Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 ooo :calus: Niech pani zdrowieje! A Tobie Olu wszystkieeeeeeeego najlepszeeeeego! :BIG: Quote
Vitka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Czy mogłabym prosić kogoś o zrobienie ogłoszenia na portelu szczeniakowi yorkowemu? Tak jak pisała Charly ma ok. 6 tygodni, jest wesoła, radosna, zgodna z psami, dużo 'rozumie' jak się woła to zawsze przybiega. :) Quote
AgaiTheta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 wątek sunieczki z dziećmi: http://www.dogomania.pl/threads/182644-ElblAE-g-zostawiona-jak-zbAE-dny-mebel-mama-i-trA-jka-dzieci?p=14374194#post14374194 Vitka możesz tam wstawić zdjęcia szczeniaków? Quote
Rybc!a Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Dzisiaj zabieram się za ogłoszenia Blondyny i Wyżełek . :) Potem poinformuję wszystkich o efektach! :) Quote
Rybc!a Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 A co do dzisiejszego dnia- pogoda nam nie sprzyjała, wciąż padało. Przyszłam tylko ja, Zaborek, Dewko i AgaMasel. Wyprowadziliśmy Kleo, Korka, Wigora, Skoczka, Bajtka, Liska, Maksa i Robika. Wzięłam około 50 plakatów- w środę będę roznosić :) Quote
Borsuczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 własnie skończyłam ogłaszać Szczotę ;d na [FONT=MS Shell Dlg 2]www.e-zwierzak.pl [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]www.petsy.pl [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]www.ojej.pl [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]www.bono-polska.pl[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]www.olx.pl [/FONT] Quote
Borsuczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Nie ma za co! mam nadzieje tylko, że wszystko dodało się jak miało! i ze wszystko dobrze działa! ; o Quote
Rybc!a Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 AgaiTheta napisał(a):Rybcia dziękuję :* Nie ma za co. Blondyna i Wyżełki ogłoszone na: Allegro, Allegratka, Kupsprzedaj, Kupiepsa, Przygarnijzwierzaka, Bono Polska, Petworld, Adopcjapsa :) Quote
Patyś_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Na Oferty.pl ogłoszone Blondyna, Kleo i Petunia. potem padł mi net. Dziś ogłoszę też wyżły I kilka innych psiaków bez wątków. ;) Potem na pies.onet. wrzucę kilka psiaków z wątkami, żeby móc napisać o nich więcej ;) Quote
hop! Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 [quote name='Rybc!a']Nie ma za co. Blondyna i Wyżełki ogłoszone na: Allegro, Allegratka, Kupsprzedaj, Kupiepsa, Przygarnijzwierzaka, Bono Polska, Petworld, Adopcjapsa :) Ktoś wcześniej wystawił allegro dla wyżłów - http://www.allegro.pl/item967164849_wyzel_niemiecki_szczeniaki_czarne_piekne.html. ;) W jakim wieku jest Petunia? Jakiej jest wielkości? Zrobię jej allegro + ogłoszenia na 10 portalach. Quote
Patyś_ Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Petunia jest średniej wielkości, sięga kolan, bardzo wesoła, dobrze chodzi na smyczy, lubi biegać i aportować. Bardzo skoczna, dużo szczeka. Nie wiem w jakim jest dokładnie wieku. Może 2 lata? Dorosła suczka ;) Quote
Charly Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 wspaniałe zdjęcia dziewczyny. wspaaaniałe. bardzo dziękuję. powstawiam na portel, ale troszkę pózniej...:) Quote
hop! Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Patyś_ napisał(a):Petunia jest średniej wielkości, sięga kolan, bardzo wesoła, dobrze chodzi na smyczy, lubi biegać i aportować. Bardzo skoczna, dużo szczeka. Nie wiem w jakim jest dokładnie wieku. Może 2 lata? Dorosła suczka ;) Dzięki za informacje. ;) Quote
