Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

no, ale ja nie moge zagwarantować, że ona zostanie wybrana . ale twój entyuzjazm mnie zaraził, co w warunkach, kiedy juz przysypiam w pracy, bardzo sie przydało ;-).

jak tylko bedziesz miec foty, wstaw je gdzieś, skąd będe mogła zgrać. jadę pokazywac kandydatki jutro po pracy.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']mamy!!! mamy idealną kandydatkę:) przeczytałam i szybko poleciałyśmy zdjęcia robić-. W tym momencie jest sterylizowana- więc ten warunek jest spełniony. Jest maciupka- wielkośc jamnika, jednak 2 razy grubsza- wazy max 7kg. Wiek maksymalnie 1, 5- 2 lata (potwierdzone przez nasza p. wet.) charakter: cuuuuudowna, zabawowa, radosna, łagodna do wszystkich i wszystiego. jest niesamowicie slodka. mieszka w boksie, ale kilka razy dziennie wypuszczamy ją, żeby sobie pobiegała. od razu przybiega do budynku (dokladniej do kuchni;)) bawi się, wskakuje na kolana. Naprawdę cudowna malutka kulka. W schronisku jest od kilku tygodni. Niczym się nie przejmuje. taki radosny mały piesek z wiecznie otwartą śmiejącą mordką- kocha ludzi przeogromnie. Podsumowując: mała, grubiutka, szczęśliwa z natury sunieczka. Dzięki Olu za pamięc.

Oto zdjęcia naszej Bułeczki:

Jeszcze kilka zdjęć wkleję za dwie godziny....

Posted

Już ją kojarzę ! :) Pamiętam jak któregoś dnia biegała po biurze :) Psiak któego wszędzie pełno! Kochana mała psotnica :) Cały czas domagała się chodź grama uwagi :) super psica ^.^

Posted

Dziś Lewek też bez problemów. :)
Kostka w połowie zjedzona. Ma specjalnie dla niego kupiony dywanik i sobie na nim śpi. Kota już mniej gania, dziś pierwszy raz się bawili ;)
Jak wracamy ze spacerku to mówię mu na korytarzu "zostań" i czeka aż się rozbiorę i wytrę mu łapki. Kochany, grzeczny i śmieszny ;)

Posted

[quote name='Charly']dzięki Gosiu:) Na tych zdjęciach jest mało zabawowa- przed i po sterylce;)

Nooo, normalnie zawsze się uśmiecha :) Jeszcze kilka, gdzie jest raczej niewyraźna...

Posted

o kurcze- jestem brutalna,a chciałam tylko pokazac białe ząbki;)

ale moja brutalność to nic w porównaniu z brutalnością pchełki- wpada do biura Agnieszki jak burza i od razu do klatki "nowych dzików"....przerażone nowym miejscem, ludzmi itd, delikatne pieski merdają nieśmiało ogonkami na jej widok a ona? ona je brutalnie i bez skrupułow bzyka, warcząc przy tym i gryząc 3 razy większe od siebie szczeniaki w kark.
dzisiaj w ogółe wdarła się do kociarni- koty na (jej) szczęście olały ją- więc zjadała ich kupy. UWIELBIAM JĄ hihihihi

Posted

tak patrząc na Bułeczkę mysle, ze jednak przegięłam z tymi 7kg. ona wazy chyba więcej- chociaż na zdjęciu wydaje się większa niż jest ( wielkościowo jest jak mój Filip, tylko "nieco" grubsza;)). ale może z 10 waży? jak myslicie?

Posted

[quote name='Vikii']Nie wiem jak działa imageshack... czy możesz mi powiedzieć?

oki, trochę juz nie wstawiałam, ale mam nadzieję, że nic nie pokićkam.
wchodzisz na http://www.imageshack.us/

klikasz na "browse" i ze swojego komputera wyszukujesz zdjęcie.
klikasz na zdjęcie i potem w okienku na "otwórz"...Przynajmniej ja tak mam.
Zdjęcie wskakuje w okienko na imageshacku i potem klikasz na przeslij teraz.
czekasz czekasz. otwiera się druga strona i tam kopiujesz chyba drugi link (ten w kwadratowym nawiasie). ale zaraz sprawdzę dokladnie który

poprawka: 3 link trzeba skopiować.

wstawiasz na forum, zatwierdzasz i pojawia się obrazek

Posted

na forum wstawiasz w nawaiskach ;)
Można na imageshacku wrzucić kilka zdjęć na raz.
I ja otwieram zdjęcie, klikam prawym przyciskiem myszki i wyskakuje 'kopiuj adres obrazka'. Wtedy mam pewność, że kopiuję dobry link ;)

Posted

Vitka napisał(a):
ale na fotosiku są głupie limity. ;)
Tyle razy blokowali mi konto, kazali płacić, a potem zdjęć nie widać. :roll:

likmit 100 zdjec
jak sie limit konczy to zakladam anstepne konto ;D mam juz chyba z 6 i wszystkie foty widac ;D