Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

Posted

AgaMasel napisał(a):
Witajcie. Wybaczcie proszę idiotyczną nazwę jaką sobie wpisałam, ale jak próbujesz się zarejestrować przez 3 (słownie ,,trzy'') miesiące to szlak człowieka trafia i wpisuje byle co no i oczywiście wtedy cudem zaczyna działać.
Piszę w imieniu swoim i koleżanki. Sprawa wygląda następująco: ja i ona mamy ochotę dołączyć do waszego grona wolontariuszy (niestety trzeba mieć ukończone 17 lat:angryy: więc musimy poczekać do wakacji) Vitka zapewne mnie zna z widzenia, bo chodziłam do dwójki do klasy b tego samego rocznika co ona. Nie będę wam swojej krzywej twarzy opisywać bo się przerazicie:diabloti: więc czy Vitka mnie zna to się dopiero okaże jak mnie zobaczy.
Kupa mi niestraszna, ale koleżanka się pyta: jak to wszystko wyglada? Trzeba przyść z rodzicem po podpis czy mozna przynieść kartkę z podpisem rodzica:razz:? (moi tacy nieruchawi są). Wiem, ze można iść i się zapytać, ale już tyle razy byłam się pytać(a za 10 razem zostałam poinformowana, że trzeba mieć 17 lat, poprzednio byłam odsyłana), żę już nie chę być natrętna, a Vitki sie pytałam na innej stonie ale ona tam nieczęsto coś wchodzi.
Dziękuję z góry jeżeli ktoś odpisze

PS Wiem: z góry to można na sankach zjechać, ale zaryzykuję

chodzilas do dwojki do klasy B?
serio ?
do p. Tuchewicz ??

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gops napisał(a):
chodzilas do dwojki do klasy B?
serio ?
do p. Tuchewicz ??

Chodzi o wychowawcę? Moja to była Kucharska-Pawlak. Tuchewicz to była taka starsza od fizyki? (wybacz ale ja pamięci do nazwisk nie mam za grosz:oops:)

Posted

AgaMasel napisał(a):
Witajcie. Wybaczcie proszę idiotyczną nazwę jaką sobie wpisałam, ale jak próbujesz się zarejestrować przez 3 (słownie ,,trzy'') miesiące to szlak człowieka trafia i wpisuje byle co no i oczywiście wtedy cudem zaczyna działać.
Piszę w imieniu swoim i koleżanki. Sprawa wygląda następująco: ja i ona mamy ochotę dołączyć do waszego grona wolontariuszy (niestety trzeba mieć ukończone 17 lat:angryy: więc musimy poczekać do wakacji) Vitka zapewne mnie zna z widzenia, bo chodziłam do dwójki do klasy b tego samego rocznika co ona. Nie będę wam swojej krzywej twarzy opisywać bo się przerazicie:diabloti: więc czy Vitka mnie zna to się dopiero okaże jak mnie zobaczy.
Kupa mi niestraszna, ale koleżanka się pyta: jak to wszystko wyglada? Trzeba przyść z rodzicem po podpis czy mozna przynieść kartkę z podpisem rodzica:razz:? (moi tacy nieruchawi są). Wiem, ze można iść i się zapytać, ale już tyle razy byłam się pytać(a za 10 razem zostałam poinformowana, że trzeba mieć 17 lat, poprzednio byłam odsyłana), żę już nie chę być natrętna, a Vitki sie pytałam na innej stonie ale ona tam nieczęsto coś wchodzi.
Dziękuję z góry jeżeli ktoś odpisze

PS Wiem: z góry to można na sankach zjechać, ale zaryzykuję

Przyjedźcie po umowy , nawet same. Podpiszecie je z rodzicami w domu i przynosząc je znów , wypełnione, możecie zacząć pracę .

Posted

AgaMasel napisał(a):
Chodzi o wychowawcę? Moja to była Kucharska-Pawlak. Tuchewicz to była taka starsza od fizyki? (wybacz ale ja pamięci do nazwisk nie mam za grosz:oops:)

:evil_lol:
czyli nie chodzilas do dwojki do klasy B , tylko do jakiejs innej ;)
bo w B byla tuchewicz od geografi po 40-stce ;)

Posted

gops napisał(a):
:evil_lol:
czyli nie chodzilas do dwojki do klasy B , tylko do jakiejs innej ;)
bo w B byla tuchewicz od geografi po 40-stce ;)

Edit: ja jestem zakręcona jak słoik po ogórkach! do L chodziłam a teraz chodzę do B. Tak to jest jak się rozmawia na 10 frontów:grin::flaming:

Posted

[quote name='basia0607']Pilnie proszę o przeslanie zdjęcia topionej suki.
[email protected]

Basia - wysłałam Ci dwa, ale nie są jakieś rewelacyjne, nie wiedziałam, że będą potrzebne.

Charly on się tak zmienił :loveu:

AgaMasel - gdzie do mnie pisałaś? :) Teraz nie dajesz mi spojonu, bo myślę kim jesteś :D

Posted

nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie Vitka. Jest przepiękne. ten pies jest przepiękny. Mam telefony od ludzi, którzy nie mogą go przyjąć i dzwonią tylko po to, żeby powiedzieć, jak bardzo jest piękny. I że mamy go głaskac, zeby mu wszytko wynagrodzic:)