sleepingbyday Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no, ale ja nie moge zagwarantować, że ona zostanie wybrana . ale twój entyuzjazm mnie zaraził, co w warunkach, kiedy juz przysypiam w pracy, bardzo sie przydało ;-). jak tylko bedziesz miec foty, wstaw je gdzieś, skąd będe mogła zgrać. jadę pokazywac kandydatki jutro po pracy. Quote
Patyś_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Charly wkleiłam jak prosiłaś:) Czy suczka o której mówisz to ta Zuzia z 1 ? ;) Taka czarna podpalana ? ;) Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Zuza tez jest fajna:) Ale Bułeczka jest jedyna- inna niż każdy inny pies. naprawdę. . mamy zdjęcia przed i po sterylce- trochę marnie wygląda na tych zdjęciach Quote
malkawil Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Charly']mamy!!! mamy idealną kandydatkę:) przeczytałam i szybko poleciałyśmy zdjęcia robić-. W tym momencie jest sterylizowana- więc ten warunek jest spełniony. Jest maciupka- wielkośc jamnika, jednak 2 razy grubsza- wazy max 7kg. Wiek maksymalnie 1, 5- 2 lata (potwierdzone przez nasza p. wet.) charakter: cuuuuudowna, zabawowa, radosna, łagodna do wszystkich i wszystiego. jest niesamowicie slodka. mieszka w boksie, ale kilka razy dziennie wypuszczamy ją, żeby sobie pobiegała. od razu przybiega do budynku (dokladniej do kuchni;)) bawi się, wskakuje na kolana. Naprawdę cudowna malutka kulka. W schronisku jest od kilku tygodni. Niczym się nie przejmuje. taki radosny mały piesek z wiecznie otwartą śmiejącą mordką- kocha ludzi przeogromnie. Podsumowując: mała, grubiutka, szczęśliwa z natury sunieczka. Dzięki Olu za pamięc. Oto zdjęcia naszej Bułeczki: Jeszcze kilka zdjęć wkleję za dwie godziny.... Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dzięki Gosiu:) Na tych zdjęciach jest mało zabawowa- przed i po sterylce;) Quote
Patyś_ Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Już ją kojarzę ! :) Pamiętam jak któregoś dnia biegała po biurze :) Psiak któego wszędzie pełno! Kochana mała psotnica :) Cały czas domagała się chodź grama uwagi :) super psica ^.^ Quote
Vikii Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Sunia ślicznotka. Trzymam kciuki aby wybrali ją ;-))) Quote
Vikii Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a ja mam pytanie...i proszę o pomoc , jak się wstawia zdjęcia??? Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 sunia jest cudna- dom znajdzie na pewno- tak czy siak. zdjęcia możesz wstawić zapomocą np. imageshacku. wiesz jak dziala imageshack? Quote
Vitka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziś Lewek też bez problemów. :) Kostka w połowie zjedzona. Ma specjalnie dla niego kupiony dywanik i sobie na nim śpi. Kota już mniej gania, dziś pierwszy raz się bawili ;) Jak wracamy ze spacerku to mówię mu na korytarzu "zostań" i czeka aż się rozbiorę i wytrę mu łapki. Kochany, grzeczny i śmieszny ;) Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 niesamowite- aaa może też trafił na swojego człowieka:) Quote
malkawil Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Charly']dzięki Gosiu:) Na tych zdjęciach jest mało zabawowa- przed i po sterylce;) Nooo, normalnie zawsze się uśmiecha :) Jeszcze kilka, gdzie jest raczej niewyraźna... Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 o kurcze- jestem brutalna,a chciałam tylko pokazac białe ząbki;) ale moja brutalność to nic w porównaniu z brutalnością pchełki- wpada do biura Agnieszki jak burza i od razu do klatki "nowych dzików"....przerażone nowym miejscem, ludzmi itd, delikatne pieski merdają nieśmiało ogonkami na jej widok a ona? ona je brutalnie i bez skrupułow bzyka, warcząc przy tym i gryząc 3 razy większe od siebie szczeniaki w kark. dzisiaj w ogółe wdarła się do kociarni- koty na (jej) szczęście olały ją- więc zjadała ich kupy. UWIELBIAM JĄ hihihihi Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 tak patrząc na Bułeczkę mysle, ze jednak przegięłam z tymi 7kg. ona wazy chyba więcej- chociaż na zdjęciu wydaje się większa niż jest ( wielkościowo jest jak mój Filip, tylko "nieco" grubsza;)). ale może z 10 waży? jak myslicie? Quote
Vikii Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nie wiem jak działa imageshack... czy możesz mi powiedzieć? Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Vikii']Nie wiem jak działa imageshack... czy możesz mi powiedzieć? oki, trochę juz nie wstawiałam, ale mam nadzieję, że nic nie pokićkam. wchodzisz na http://www.imageshack.us/ klikasz na "browse" i ze swojego komputera wyszukujesz zdjęcie. klikasz na zdjęcie i potem w okienku na "otwórz"...Przynajmniej ja tak mam. Zdjęcie wskakuje w okienko na imageshacku i potem klikasz na przeslij teraz. czekasz czekasz. otwiera się druga strona i tam kopiujesz chyba drugi link (ten w kwadratowym nawiasie). ale zaraz sprawdzę dokladnie który poprawka: 3 link trzeba skopiować. wstawiasz na forum, zatwierdzasz i pojawia się obrazek Quote
Vitka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 na forum wstawiasz w nawaiskach ;) Można na imageshacku wrzucić kilka zdjęć na raz. I ja otwieram zdjęcie, klikam prawym przyciskiem myszki i wyskakuje 'kopiuj adres obrazka'. Wtedy mam pewność, że kopiuję dobry link ;) Quote
gops Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 najlatwiej sie wrzuca na fotosiku wrzuca sie a potem kopiuje na dogo link "500px forum" sam link i wszystko okey jest Quote
Vitka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ale na fotosiku są głupie limity. ;) Tyle razy blokowali mi konto, kazali płacić, a potem zdjęć nie widać. :roll: Quote
gops Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Vitka napisał(a):ale na fotosiku są głupie limity. ;) Tyle razy blokowali mi konto, kazali płacić, a potem zdjęć nie widać. :roll: likmit 100 zdjec jak sie limit konczy to zakladam anstepne konto ;D mam juz chyba z 6 i wszystkie foty widac ;D Quote
Vitka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja po jednej wizycie wrzucam ponad 100, więc podziękuję! ^^ Quote
Charly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 jak Ty Vitka wrzucasz więcej zdjęc na raz? ja nie wiem jak Quote
Vitka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Klikam normalnie 'browse' i wybieram kilka zdjęć używając przycisku na klawiaturze 'ctrl' ;) Quote
Vikii Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 oki, dziękuję za wszystkie odpowiedzi, zaraz będę próbować wszystkiego... Quote
Recommended Posts