madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote]Moja siostra ma mini sznaucia czarno srebrnego (znaczy się sznauciopodobnego, bo bez papierów ). [/quote] a no to podobnie jak ja bo mój Denis mimo ze wygląda jak typowy sznaucio to niestety z mojej głupoty nie ma papierów:( tzn nie wiedziałam jak go kupowałam cyzm sie rózni rodowodowy od nie i jakos tak nie pomyslałam.... doipero póxniej tu trafiłam i juz wiem ze terz to zawsze wolałavym psa z paierami chociaż mojego Deniska i tak zawsze bede kochac nad zycie:) Quote
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac... Quote
Evelina Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D . Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko [b]250[/b] :lol: ), a[b] ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co [/b]:lol: .[/quote]Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink: Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Diana14']A ja z dbsst wybrałyśmy moje inne foto na wymiane i teraz jest jeszcze inne :P hehe[/quote] Bo na tej B&W po zmniejszeniu robi się kaszka, dlatego jest ta co jest :lol: . [quote name='madzior_ka']Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac...[/quote] Uaktualniane pigułki mam w kompie, wstawię niebawem. Ciebie już umieściłam, ale julci_so jakoś nie kojarzę :oops: . Dajcie na PW linka do jej zdjęcia :lol: . [quote name='Evelina'][quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D . Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko [b]250[/b] :lol: ), a[b] ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co [/b]:lol: .[/quote]Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink:[/quote] No tak :P , nie miała baba kłopotu.......... to zaczęła pigułki produkować :roll: :wink: . W piątej pigułce brakuje już tylko ośmiu fotek i będzie cała :P . Quote
Patka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Wy tu gadu gadu a fotek mało :wink: [URL=http://www.imageshack.us][img]http://img200.echo.cx/img200/8170/img31531vc.jpg[/img][/URL] Quote
KaRa_ Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [url]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/444444444444.jpg[/url] Sayma i Dbsst :evilbat: Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Poświatka, a ja Ci mam linka podac do zdjęcia na wymiane? :roll: Quote
madzior_ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='julcia_so'] [img]http://img289.echo.cx/img289/1707/dogaleridogomaniakw1la.jpg[/img][/quote] oto zdjęcie mojej siostry:) i z góry dziękujemy za umieszczenie:) Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 łiiii pokażę Wam znowu siebie jak mi do twarzy z grzywką :lol: :wink: to najwspanialszy mały grzywacz na świecie :angel: Sendo Jolki :D [img]http://img227.echo.cx/img227/9517/sendo35zw.jpg[/img] [img]http://img290.echo.cx/img290/5479/sendo40ck.jpg[/img] Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='malawaszka']Julcia :D ale ja wiem, że masz mnóstwo ładniejszych fotek :angel: wyraźniejszych :P[/quote] [quote name='julcia_so']ale wszytskie inne są brzydsze :-? musiałabym czegos poszukać :wink:[/quote] [quote name='madzior_ka'][quote name='julcia_so'] [url]http://img289.echo.cx/img289/1707/dogaleridogomaniakw1la.jpg[/url][/quote] oto zdjęcie mojej siostry:) i z góry dziękujemy za umieszczenie:)[/quote] Oj Julcia, będziesz musiała się trochę wysilić i poszukać jakieś innej fotki, bo na tej nic nie widać :( . Nic dziwnego że ją przeoczyłam :oops: . [quote name='PIKA']Poświatka, a ja Ci mam linka podac do zdjęcia na wymiane? :roll:[/quote]Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: . [b]Malawaszka[/b] z grzywką wyglądasz niezwykle twarzowo, Sendo jest przecudny :P . Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Poświata'] Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..[/quote] Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat: Najlepiej czerwony krzyzyk :lol: [b]Waszka[/b] Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol: Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='PIKA'][b]Waszka[/b] Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol:[/quote] grzywacz olbrzymi 8) Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='PIKA'][b]Waszka[/b] Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol:[/quote] A może znajdzie sobie jakiegoś grzywacza-olbrzyma? 8) Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Poświata'] Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..[/quote] Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat: Najlepiej czerwony krzyzyk :lol: [/quote] O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: . Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='asher']Waszka, mówimy chórem :o[/quote] znaczy że coś z tego będzie :lol: Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='Poświata'] O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .[/quote] żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat: [quote name='malawaszka'][quote name='asher']Waszka, mówimy chórem :o[/quote] znaczy że coś z tego będzie :lol:[/quote] olbrzymi grzywacz? :o Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'][quote name='asher']Waszka, mówimy chórem :o[/quote] znaczy że coś z tego będzie :lol:[/quote] olbrzymi grzywacz? :o[/quote] :bigok: Quote
Poświata Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Poświata'] O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .[/quote] żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat: [/quote] Ale na jakie??? Żeby znowu źle nie było :roll: :wink: . Quote
alina71 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Ja bym chciała zamieścić swoje aktualne zdjęcie i bardzo prosić o zmianę w albumie dogomanii. :) Ja dziś [img]http://foto.onet.pl/upload/46/97/_497235_n.jpg[/img] Quote
rodzice Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Hej , to ja i moje dziewczynki , córcia Sandra i wnusia Martynka [img]http://img221.echo.cx/img221/2747/marsaja6iw.jpg[/img] Quote
Guest bernulka Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 Ja też mam na imię Martynka:) Poświato, moge poprosić by moja fotka w dogomanii, była tą z yorkami co nie dawno wkleiłam? paździoszki Quote
Miga Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='asher']Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju. Kojarzycie te miejsca?[/quote] Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8) Quote
asher Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 [quote name='Miga'][quote name='asher']Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju. Kojarzycie te miejsca?[/quote] Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8)[/quote] O rany, to raczej zbieżnośc nazw :o Moja rodzina mieszka pod Elektrownią Siersza :wink: Ciekawe ile jeszcze jest osiedli Awaryjnch w Polsce? :lol: Quote
Recommended Posts