Avaloth Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 o to super :loveu: ostatnio chyba dużo bid od was wychodzi? mam nadzieję że równie dużo nie przychodzi..:roll: Quote
Vitka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll: Quote
gops Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 chester07 napisał(a):a co ze spanielem Maksem? Vitka napisał(a):Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll: mowi o tym starszym spanielu ;) Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Vitka napisał(a):Ale poczekaj... uświadomiłam sobie, że mamy w schronisku dużo Maksów... mówimy o tym samym?:roll: no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^ Quote
Avaloth Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 o to super ;) piszcie jak coś nowego :lol: a wie ktoś co z sprawą Kropki ? o Hektora? Quote
Gonitwa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Kropka nadal siedzi w schronisku, za Hektorem się nie rozglądałam szczerze mówiąc... Quote
Rybc!a Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='chester07']no macie amstafa, boksera i spaniela :evil_lol: ja mówię o rudym spanielu ^^[/quote] Amstaffa Maksa już w schronisku nie ma, a przynajmniej go dziś nie widziałam. Bokser nadal jest, a spaniel znalazł dom i nazywa się Paco. :lol: [quote name='Gonitwa']Kropka nadal siedzi w schronisku, za Hektorem się nie rozglądałam szczerze mówiąc...[/quote] Dlaczego nie mówisz mi, kiedy jedziesz do schroniska..? Chętnie wybrałabym się tam z tobą. Hektor nadal jest, a pani nie zaadoptuje pieska dopóki nie przyjedzie z wycieczki, którą w niespodziance ofiarował jej mąż (dlatego tak zwlekał z adopcją psa). Adopcja dwóch psów (do domu i Hektor do firmy, jeśli do tej pory domu nie znajdzie) odbędzie się dopiero w połowie lub pod koniec lipca. Co do aktualności. Brodawka (amstaff) po raz 3 w schronisku. I znowu ryczałam. Ryczałam jak zniknął. Bo miałam przeczucie że to zły dom. I miałam dobre przeczucie. Niestety. A teraz ryczę bo wiem co przeżywa ten pies. On jest mi taki bliski. :-( Quote
Gonitwa Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 I ciągle ma te brodawki.. jest cudowny, taki "napakowany" przyciąga uwagę swoją urodą... Quote
Avaloth Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 biedak :-( gdzieś chyba widziałam że Beki poszła do domu, tak ? i ktoś jeszcze? Quote
bellatriks Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Czy ta suczka ciągle jest w schronie? :-( http://img232.imageshack.us/img232/1517/szczeniorkack0.jpg Quote
Rybc!a Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='bellatriks']Czy ta suczka ciągle jest w schronie? :-( http://img232.imageshack.us/img232/1517/szczeniorkack0.jpg Nie, została zaadoptowana . Quote
bellatriks Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Rybc!a napisał(a):Nie, została zaadoptowana . Super, dzięki bardzo za informację ;) Quote
Gonitwa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ale pogoda, nie ma co. Raz gorąco, teraz znowu burza... a biedaczki w schroniskach... Podniosę zatem.. Quote
Avaloth Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 z Kropką dalej się nie wyjaśniło ? podrzucam :) Quote
Rybc!a Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Isia & Chester napisał(a):z Kropką dalej się nie wyjaśniło ? podrzucam :) Tak jak napisałam, sprawa wyjaśni się dopiero w połowie lub pod koniec lipca. Zmiany na 1 stronie ;) Quote
Rybc!a Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dodałam nowe wątki: Pestka, Mioduś, Zula, Zuza, Tycia, Kasia i Soja. :) Byłabym wdzięczna za ogłoszenia. Quote
Gonitwa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj jest w schronisku w Olsztynie. Quote
hop! Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gonitwa napisał(a):Aniu przenieś proszę Emi ze "szczęśliwych zakończeń", bo wiesz przecież że nie jest szczęśliwe, suczka prawdopodobnie od wczoraj jest w schronisku w Olsztynie. Prawdopodobnie? A kto wie na pewno co się dzieje z suczką? Może patch75? Podobno było lepiej i Emi miała zostać... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67222&page=43 Quote
Rybc!a Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Rzeczywiście, było lepiej . Kilka dni temu dowiedziałam się o trudnościach związanych z wyciem i niszczeniem. Przeprowadziłam z rodziną wiele rozmów na temat Emi, kennel klatki, szukania jej nowego lokum i oddawania do schroniska, oraz o tym, jak bardzo ucierpi jej psychika . Czekam teraz na Wioletę i spytam, na czym stoi sprawa. Jeśli suka rzeczywiście jest w schronisku w Olsztynie, bardzo się zawiodę, dlatego, że tłumaczyłam, że lepsza będzie kenel, chociaż to do rodziny nie docierało . Quote
Recommended Posts