Pawel.L Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='basia0607']Też mnie zastanowiła ta tabliczka ale nie podejrzewałam, że za tym stoi Paweł. On jest jednak z pomysłami nie do podrobienia !!! Bu ha ha.[/QUOTE] pani Basiu nawet pani się ze mnie śmieje zamiast sie re mnie wyśmiewać zrobiła by pani ciastek z przepisu mojej mamy to tylko 30 minut roboty:evil_lol: Quote
Pawel.L Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dla dziewcząt, które znam moc życzeń dzisiaj mam dużo zdrowia szczęścia i miłości oraz kwiatów i radości, niechaj się to niesie na cały kraj dziś dla pań wszystko naj.. naj... naj. Quote
Rupak Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 jako, że w niektórych kręgach uchodzę za kobietę- dziękuję Pawle :D Quote
Patyś_ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dziękowac Ci ślicznie Pawle ;) I też składam najlepsze życzenia wszystkim naj naj naj babom, ode mnie, czyli tyż baby :D Quote
Charly Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 och i ach Paweł- dlugo nas teraz będziesz męczył o ciasto w zamian za ten obrazek?:) Quote
Charly Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dziewczyny ( i chlopcy tez oczywiscie) pomóżcie mi proszę znaleść imię dla mojej małej. 2 miesiace była w schronisku i była w sumie bezimienna, bo nikt się zdecydować nie mógł, a teraz już drugi tydzien leci odkąd jest u mnie i nadal nie wiem jak ją wołać. miala być Tosia, ale nie pasuje mi i nie mam już pomysłu (buuuu). (imiona typu psotka, pchełka, perełka itp. odpadają) Quote
Rupak Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Lucy? mi do niej Pipucha pasuje, ale głupio tak wołać na ulicy:D Quote
Pawel.L Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Charly']och i ach Paweł- dlugo nas teraz będziesz męczył o ciasto w zamian za ten obrazek?:)[/QUOTE] Ola jak zawsze szczera do bólu i pełna optymizmu :evil_lol: raczej nie długo bo spotkamy sie dopiero z piątek no chyba że chcesz mnie wcześniej zobaczyć (w co szczerze wątpię) więc do piątku pewnie zapomnę i znając życie wszyscy odetchną z ulgą do tego czasu :diabloti: Quote
gops Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Charly']dziewczyny ( i chlopcy tez oczywiscie) pomóżcie mi proszę znaleść imię dla mojej małej. 2 miesiace była w schronisku i była w sumie bezimienna, bo nikt się zdecydować nie mógł, a teraz już drugi tydzien leci odkąd jest u mnie i nadal nie wiem jak ją wołać. miala być Tosia, ale nie pasuje mi i nie mam już pomysłu (buuuu). (imiona typu psotka, pchełka, perełka itp. odpadają)[/QUOTE] moze jakas Lusia? akurat dla malego psiaka Quote
Charly Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Pawel.L']Ola jak zawsze szczera do bólu i pełna optymizmu :evil_lol: raczej nie długo bo spotkamy sie dopiero z piątek no chyba że chcesz mnie wcześniej zobaczyć (w co szczerze wątpię) więc do piątku pewnie zapomnę i znając życie wszyscy odetchną z ulgą do tego czasu :diabloti:[/QUOTE] nieprawda Paweł. ja żartowałam, tylko nie działają mi czasem emotki. piękny obrazek i bardzo dziękuję. a ciasto to prawda przecież;) Quote
basia0607 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Do Pipuchy pasuje tylko Pipucha. Ola wysyłam Ci jej zdjecie i powiedz czy do niej pasuje inne imię ? Quote
Pawel.L Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Charly']nieprawda Paweł. ja żartowałam, tylko nie działają mi czasem emotki. piękny obrazek i bardzo dziękuję. a ciasto to prawda przecież;)[/QUOTE] już dość dobrze cie znam żeby wiedzieć kiedy żartujesz :D z tekstem o ciasto do ciebie olu nawet w myślach nie chce mi się startować bo z góry wiem że to porażka na całej lini :evil_lol: a tak aporpo to podaj mi swój email wyśle ci przepis ... ten który tak chciałaś Quote
Dewko Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Paweł: Cię, Tobie, Ci itp piszemy z wielkiej litery okazując w ten sposób szacunek drugiej osobie :D Co do imienia to może Lili?:D Quote
Patyś_ Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hmmm imię dla naszej vel Twojej Pipuchy... Finnie? Foxie? Floe ? O.o Moje dziwne propozycje ^^ Quote
Vitka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A może Sisi, Sali, Fifi, Pipi :D Same krótkie imiona do niej pasują :) Quote
Rybc!a Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Zrobiłam bazarek, mam nadzieję, że wolontariusze, którzy deklarowali chęć udziału w licytacji nie zapomną i pomogą w zbiórce pieniędzy na smycze, których brakuje nam jak niczego! http://www.dogomania.pl/threads/181496-KOC-MASKOTKI-BRELOKI-nowe-Do-14-marca-na-SCHRONISKO-W-ELBLAE-GU?p=14263398#post14263398 Quote
Vitka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Zdjęcia kotki Basi z nowego domku :) Wyrosła kocica! Quote
Vitka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 śniadanko Czy ty to widzisz? Ktoś nam w misce buszuje! :crazyeye: Podziel się! Quote
Vitka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jak widać ma się bardzo dobrze. Jest umówiona na sterylkę. Bawi się z psami, poluje na rybki, wspina się po kwiatach i ma kociego kolegę Kazika :D Quote
Rupak Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dewko, ja też nie pisze "ci, cię, tobie" z dużej litery. Zgadnij dlaczego. Sorry, nie lubię takiego poprawiania :P A kocia jaka duża! i niezłych ma kolegów : D świetne zdjęcie jak leży na tygrysie Quote
basia0607 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ola co z Pipuchą ? Moje szczeniaki z lasu wszystkie nie żyją ! Do du... to wszystko ! Quote
Patyś_ Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja korzystając z chwili wytchnienia. Szczeniorka w domu zaaklimatyzowała się szybko. Moja sunia szybko ją polubiła i ustawiła po swojemu. Każda śpi w swoim pokoju, wypijaja sobie na wzajem wodę z misek (bo z innej smakuje lepiej! ), CHodzą obok siebie na spacerach, razem obszczekują drzwi, jak tylko ktoś kręci się po klatce. Leżą teraz obie zmaltretowane na swoich kocykach ;) I kilka fotków :P [img]http://img130.imageshack.us/img130/4857/dscf6147d.jpg[/img] [img]http://img690.imageshack.us/img690/8107/modawdomu007.jpg[/img] [img]http://img706.imageshack.us/img706/6959/modawdomu009.jpg[/img] [img]http://img638.imageshack.us/img638/5712/modawdomu010.jpg[/img] W końcu sobie pośpie :) [img]http://img710.imageshack.us/img710/46/modawdomu011.jpg[/img] Quote
Recommended Posts