:evil_lol:

Posted

juz nie wiedziałysmy o co chodzi! co jeden z ufoludkiem pod czachą! ale teraz juz wiemy. one wbiegając do boksu z wybiegu zahaczają głowkami o okienko. I stąd te guzy nieszczęsne.

Posted

taka mała (żólta i szorstka) moze 2 tygodnie starsza była Kopia jak przyszła do schroniska zeszłego lata. A tearz? ogromne krówsko niezrównowazone i nikt jej nie chce. skazana na dożywocie:(