Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

AgaMasel napisał(a):
Powodzenia Grubasie! czy was też tak irytują te reklamy?:angryy:

najlepsza reklama dogo "hardokorowe miejsca na seks "
padlam jak przecyztalam
ale dogo z czegos musi istniec :) dostaja pzreceiz za to kase

a ja bylam z Lwem i Ida na spacerze dzisiaj ;D

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
Agamasel hahahhahahahhaha. no ja zawsze mowilam Aga, ale damian mowi Agamasel hihihi

No bo Agamasel jest tak "słitaśnie" i w ogóle "kul"

Posted

Tak śmiejcie się śmiejcie:placz: a ja kupiłam cukierki ,,Pyszne'' i specjalnie poprosiłam w sklepie o powybieranie czerwonych. Teraz nie dostaniecie:evil_lol: a poza tym robicie SPAM

Posted

oooooooooooo- to dobrze, ze nie dostaniemy. bo ja już nie mogę od tych słodyczy. tak się zasłodyczyłam w ostatnich miesiącach pracy, ze wysiadł mi zołądek, lekarz wsadził mi rurkę do srodka i oficjalnie zabronil slodyczy itp "świnstewek" :( , a wszyscy jak na złość przynoszą: pieczone przez mamę ciasteczka (pawel) makowieć zrobiony przez Patrycję i teraz Ty :(

Posted

eee sielanko moja błoga ;)
Jutro będziemy kopertować ulotki z 1% i porozmawiamy gdzie kto może coś roznieść. Damian liczę na Ciebie, bo wiesz, że nie każdy te naklejki daje radę nakleić ;)
Przyszła zima w schronisku będzie bez łańcuchów. Musimy tylko dotrzeć do jak największej liczby osób.
Weźmy się w kupę - proszę proszę proszę!!!

Posted

Pójdę do okna, albo zrobię wytrych, albo wybije szybę w drzwiach od biura(później odkupię, ale przez ten czas będzie dziura:diabloti:), a jak nie pomoże to będę tak mlaskać że nie wytrzymacie :diabloti:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
. Damian liczę na Ciebie, bo wiesz, że nie każdy te naklejki daje radę nakleić ;)

No "zdolności manualne" mam akurat opanowane do perfekcji i będę jutro na 100%.

Posted

Ja dzisiaj zabrałem troche tych ulotek, zaniose je w poniedziałek do szkoły i mojego starego gimnazjum, kilka pewnie też trafi do szpitala za pośrednictwem mojej mamy. Nie Ev... Olu nie popuszczę znacie mój charakter.

Posted

Damian ja wiem, perfekcja, inteligencja i urok osobisty - ideał!

Mamy nowe puszki na kaskę, trzeba pomyśleć gdzie je można ustawić, może Wasi rodzice mają sklepy?
Jedną postawię u mojej mamy. No ale to jedna, trzeba pomyśleć. Obawiam się obcych sklepów, nie związanych jakimiś emocjami ze schroniskiem. Korci mnie apteka w Carrefour, ale ja tam nie znam nikogo... :(

Posted

Rupaczku to ja potrzebuje na pw namiar na mamę, bo muszę mieć zgodę no i adres sklepu :)
Mam cel :)

Trzeba popracować już nad kartkami wielkanocnymi. Myślę, że to zdjęcie Basi w żółtych kwiatkach będzie dobre. Kartki będziemy rozsyłać na koniec marca. Dwa wzory potrzebuję. Robimy konkurs?