Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO ELBLĄG-Psy do adopcji: POST NR 1, NR 4.Miejsca na 80,a psów 220! Pomocy!

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vitka']A to chyba małyszowska sunia ?

Nasza szefowa dba o swoją pupilkę i dała jej reprezentacyjną budę po skoczku
tak apropo ciekawe czy ktoś ściągną tabliczkę koło budy??

Posted

moja Tosia jest okropna buuuuuuu. Przyniosłam moje schroniskowe ciuchy do prania. połozyłam w worku na podłodze w lazience. po jakimś czasie szukam Tosika, a ona wlazła do worka, wkopała się w te ciuchy i smacznie zasnęła. Wszelkie szczeniactwo wracające do schroniska na szczepienia, kastracje itp zastyga w bramie, trzęsie się lub chce uciekać. nic dziwnego- swoje najmłodsze tygodnie przemieszkały w izolatkach, daleko od ludzi, wiatru, trawy, deszczu i słońca- czasem z miłymi, często z wrednymi innymi szczeniorami. takie się cieszą nowym domem! A moja Tośka? ona sztacha się schroniskowym smrodkiem przed zaśnięciem:placz:
oddam Wam ją! (do izolatki na tydzien:evil_lol:

Posted

Opel - młody (ok 1,5 roku), szalony, radosny, lubi się bawić, kocha ludzi, potrzebuje dużo ruchu, ładnie chodzi na smyczy spuszczony trzyma się blisko.

Posted

dzieki za zdjęcia i bardzo wazne: opisy. zaraz powstawiam na stronkę. kotki już są wszytkie, oprócz barnaby i garfielda. a propos Garfielda; vitka proszę zrob plakat o nim. On podobno mieszka na metalowcow. rozwiesimy go tami moze wlasciciele się pojawią:roll:

nie widziałam tych psiaków dawno tak radosnych, a tego pociesznie ubarwionego (zapomniałam imienia) NIGDY w takim nastroju:)

Posted

Nie ma sprawy, zrobię plakat. :) Tzn. ma w nim być że szukamy poprzedniego właściciela? Może napisz mi tekst? ;)
A ja bardzo proszę o ogłoszenie na portelu Opelka :)

Posted

Napisz tylko, ze przebywa od jakiegoś czasu w schronisku. że prawdopodobnie mieszkał na metalowców i szukamy właściciela lub osoby, która może go wskazać.
coś w tym stylu, nic specjalnego, podaj proszę mój numer

Posted

[quote name='Charly']Napisz tylko, ze przebywa od jakiegoś czasu w schronisku. że prawdopodobnie mieszkał na metalowców i szukamy właściciela lub osoby, która może go wskazać.
coś w tym stylu, nic specjalnego, podaj proszę mój numer[/QUOTE]

Nie ma sprawy.

Posted

Jack (?) - różnie zachowuje się wobec innych psów, dość dobrze chodzi na smyczy, ma ok 2-3 lata (chyba), całkiem radosny z niego piesek.

Posted

Nie wygrzewa zadek, tylko odpoczywa jak Koala ^^ XD A ja dodam tez że Jack jest strasznie patyczkowo-aportującym psem :) Nadawał by się dla kogoś aktywnego :)