basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Allegro :diabloti:[/quote] No i po co robisz człowiekowi nadzieję:placz: W tym bielsku nic nie ma nooo!:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mamo... tak się zastanawiam, czy te zdjęcia z pierwszej strony można uaktualnić... masakra... bo jakieś takie dziwne coś jest tam pod moim nickiem :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mamo... tak się zastanawiam, czy te zdjęcia z pierwszej strony można uaktualnić... masakra... bo jakieś takie dziwne coś jest tam pod moim nickiem :evil_lol:[/quote] masz baardzo ladna fotke :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj tak... Stara dobra Dogomania... ;) Pamiętam, że wtedy na dogo panowała era picia fioleciku :evil_lol: Za tamte czasy :drinking: :diabloti:[/QUOTE] :drinking: posiadówy w barze.. i ludzie zupełnie inni. wykruszyło się towarzystwo, cóż było minęło. 6 lat już tu jestem :-o Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Justa']:drinking: posiadówy w barze.. i ludzie zupełnie inni. wykruszyło się towarzystwo, cóż było minęło. 6 lat już tu jestem :-o[/quote] starucha:diabloti: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Tinka:)']starucha:diabloti:[/QUOTE] taaaakim szczylem byłam jak tu trafiłam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Justa']taaaakim szczylem byłam jak tu trafiłam :evil_lol:[/quote] tak jak ja :evil_lol: Quote
orpha Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='orpha']rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti:[/quote] no nie przesadzaj:mad: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='orpha']no dobra ...... galopująca skleroza ??? :razz:[/quote] młodzieńcza :diabloti: Quote
Saint Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mnie już 6 roczek styknął.. Czasy fioletu w topic'u "Pijalnia, bar".. ahhh.. to były czasy :loveu: Quote
DuDziaczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='orpha']rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti:[/quote] E tam nie przesadzaj :cool3: Cioteczki fotki ze spaceru dogomaniackiego cudne :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja na dogo jestem jakoś od końca 2005 :roll: Nie ma co, człowiek uzależnia się od tego forum :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 To ja tu młodziutka jestem... :oops::oops::oops: Quote
rufusowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jaka ładna Pirania :loveu: Rinus dawaj oryginał foty trumiennej - obiecałaś :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='rufusowa']jaka ładna Pirania :loveu: Rinus dawaj oryginał foty trumiennej - obiecałaś :diabloti:[/quote] [B][I]już myślałam , że zapomnieliście :evil_lol:[/I][/B] [B][I]w pracy jestem..wrócę do domku to wrzucę jak nie zapomnę :evil_lol:[/I][/B] [B][I]a swoiją drogą...jak można chodzić w trampkach w taki upał?albo glany?:crazyeye: ja to tylko japonki :loveu:[/I][/B] Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]już myślałam , że zapomnieliście :evil_lol:[/I][/B] [B][I]w pracy jestem..wrócę do domku to wrzucę jak nie zapomnę :evil_lol:[/I][/B] [B][I]a swoiją drogą...jak można chodzić w trampkach w taki upał?albo glany?:crazyeye: ja to tylko japonki :loveu:[/I][/B][/quote] w DC najlepiej:loveu::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Tinka:)']w DC najlepiej:loveu::evil_lol:[/quote] [B][I]że w czym ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Unbelievable Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]że w czym ? :evil_lol:[/I][/B][/quote] DC, firma taka. :razz: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Tinka:)']DC, firma taka. :razz:[/quote] [B][I]a to nie znam :evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts