Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Poznajemy się. Pieski z 4. Tołdi - mały paróweczek. Nakolankowy, lubi się tulić, czasem zadziorny do innych psów. Quote
Rupak Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 kelly jest świetna, nie jest już tak niebezpiecznie wylewna w swoich uczuciach :D w ogóle dogomania zagina czasoprzestrzeń, jest godzina 12: 36 a ja widzę post Vitki z godziny 13:50 :lol: Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Kloni (edit) i jego sztuczka wskakiwania na rączki! Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Taki mikro piesek (można wrzucić na wątek) Kubuś Quote
Charly Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 tam na górze to nie Tołdi- to inny piesek- zapomniałam imienia. Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Diablica ....................................... Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Charly']tam na górze to nie Tołdi- to inny piesek- zapomniałam imienia.[/QUOTE] ooo... a wg kart nam tak wyszło ;p Quote
Charly Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Diablica piękna jest i biedna. zaadoptowana w zeszłym roku jako szczeniaczek wróciła do schroniska. nie mamy kontaktu z właścicielem. nie mieszka gdzie mieszkal, telefon nie ten. Kelly faktycznie uspokoiła się troszkę. nie wiem czy to efekt kastracji, czy fakt, że mieszka przy budzie i częsciej wychodzi ja uspokoił. a może i jedno i drugie Quote
Charly Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='Vitka']ooo... a wg kart nam tak wyszło ;p[/QUOTE] hehe, ciekawe jak nazywa się Tołdi według kart:). Zanim dojrzałam, że to nie on, zdziwiłam się deczko. Tołdi chyba by tak na rączki nei wskoczył. albo by wskoczył i przy tym dziabnął troszkę. jest fajny, bo malutki, ale kurcze gryzie czasem i rzuca się Quote
Vitka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jeszcze rzut okiem na całość. I pieski z 11 ;) Ron Quote
sznajderka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 w schronisku byłam dopiero dwa razy, ale muszę przyznać, że wszystkie pieski są kochane i śliczne.. i one przede wszystkim zasługują na miłość i prawdziwy dom :) gdybym mogła przygarnąć któregoś, to miałabym kłopot żeby się zdecydować bo najchętniej wziełabym wszystkie :)) kochane psiaki i wspaniali Wolontariusze :) Quote
Recommended Posts