gops Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 mogliby psu obroze wyprac ;p wiem czepiam sie sliczna ta ruda sunia! jakie ma geste futro!! Quote
malkawil Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Oto nasza niespełna dwuletnia Pixi, która już od półtpra roku mieszka w schronisku. Wczoraj musiałyśmy ją przenieść z 14tki (była 8-ka) do szczeniakarni, bo bidulkę jej towarzyszki niedoli pogryzły... Quote
malkawil Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Tu trzeba by napisać, że pracownica schroniska powinna sobie strój roboczy wyprać, co??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vitka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 hahaha :D Dokładnie tak... jak można tak reprezentować nasze schronisko?! =P Pixelka jest suuuper! :D Quote
Charly Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 malkawil napisał(a):Tu trzeba by napisać, że pracownica schroniska powinna sobie strój roboczy wyprać, co??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no no, ja uważam, ze Justyna i tak wygląda 100 razy lepiej od nas hahhahaha fotki malutkiej pierwsza klasa. dokladnie takie chcialam na portel. dzieki:) Quote
Charly Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Vitka co wiecie o Pixie? jak chodzi na smyczy? Quote
Vitka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Pixi jest od urodzenia w schronisku i nigdy nie była w domu. Pierwszy spacer to wielki niewypał, drugi na smyczy flexi lepszy, a teraz z tego co widziałam jest dobrze :) Jest bardzo radosna i czasem tak słodko nieśmiała, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Chcesz jeszcze klika zdjęć biegającej Pixi? :) Quote
malkawil Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Charly']Saba sliczności nad slicznościami. Gosiu wstaw jeszcze te zdjęcia z Gabinetu. tylko mnie wykadruj;) Zdjęcia z gabinetu są poruszone, bo Saba się ruszała :shake:, tzn. nie chciała przestać oddychać, kiedy je robiłam:evil_lol: Ale proszę bardzo: I jeszcze takie dwa zrobione z lampą, więc ostre: Quote
Charly Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzieki Vitka:) Poproszę o biegającą Pixiulkę:) Gosiu ona naprawdę bardzo głeboko oddychała hihihi Quote
Vitka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Charly']Dzieki Vitka:) Poproszę o biegającą Pixiulkę:) Gosiu ona naprawdę bardzo głeboko oddychała hihihi (to jest faktycznie biegnąca :evil_lol:) Brunona gratis. Quote
Aga3006 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dziś na spacerze były: 14, Gera, Bolek, Jelonek, Żurka, Kopi(?), Skoczek(?) i moja próba spaceru z Jeżykiem Do domu poszedł Głowa Dziś także nasza niezastąpiona wolontariuszka Rybcia sprzątała pokój socjalny:diabloti: oraz odwiedziły nas dzieci z podstawówki i wpychały ręce do wszystkich boksów(nawet do Aliego) mimo, że krzyczałyśmy żeby tego nie robiły ale miały nas w d...:mad: Quote
Vitka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 14 była? Chyba 15 ;) Wspaniałe pieski! :) Kopi i Skoczek obowiązkowo! :D Mam zdjęcia. Quote
Aga3006 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 basia0607 napisał(a):Do jakiego domu poszła Glowa ??? Małżeństwo z synem na moje oko ok 10 lat, na mnie wywarli pozytywne wrażenie. Quote
Vitka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nigdy nie jest za późno na zdjęcia ;) Lolek Quote
Recommended Posts