Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote]Moja siostra ma mini sznaucia czarno srebrnego (znaczy się sznauciopodobnego, bo bez papierów ). [/quote]
a no to podobnie jak ja bo mój Denis mimo ze wygląda jak typowy sznaucio to niestety z mojej głupoty nie ma papierów:( tzn nie wiedziałam jak go kupowałam cyzm sie rózni rodowodowy od nie i jakos tak nie pomyslałam.... doipero póxniej tu trafiłam i juz wiem ze terz to zawsze wolałavym psa z paierami chociaż mojego Deniska i tak zawsze bede kochac nad zycie:)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac...

Posted

[quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D .
Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko [b]250[/b] :lol: ), a[b] ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co [/b]:lol: .[/quote]Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd
Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink:

Posted

[quote name='Diana14']A ja z dbsst wybrałyśmy moje inne foto na wymiane i teraz jest jeszcze inne :P hehe[/quote]
Bo na tej B&W po zmniejszeniu robi się kaszka, dlatego jest ta co jest :lol: .
[quote name='madzior_ka']Poświatko kochana bo ja mam pytanie czy juz coś uaktualniałaś pigułki czy dopiero będziesz? bo jakieś kilka stron wstecz ja i moja siostra (julcia_so ona troche wcześniej) wstawiłyśmy nasze zdjecia chcąc aby były w pigułce, ale jescze ich nie ma - chciałam ci tylko o tym ptzypomniec bo moze sobie przeoczyłaś, ale jak chwilowo nie masz czasu to oczywiscie mozemy poczekac...[/quote]
Uaktualniane pigułki mam w kompie, wstawię niebawem. Ciebie już umieściłam, ale julci_so jakoś nie kojarzę :oops: . Dajcie na PW linka do jej zdjęcia :lol: .
[quote name='Evelina'][quote name='Poświata']Do 1.VII co przyjdzie to zrobię i poprawimy :D .
Poźniej poproszę na PW o linka na której stronie skończyłaś (zostanie już tylko [b]250[/b] :lol: ), a[b] ja po powrocie w sierpniu dokończę resztę, o ile będzie co [/b]:lol: .[/quote]Roboty napewno nie zabraknie, bo zawsze ktos bedzie chcial sie "upiekszyc" :wink: , cos wymienic... itd
Wyszlam z propozycja przejecia paleczki na czas wakacji, bo wiem, ze trudno jest czekac dwa miesiace na wcisniecie sie do "pigulki" :wink:[/quote]
No tak :P , nie miała baba kłopotu.......... to zaczęła pigułki produkować :roll: :wink: .
W piątej pigułce brakuje już tylko ośmiu fotek i będzie cała :P .

Posted

łiiii pokażę Wam znowu siebie jak mi do twarzy z grzywką :lol: :wink:

to najwspanialszy mały grzywacz na świecie :angel: Sendo Jolki :D
[img]http://img227.echo.cx/img227/9517/sendo35zw.jpg[/img]
[img]http://img290.echo.cx/img290/5479/sendo40ck.jpg[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']Julcia :D ale ja wiem, że masz mnóstwo ładniejszych fotek :angel: wyraźniejszych :P[/quote]
[quote name='julcia_so']ale wszytskie inne są brzydsze :-?
musiałabym czegos poszukać :wink:[/quote]
[quote name='madzior_ka'][quote name='julcia_so']
[url]http://img289.echo.cx/img289/1707/dogaleridogomaniakw1la.jpg[/url][/quote]
oto zdjęcie mojej siostry:) i z góry dziękujemy za umieszczenie:)[/quote]
Oj Julcia, będziesz musiała się trochę wysilić i poszukać jakieś innej fotki, bo na tej nic nie widać :( . Nic dziwnego że ją przeoczyłam :oops: .

[quote name='PIKA']Poświatka, a ja Ci mam linka podac do zdjęcia na wymiane? :roll:[/quote]Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: .

[b]Malawaszka[/b] z grzywką wyglądasz niezwykle twarzowo, Sendo jest przecudny :P .

Posted

[quote name='Poświata'] Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..[/quote]
Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat:

Najlepiej czerwony krzyzyk :lol:

[b]Waszka[/b] Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][b]Waszka[/b] Twoim następnym psem chyba bedzie grzywacz a nie olbrzym :lol:[/quote]

A może znajdzie sobie jakiegoś grzywacza-olbrzyma? 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Poświata'] Pika, no jasne!!!! Nie chcę żebyś była niezadowolona :lol: ..[/quote]
Ja będę zadowolona jak wsadzisz cokolwiek innego na miejsce tego czegoś co tam jest :evilbat:
Najlepiej czerwony krzyzyk :lol: [/quote]
O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .

Posted

[quote name='Poświata'] O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .[/quote]

żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat:

[quote name='malawaszka'][quote name='asher']Waszka, mówimy chórem :o[/quote]

znaczy że coś z tego będzie :lol:[/quote]
olbrzymi grzywacz? :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Poświata'] O nie, krzyżyk nie wchodzi w rachubę :nono: , skoro ja się przełamałam........ :lol: .[/quote]
żartuje :evilbat: ale zmień :evilbat: [/quote]
Ale na jakie??? Żeby znowu źle nie było :roll: :wink: .

Posted

Ja bym chciała zamieścić swoje aktualne zdjęcie i bardzo prosić o zmianę w albumie dogomanii. :)
Ja dziś
[img]http://foto.onet.pl/upload/46/97/_497235_n.jpg[/img]

Guest bernulka
Posted

Ja też mam na imię Martynka:)
Poświato, moge poprosić by moja fotka w dogomanii, była tą z yorkami co nie dawno wkleiłam?

paździoszki

Posted

[quote name='asher']Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju.
Kojarzycie te miejsca?[/quote]

Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8)

Posted

[quote name='Miga'][quote name='asher']Moja rodzina nie mieszka stricte w Trzebini, tylko na Osiedlu Awaryjnym (oficjalnie Os. Energetyków), a dokładniej nad nim, na wzgórzu, pod elektrownią. Kiedyś to chyba była Trzebinia, a teraz nie wiem, pod co administracyjnie należą, chyba pod Myślachowice :niewiem: A spora część mieszka w Gaju.
Kojarzycie te miejsca?[/quote]

Ja kojarzę Gaj (może 10 km ode mnie). Z kolei nie wiem czy to zbieżność nazw, ale mieszkam na skawińskim Osiedlu Awaryjnym koło Elektrowni Skawina 8)[/quote]

O rany, to raczej zbieżnośc nazw :o Moja rodzina mieszka pod Elektrownią Siersza :wink: Ciekawe ile jeszcze jest osiedli Awaryjnch w Polsce? :lol: