Gonitwa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Charly napisał(a):wiesz..być moze ma parwo. Tak czy siak dziwna sprawa trochę. ale jest tam monitoring i znajomi ochroniarze- dowiemy się jak to było. No wiem, kiedyś tam pracowałam :) Quote
Gonitwa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Parwowiroza ponoć panuje w Elblągu, z moja Wieśką na kroplówce dwa inne psy jeszcze siedziały.. Tege mówił że plaga jakaś. Quote
AgaiTheta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Gonitwa napisał(a):Od przedwczorajszego południa na pewno, nie wiem czy wcześniej bo szczerze nie zwróciłam uwagi. Co z nim? Całą noc mi się śnił.. :roll: To teren monitorowany przez Bowling, jutro podjadę do chłopaków i dowiemy się, kto go i kiedy przywiązał. Szczerze mówiąc to nie mogę uwierzyć w to, że stał tam w nocy z czwartku na piątek, bo akurat pod tym słupkiem parkuje ochrona. Nikt go nie widział? Przez całą noc? Znam właścicieli, na pewno nam pomogą! A tego, kto to zrobił czeka surowa kara. Mały walczy o życie a ten "ktoś" sobie grzeje d... w domu. Nie! Quote
Vitka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hasia - cudna, potrafi wiele komend, bardzo grzeczna. Quote
gops Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Rybc!a napisał(a):Jeśli to są jego psy, to nikt ich nie przyjmie. Gops, widziałaś, co się dzieje teraz w schronisku? Skąd w ogóle pomysł by zaproponować mu odwiezienie ich do schroniska? Może pomóż mu szukać domu dla nich. W schronisku nie ma dla nich miejsca, no i piękna i zadbane długo nie będą. Dzisiaj, z tego co widziałam, dom znalazł biało-czarny kot, szczeniak, pudelkowata Tinka. Przyjechali ludzie, którzy we wtorek zabiorą jednego, czarnego szczeniaka Sary, ludzie, którzy 8 grudnia przyjadą po małego kociaka i ludzie, którzy w najbliższym czasie zaadoptują owczarka- Meksyka. Do schroniska wróciła Ruda.. Było dziś 14 wolontariuszy- wyprowadziliśmy bardzo dużo psów! a co mialam pozwolic zeby je uspal chcial je oddac na rynku , nikt ich nie wzial wiec skoro nie ma ich w schronie to przywiazal je w lesie do drzewa albo uspal tak jest , nie oszukujmy sie Brunon to foksterier!! piekny no i jeszcze mam jedno pytanie . mamy szczeniaka pod blokiem mieszka w ogrodku z pijakami ma 2 miesiace na oko ,suczka nie pzrezyje zimy napewno , zamarznie albo z glodu odejdzie czy ja moge do was przywiezc? moge im ja ukrasc bez problemu tylko niestety nie moge jej wziac do siebie a w schronie moze by znalazla dom prosze o odpowiedz Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 amstaffka jest juz w izolatce. karolinka ją troszkę oblaskawila puszką- tak ze mozna ją było bez ekscesów przetransportować do izolatki owczarka. jest juz w cieplym:)owczarek jest teraz przy budzie. Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 gops napisał(a):a co mialam pozwolic zeby je uspal chcial je oddac na rynku , nikt ich nie wzial wiec skoro nie ma ich w schronie to przywiazal je w lesie do drzewa albo uspal tak jest , nie oszukujmy sie Brunon to foksterier!! piekny no i jeszcze mam jedno pytanie . mamy szczeniaka pod blokiem mieszka w ogrodku z pijakami ma 2 miesiace na oko ,suczka nie pzrezyje zimy napewno , zamarznie albo z glodu odejdzie czy ja moge do was przywiezc? moge im ja ukrasc bez problemu tylko niestety nie moge jej wziac do siebie a w schronie moze by znalazla dom prosze o odpowiedz przynieść szczeniaka. oczywiscie nie popieramy złodziejstwa;) Quote
Vitka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ruda Stopa - naprawdę niefotogeniczny pies :D Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 o Tuja wjakim galopie:) swietnie. a taki dywanik z niej był:) Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ale ale...od razu inaczej RS się prezentuje. Quote
AgaiTheta Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Rudek jest piękny, a Trupka jaka żywa :D Szkoda, że ludzie nie dotrzymują słowa, ale to nic, my sobie damy radę, a co będzie trzeba to zdepczemy, mamy duże buty! Jutro Pachcio ma SPA, takiej okazji to żadna z nas nie ma! Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 no szok. wyrosną mu dlugie jedwabiste blond wlosy- nawet Ty takich nie masz hihihihi Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Sarunia to cudna wspaniała sunieczka oddana do schroniska 2 miesiące temu + 9 malych. Sunka musiała być bardzo zle traktowana i bita. Na widok człowieka kładła się i sisiała pod siebie. stopniowo oswajała się, a od kilku dni jest już biurowa wraz z Gadułką. Tzn biurowa (dokladniej podstołowa) była tylko jedną noc- nie potrafi przebywać w zamknięciu, nie lubi tego. Jej miejscem jest fotel widoczny na zdjęciu. spi tam niezaleznie od pogody -dlatego kołderka:) Quote
Charly Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Raffi to przepiękny facet. wysylam zdjecia jego i Farao do nadzieji dobermana. Quote
Recommended Posts