enia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No szkoda , że samotna siedzi....... a jak ona reaguje na p. Ilone? ona boi sie facetów i kobiet? hm...jak to bedzie jak pojedzie do domu? boje sie ,że im ucieknie skoro taka nieufna jest.....:roll: Quote
lamia2 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jest nieufna w stosunku do wszystkich bez względu na płeć :placz: Quote
mycha101 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Ja też ją wkrótce odwiedzę. Szkoda, że cały czas się boi:shake: Lamia, czy P. Ilona uregulowała wszystko? Czy odwiedza Chelsee? Quote
lamia2 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mycha101 napisał(a):Ja też ją wkrótce odwiedzę. Szkoda, że cały czas się boi:shake: Lamia, czy P. Ilona uregulowała wszystko? Czy odwiedza Chelsee? Nie sprawdzałam na koncie ale myślę, że tak. Była wczoraj u niej. Quote
Zmysł Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mośka napisał(a):Bidulka bardzo wystraszona :shake: bardzo bardzo:shake: Quote
mycha101 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Ktoś ją musiał strasznie skrzywdzić. Minęło już tyle czasu, jest bezpieczna, nikt nic złego jej nie robi, a ona nadal w strachu:shake: Quote
enia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mycha101 napisał(a):Ktoś ją musiał strasznie skrzywdzić. Minęło już tyle czasu, jest bezpieczna, nikt nic złego jej nie robi, a ona nadal w strachu:shake: Mycha no niestety p.Ilona MUSI JĄ ZACZĄĆ OSWAJAĆ bo czarno to widze, jak ona ma sie nauczyć ,że ręka ludzka nie bije? daje jeść? pogłaszcze? to trzeba cierpliwości, miłości i duuuuużo pracy:roll: ja jesli nie mogłabym jej zabrać to siedziałabym w tym boksie ile by sie dało ........ze smacznymi kąskami..... Quote
dorota412 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :-( no jaka bida. Kuli sie jakby miała dostac:-( Quote
mycha101 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Grubcio z niej się straszny zrobił. Jak ja bym uściskała ten pyszczek:eviltong: Zmysł, czy pogłaskałeś Chelsee? Quote
Zmysł Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mycha101 napisał(a):Grubcio z niej się straszny zrobił. Jak ja bym uściskała ten pyszczek:eviltong: Zmysł, czy pogłaskałeś Chelsee? Nie, jest bardzo wystraszona. Wszystko jest OK z daleka, szczeka zadziornie i wygląda zawadiacko. Ale jak się podchodzi do kojca robi się z niej kłębek nerwów. Nie chciałem jej jeszcze bardziej stresować. Quote
zdrojka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Dogo się podniosło, czy coś się wykluło w kwestii domku? Quote
dorota412 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Do marca coraz bliżej. A jak ona reaguje na P.Ilonę? Boi sie czy moze troche "ją zna"? Quote
mycha101 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Rozmawiałam z p. Iloną, no cóż nie zagląda często do Chelsee z braku czasu, nie mnie oceniać. Prace na budowie się opóźniają i myśli teraz o końcu marca początku czerwca. Chelsee nadal chce i jak tylko będzie u niej zajmie się jej socjalizacją. Powiedziała, że już miała takiego psa i wie jak sie za wszystko zabrać. Jeśli będą problemy to skonsultuje się ze specjalistą. W najbliższym czasie miała pojechać i dać środek przeciwko kleszczom. To tyle kochani. Nie pozostało nic innego jak czekanie na cud. Quote
dorota412 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Mycha, a sunia jest w hoteliku czy schronisku? I kto płaci za opieke i jedzenie? Quote
lamia2 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja również rozmawiałam z P.Iloną ... mnie mówiła o połowie kwietnia .... Chelsee jest odrobaczona i zabezpieczona na kleszcze (to robimy rutynowo), prosiła o szczepienia i w przyszłym tygodniu przyjedzie wet ... najpierw komplet zakaźnych w następnym tygodniu wścieklizna. Szczepienia sfinansuje P. Ilona. Quote
Zmysł Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Przepraszam za offa, ale może macie jakiś pomysł: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108124 Quote
Recommended Posts