Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
pożegnajcie się z Yoshi. przyszły wyniki. złosliwy nowotwór.

:placz:
taki piekny pies
ale bedzie uspana? czy czekacie co wyniknie z choroby dalej ?

ps. dzisiaj sczeniaka nie przywioze , nie da rady

Posted

Stan Yoshi pogarszał się od soboty z każdą godziną. Badanie histopatologiczne wykazało nisko zróżnicowany nowotwór złośliwy. Takie komórki nowotworowe szybko się namnażają i dają przeżuty. Yoshi dzisiaj odeszła za TM...

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Stan Yoshi pogarszał się od soboty z każdą godziną. Badanie histopatologiczne wykazało nisko zróżnicowany nowotwór złośliwy. Takie komórki nowotworowe szybko się namnażają i dają przeżuty. Yoshi dzisiaj odeszła za TM...

Yoshi

• nie doczekala sie prawdziwego domu

• Posted

Witka, masz mądrego tatę, potyrafi przewidywać pogodę niczym górale po ilości zgromadzonego drewna na opał. Zobaczcie na tę uradowaną psią gębę, dla takich chwil chce się żyć. Natomiast u naszych sąsiadów w Ostródzie widziałam 300 umęczonych, wygłodniałych psów z beznadzieją w oczach. Wierzcie mi , nasze psy mają super w porównianiu z tamtymi. Najbardziej boli mnie to, że ciagle poznajemy osoby, które wydaje się powinny kochac te najbiedniejsze, niechciane , zapewniają nas o tym a rzeczywistośc okazuje sie brutalna. Kasa, kasa, kasa.

Posted

[quote name='Gonitwa']nie, stał już sam, ale nie kojarzę go z okolicy, na pewno bym go widziała gdyby mieszkał w pobliżu.

ale co z nim? Zdrowy? Dobrze sie czuje?

Niech wszyscy się dowiedzą o kim mowa! Poznajcie przymilnego, kochanego, słodkiego jak marzenie Pirata vel Dużą Głowę, który czuje się już całkiem dobrze :)

zwłaszcza u Oli na kolanach ;)

Posted

zastanawiamy się wlasnie jak bedzie wyglądać. Myśle, że coś tak jak mówisz Andzia:) W ogóle jest bardzo kochany, spokojny, mądry;) i przede wszystkim kocha wszystkie zwierzątka- inne szczeniaki wylizuje namiętnie jak szczenna suka:)

Posted

dzisiaj do domu poszedł Rudolf-rudy dorosły kocurek oraz mały Maniek.

Rudej Stopy skóra będzie przebadana. Jutro p. doktor zrobi wymaz:) Koszt w wyskokości 100 zl pokrywa Pogotowie Posokowców- bardzo bardzo dziękujemy:)

Dzis spał znów w typowy dla niego sposób. Głowa pod kocem, dupka na wierzchu. chrapał okropnie:)

Posted

oo :)
    Super! :)
    Jechałam dziś tramwajem i widziałam rottweilerkę Sonię. Pamiętacie? Poznałam po tych fajnych szelkach. Jej pan to taki starszy człowiek, ale ona też starsza i tak wzruszająco wyglądają jak idą. ;) Powolutku... swoim tempem.

Posted

miała duzo szczęścia w nieszczęsciu. Oddana, bo "już nikt nie może się nią zajmować"...Kilka tyg. pózniej wykupiona, przez sąsiadkę, bo jednak jej żal, a teraz jak mówisz znów przy swoim panu. Bardzo dobrze. Tak ma zostać;) Ta starsza dama w ogóle nie rozumiała, po co jest w schronisku, aczkolwiek przyjęła swój los godnie...cierpiała i marniała w ciszy:(