Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

Vitka napisał(a):
Te dwa białe i bury to są te których mi nie chciano wydać 3h po zabraniu ich z podwórka! Chociaż mówiłam, że są teoretycznie moje... ich matka jest cała biała... kotki mają otwarte oczka :loveu:

Nie było tam żadnej całej białej, dużej kocicy. Tylko czarno-biały kot i czarny, razem z kociętami.

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego sie bardzo ciesze. Tz bardzo nad nia płakał. Ona jest najmniejsza. Pewnie sie ostatnia urodzila. zawsze ostatnia piła i cudem przezyla. do reki tez ostroznie ostatnia podeszla. te wieksze ja odpychaly. ale sprytna jest. zostala gdzie ja odepchnely tluste siostrzyczki i za to jak widac na zdjeciu ma jedna reke tylko dla siebie:)

Posted

kurcze...coraz wiecej ich...piekny ten rudzielec z lekka pregowany :roll: szeczniaki piekne..moze by im zrobic na elblaskiej ogloszenie ze male szczeniaki czekaja w schronisku :roll: ludzie czesto tam zagladaja czesto sa ogloszenia ze ktos przyjmnie szczeniaka :roll:

Posted

INU napisał(a):
Pewnie (jak to często bywa) znudził się właścicielom. Przestał przypominać Lessie:-(. Szkoda go - jest piękny.

bardzo ladny i nadal przypomina lessie ;) taki psiak powinien szybko znalezc dom :roll:

Posted

ile nowych ślicznotek ! :-(
zaraz idę powrzucać..
a co z spanielem Maksem? zakładać mu?
a Sisi z amstafowatych w domku? :)
zaczynam się tych twoich bid na pamięć uczyć ;P

Posted

wszysto wszystkim zakladac:lol: Nie wiem co prawda jeszcze w jakiej roli Rybc!a Cie tu zatrudnila:loveu: Watek spaniel ma, ogloszenia na allegro tez. to wsjo.

Posted

[quote name='Charly']wszysto wszystkim zakladac:lol: Nie wiem co prawda jeszcze w jakiej roli Rybc!a Cie tu zatrudnila:loveu: Watek spaniel ma, ogloszenia na allegro tez. to wsjo.
zakładam wszystkim na adopcje.org :eviltong:
ale ostatnio coś u spanielka było nie tak, więc Rybcia mówiła żeby na razie z nim się wstrzymać, dlatego pytam ^^

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110611 a czy to nie jest przypadkiem bazarek na pieski stąd? ^^

Posted

[quote name='chester07']zakładam wszystkim na adopcje.org :eviltong:
ale ostatnio coś u spanielka było nie tak, więc Rybcia mówiła żeby na razie z nim się wstrzymać, dlatego pytam ^^

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110611 a czy to nie jest przypadkiem bazarek na pieski stąd? ^^
Spanielkowi zakładać, a Sisi nie, bo jest już w nowym domu. Szczeniakom nie opłaca się robić ogłoszeń, bo ludzie często przyjeżdżają oglądać szczeniaki-same się rozejdą.O nie się nie boję. I wy też nie powinniście.

Collie jeszcze wątku nie ma, zrobię mu, jak zejdzie z kwarantanny.Może się komuś zgubił.

Posted

Maks zdaniem weta i moim kilkanaście..

dziekuje bardzo

Off: wiece, ze kibole skandujac parole rasistowskie pobili znanego, zyjacego w Elblagu od lat 20 czarnoskorego lekarza w naszej bażantari elbląskiej...

Janusz Nowak, przewodniczący rady miejskiej "jakoś nie ma czasu odwiedzic lekarza w szpitalu..." No i osobiscie uwaza, "ze takie oficjalne przeprosiny nie sa wskazane... On jest normalnym obywatelem naszego miasta, jak każdy inny. To by troche wygladalo, jakbysmy przepraszali go za to, ze jest czarnoskóry..." (gazeta wyborcza)

Logika powalajaca..

Nie wiedzialam jacy interesujacy ludzie w Elblagu sa w radzie miejskiej...

Posted

Charly napisał(a):
Maks zdaniem weta i moim kilkanaście..

dziekuje bardzo

Off: wiece, ze kibole skandujac parole rasistowskie pobili znanego, zyjacego w Elblagu od lat 20 czarnoskorego lekarza w naszej bażantari elbląskiej...

Janusz Nowak, przewodniczący rady miejskiej "jakoś nie ma czasu odwiedzic lekarza w szpitalu..." No i osobiscie uwaza, "ze takie oficjalne przeprosiny nie sa wskazane... On jest normalnym obywatelem naszego miasta, jak każdy inny. To by troche wygladalo, jakbysmy przepraszali go za to, ze jest czarnoskóry..." (gazeta wyborcza)

Logika powalajaca..

Nie wiedzialam jacy interesujacy ludzie w Elblagu sa w radzie miejskiej...

czytalam o tym juz 3 dni temu :) jest kilku czarnoskorych u nas w egu :razz:
widze ze prawie nic nieubywa :roll:

Posted

chester07 napisał(a):

ile Maks ma lat mniej więcej?

Spaniel Maks nie ma więcej niż 9 naprawdę. On ma piękne zęby.

Charly napisał(a):

Wiem, a nawet znam tego lekarza..! :roll:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Spaniel Maks nie ma więcej niż 9 naprawdę. On ma piękne zęby.

Zęby to nie wszystko,to że są ładne nie znaczy że pies jest młodszy, zależy co jadł do tej pory na przykład, wydaje mi się że jednak jest starszy.

Posted

Gonitwa napisał(a):
Zęby to nie wszystko,to że są ładne nie znaczy że pies jest młodszy, zależy co jadł do tej pory na przykład, wydaje mi się że jednak jest starszy.

Gosia, przecież ty go nie widziałaś na żywo (chyba, że o czymś nie wiem). On ma siwą tylko mordę, całą szatę ma piękną, jedynie te oczy są w złym stanie,ale to raczej wina choroby,a nie wieku. A po zębach nawet weci określają wiek psa, więc coś w tym jest. A Maks ma ładne zęby.

Posted

jak pisałam wyzej nasza dalmatka ma lat 11, zeby sa piekne zdrowe, mocne i bieluskie. Po zebach wet ocenia ja na lat 5 najwyzej!!
to zalezy od genów i odzywiania.

Maksiu natomiast jest siwy. Zachowanie, sposob chodzenia i cala postawa podkreslaja to co stwierdzil tez wet. mianowicie ze pies ma kilkanascie lat.Jego oczki zdaniem weta to tez nie choroba, czy zly ich stan tylko po prostu zwyczajnie wiek.Pies nie jest wyniszczony. ma jak piszesz piekna szate, ladne zeby. tylko jest stary juz.

Mialam kiedys spaniela. bardzo bardzo dawno temu. nie wygladal tak w wieku 9 lat. absolutnie.

Posted

mozna stwierdzic tez jego wiek po ilosci zebow ...kilkunastoletni pies napewno niebedzie mial wszytkich wiec jesli niema kilku zebow to mozna podejzewac ze jest juz starszy no ale nie zawsze sie to sprawdza :roll:
moj ma 11 lat i biale zeby jak mlody pies ale z 4 juz niema ..i stad wiadomo ze to rczej nie szczenie