Vitka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Apis Gandi Kira Wspaniała trójka :evil_lol: Kopi, Szczota, Sali Quote
Vitka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Z dzisiejszych nowości. Duży samiec. I szczeniorka ON'kowa. Quote
Vitka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Oskar Gdy Dziadzia nie ma cały boks odpoczywa :evil_lol: Robik Wiera Quote
Rybc!a Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Część rozrzuciłam. Nowy, duży samiec. Urwał się komuś, zobaczcie, ma nawet zapięcie od smyczy. Ja go kojarzę. Czy on przypadkiem kiedyś nie został znaleziony na Dolince? I siedział w małej izolatce z przodu? :) Przypomnijcie sobie, wtedy też uciekł za suką w cieczce.. A sunia ładna.. Przestraszona, bidulka . Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czy Dziadzio ma na imie poprostu Dziadzio ? :evil_lol: i fajnie pooznaczane budy :razz: 1 miseczka rozowa raz dziennie ;) a duzy samiec jest naprawde duzy i jak na sam pysk spojzalam to jak labek a jak na reszte to odrazu mieszanka doga :crazyeye: Quote
kordonia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Rybcia, jeśli był u nas, to powinien miec czipa, bo już od półtorej roku psy są czipowane. Dziadzio sie odchudza :eviltong: Jedna różowa miska i koniec, ku jego rozpaczy :lol: Quote
hop! Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jaki jest koszt sterylizacji i kastracji? Skoro ograniczona liczba zabiegów wynika z braku funduszy, to może warto próbować zbierać pieniądze na ten cel na poszczególnych wątkach psów. Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 hop! napisał(a):Jaki jest koszt sterylizacji i kastracji? Skoro ograniczona liczba zabiegów wynika z braku funduszy, to może warto próbować zbierać pieniądze na ten cel na poszczególnych wątkach psów. normalnie prywatnie kolo 250zl (raczej ponad najczesciej) niewiem czy dla schroniska bylby inny cennik ;) Quote
kordonia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 250 za średnią sukę. Mała pewnie trochę mniej, duża więcej. Np. na miesiąc maj już zostało tylko jedno miejsce na zabiegi. Te 4 wykonane zabiegi to były operacje po urazach, czyli żadnej sterylki Quote
kordonia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jeszcze zapomniałam dodać- wczoraj zadzwonił pan, który wział Bonza- żeby podziękować :) Cała rozmowa to były ochy i achy na temat, jaki Bonzo jest wspaniały :laugh2_2: Quote
gops Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 kordonia napisał(a):Jeszcze zapomniałam dodać- wczoraj zadzwonił pan, który wział Bonza- żeby podziękować :) Cała rozmowa to były ochy i achy na temat, jaki Bonzo jest wspaniały :laugh2_2: a taki agresor :diabloti: dobrze ze im sie podoba :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 kordonia napisał(a):Rybcia, jeśli był u nas, to powinien miec czipa, bo już od półtorej roku psy są czipowane. Dziadzio sie odchudza :eviltong: Jedna różowa miska i koniec, ku jego rozpaczy :lol: Ale on został zabrany na drugi dzień po przyjściu do nas- tylko przenocował. Pamiętam go, jak nic . :lol: A Dziadzio niech się odchudza, dobrze mu to zrobi . Quote
Vitka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Tak! Rybciu! Dokładnie o tym samym pomyślałam, gdy go ujrzałam! ;) A szczeniorka nazywa się Danusia. :lol: Quote
Aga3006 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Vitka napisał(a):Basia - wysłałam Ci dwa, ale nie są jakieś rewelacyjne, nie wiedziałam, że będą potrzebne. Charly on się tak zmienił :loveu: AgaMasel - gdzie do mnie pisałaś? :) Teraz nie dajesz mi spojonu, bo myślę kim jesteś :D Na digarcie. Może będziesz wiedziała kim jestem jak ci powiem, że noszę okulary i może pamiętasz mnie z kółka biologicznego. Kiedyś ci chyba nawet konia rysowałam w zeszycie:cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts