Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kelly jest świetna, nie jest już tak niebezpiecznie wylewna w swoich uczuciach :D

w ogóle dogomania zagina czasoprzestrzeń, jest godzina 12: 36 a ja widzę post Vitki z godziny 13:50 :lol:

Posted

Diablica piękna jest i biedna. zaadoptowana w zeszłym roku jako szczeniaczek wróciła do schroniska. nie mamy kontaktu z właścicielem. nie mieszka gdzie mieszkal, telefon nie ten.

Kelly faktycznie uspokoiła się troszkę. nie wiem czy to efekt kastracji, czy fakt, że mieszka przy budzie i częsciej wychodzi ja uspokoił. a może i jedno i drugie

Posted

[quote name='Vitka']ooo... a wg kart nam tak wyszło ;p[/QUOTE]

hehe, ciekawe jak nazywa się Tołdi według kart:). Zanim dojrzałam, że to nie on, zdziwiłam się deczko. Tołdi chyba by tak na rączki nei wskoczył. albo by wskoczył i przy tym dziabnął troszkę. jest fajny, bo malutki, ale kurcze gryzie czasem i rzuca się

Posted

w schronisku byłam dopiero dwa razy, ale muszę przyznać, że wszystkie pieski są kochane i śliczne.. i one przede wszystkim zasługują na miłość i prawdziwy dom :) gdybym mogła przygarnąć któregoś, to miałabym kłopot żeby się zdecydować bo najchętniej wziełabym wszystkie :)) kochane psiaki i wspaniali Wolontariusze :)