Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mamo... tak się zastanawiam, czy te zdjęcia z pierwszej strony można uaktualnić... masakra... bo jakieś takie dziwne coś jest tam pod moim nickiem :evil_lol:[/quote]
masz baardzo ladna fotke :cool3::cool3::cool3:

:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj tak... Stara dobra Dogomania... ;) Pamiętam, że wtedy na dogo panowała era picia fioleciku :evil_lol:

Za tamte czasy :drinking:

:diabloti:[/QUOTE]

:drinking: posiadówy w barze.. i ludzie zupełnie inni. wykruszyło się towarzystwo, cóż było minęło.
6 lat już tu jestem :-o

Posted

rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti:

Posted

[quote name='orpha']rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti:[/quote]

E tam nie przesadzaj :cool3:

Cioteczki fotki ze spaceru dogomaniackiego cudne :loveu:

Posted

[quote name='rufusowa']jaka ładna Pirania :loveu:

Rinus dawaj oryginał foty trumiennej - obiecałaś :diabloti:[/quote]
[B][I]już myślałam , że zapomnieliście :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]w pracy jestem..wrócę do domku to wrzucę jak nie zapomnę :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]a swoiją drogą...jak można chodzić w trampkach w taki upał?albo glany?:crazyeye: ja to tylko japonki :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]już myślałam , że zapomnieliście :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]w pracy jestem..wrócę do domku to wrzucę jak nie zapomnę :evil_lol:[/I][/B]
[B][I]a swoiją drogą...jak można chodzić w trampkach w taki upał?albo glany?:crazyeye: ja to tylko japonki :loveu:[/I][/B][/quote]
w DC najlepiej:loveu::evil_lol: