Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='malkawil']To jest Tołdi: http://img28.imageshack.us/img28/909/toldi.jpg Więc to musi być Kolni : http://img121.imageshack.us/img121/1289/kolni.jpg No to troszkę zamieszałyśmy :) Ale oba wskakują chętnie na kolanka. ;) Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nieśmiały Szarik. Musiałam przechodzić przez 'psie drzwi' w psiarni żeby go złapać. :evil_lol: Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Szczota Czarny piesek z budy Bart Zdjęcie wykonane przez Rybcię - mistrzostwo! :evil_lol: Quote
Charly Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 to maleństwo z izolatki Anielki to piesek Filipek:) Paweł czy to Ty postawiłes Skoczkowi tabliczkę informacyjną?:multi: teraz z bliska mam wrażenie, że to Twoje pismo:lol: Quote
Aga3006 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Charly']to maleństwo z izolatki Anielki to piesek Filipek:) Paweł czy to Ty postawiłes Skoczkowi tabliczkę informacyjną?:multi: teraz z bliska mam wrażenie, że to Twoje pismo:lol:[/QUOTE] hahaha chciałam się o to samo zapytać. To zdjęcie ze skoczkiem i tablica jest rewelacyjne:diabloti: Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 aaaa! Zapomniałam o jamniku! Przepraszam! Gdzieś mi się zaplątał. Quote
Charly Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 może jej się uda i nie będzie następną trojłapką. a tak a propos ma ktoś zdjęcia "naszego nowego" psa biurowego? tego pręgowanego? Zefira? (tzn. myslę już przeniesiony jest gdzieś) Quote
basia0607 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Zefir jest psem wyjątkowym !!! Oby tyko jego choroba nie okazała się śmiertelna. Czuję się okropnie , anioł śmierci znowu zbiera żniwo w mojej psiarni. Quote
basia0607 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Też mnie zastanowiła ta tabliczka ale nie podejrzewałam, że za tym stoi Paweł. On jest jednak z pomysłami nie do podrobienia !!! Bu ha ha. Quote
Pawel.L Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vitka'] Zdjęcie wykonane przez Rybcię - mistrzostwo! :evil_lol: Tak przyznaje się bez bicia ta listewka i kartka to moja robota przynajmniej nikt mi Byków ort jak na razie nie zarzucił :D A jak komuś sie nie podoba to blache ciasta w piątek niech przyniesie :evil_lol: Quote
Pawel.L Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Charly']to maleństwo z izolatki Anielki to piesek Filipek:) Paweł czy to Ty postawiłes Skoczkowi tabliczkę informacyjną?:multi: teraz z bliska mam wrażenie, że to Twoje pismo:lol: a no to niestety moje bazgroły Ale funkcje informacyjną spełniają bardzo dobrze :cool3: Quote
Recommended Posts