Aga3006 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Piękne zdjęcia! Olu dziś pobiłam Cię totalnie i rozłożyłam na łopatki w szczęściu do telefonów, ale nie opiszę tu tego bo zajęłoby mi to zbyt dużo czasu. Quote
AgaiTheta Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 POMOCY!!! :placz: http://www.dogomania.pl/threads/182713-ElblAE-g-zagA-odzona-i-pobita-Dusza-walczy-o-A-ycie-POMOCY?p=14379041#post14379041 Quote
Vitka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kilka zdjęć małej Paskudki ;) Dziś pod moim blokiem spotkałam dziewczynkę z małym pieskiem, szczeniakiem. Prawie identyczna jak nasza mała, tylko jasna. Zapytałam się dziewczynki jaka to rasa, a ona powiedziała, że to mieszany pekińczyk. ;) Quote
Patyś_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziś porobię jej ogłoszenia jako szczeniakowi w typie pekińczyka :D Hehe ^^ Quote
Charly Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dzis do domu (tzn. do DT,ale bez jakiejkolwiek presji) pojechał syjamek bez oczka!!!! do Szczecina (by Kordonia- dziękujemy gorąco:)) i Alik z DT do DS( jesli dobrze zrozumiałam). a w tą liczącą 1000km podróż wybrała się nasza p. kierowniczka!! z domu syjamka są już nowe wieści: obszedl mieszkanie, zjadl kolację i teraz się relaksuje:loveu: Quote
Patyś_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Super! Ten syjamek był wspaniały ! ^^ Bardzo się ciesze że ma tymczas ;) Quote
Charly Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 jejku to juz któras z kolei odpowiedz na ogloszenia psów. normalnie wymiękam "Witam serdecznie, Na portalu pajęczyna.pl zauważyłam Państwa ogłoszenie. Pozwoliłam sobie na kontakt w nieco innej (acha skoro tylko nieco, to czytam dalej;)) kwestii, aczkolwiek mam nadzieję pomocnej. Jestem niezależnym doradcą ds. kredytów hipotecznych. \hehehehheh| Posiadam aktualne oferty 26 banków. Współpracuję z jedną z największych instytucji doradztwa finansowego. W branży finansowej pracuję od ponad 10 lat , posiadam duże doświadczenie oraz niezbędną wiedzę ,za sobą ponad 1000 wypłaconych kredytów! W chwili obecnej procedury oraz wymogi w bankach są bardzo dynamiczne i wciąż się zmieniają. Banki znowu szerzej otworzyły drzwi dla swoich klientów, pojawiły się oferty 100% kredytów oraz nowe instytucje uczestniczące w programie Rodzina Na Swoim. Chciałam spytać, czy na chwilę obecną potrzebują Państwo jakichkolwiek rozwiązań z zakresu finansowania hipotecznego? Mam na myśli kredyt mieszkaniowy, konsolidacyjny lub pożyczkę hipoteczną. Zapraszam do bezpłatnej konfrontacji ofert bankowych, przeprowadzenia symulacji, zbadania zdolności kredytowej - bezpłatnej porady. Prowadzę sprawę od początku do końca, pomagam w kompletowaniu dokumentów i finalizuję cały proces Kredytowy. Obsługa jest całkowicie bezpłatna , gdyż w tej kwestii uposażają mnie banki. Przyspieszam czas finalizacji kredytu, jestem w stałym kontakcie z analitykiem ,co usprawnia i daje możliwości śledzenia wniosku na każdym etapie. Często negocjuję indywidualne warunki dla moich klientów. Aktualna promocja jednego z banków 0% za udzielenie kredytu, marża już od 0,65% przy kredycie 300.000 pln , rata wynosi 1088 zł ( kredyt w euro) Preferuję spotkania w jednej z naszych placówek ,oraz kontakt via e-mail proszę o pozostawienie swojego numeru kontaktowego." Quote
Recommended Posts