Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No szkoda , że samotna siedzi.......
a jak ona reaguje na p. Ilone? ona boi sie facetów i kobiet?
hm...jak to bedzie jak pojedzie do domu? boje sie ,że im ucieknie skoro taka nieufna jest.....:roll:

• Replies 474
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mycha101 napisał(a):
Ja też ją wkrótce odwiedzę. Szkoda, że cały czas się boi:shake:
Lamia, czy P. Ilona uregulowała wszystko? Czy odwiedza Chelsee?

Nie sprawdzałam na koncie ale myślę, że tak. Była wczoraj u niej.

Posted

mycha101 napisał(a):
Ktoś ją musiał strasznie skrzywdzić. Minęło już tyle czasu, jest bezpieczna, nikt nic złego jej nie robi, a ona nadal w strachu:shake:

Mycha no niestety p.Ilona MUSI JĄ ZACZĄĆ OSWAJAĆ bo czarno to widze, jak ona ma sie nauczyć ,że ręka ludzka nie bije? daje jeść? pogłaszcze?
to trzeba cierpliwości, miłości i duuuuużo pracy:roll:
ja jesli nie mogłabym jej zabrać to siedziałabym w tym boksie ile by sie dało ........ze smacznymi kąskami.....

• 2 weeks later...
Posted

mycha101 napisał(a):
Grubcio z niej się straszny zrobił. Jak ja bym uściskała ten pyszczek:eviltong:
Zmysł, czy pogłaskałeś Chelsee?

Nie, jest bardzo wystraszona. Wszystko jest OK z daleka, szczeka zadziornie i wygląda zawadiacko. Ale jak się podchodzi do kojca robi się z niej kłębek nerwów. Nie chciałem jej jeszcze bardziej stresować.

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam z p. Iloną, no cóż nie zagląda często do Chelsee z braku czasu, nie mnie oceniać. Prace na budowie się opóźniają i myśli teraz o końcu marca początku czerwca. Chelsee nadal chce i jak tylko będzie u niej zajmie się jej socjalizacją. Powiedziała, że już miała takiego psa i wie jak sie za wszystko zabrać. Jeśli będą problemy to skonsultuje się ze specjalistą. W najbliższym czasie miała pojechać i dać środek przeciwko kleszczom. To tyle kochani. Nie pozostało nic innego jak czekanie na cud.

Posted

Ja również rozmawiałam z P.Iloną ... mnie mówiła o połowie kwietnia .... Chelsee jest odrobaczona i zabezpieczona na kleszcze (to robimy rutynowo), prosiła o szczepienia i w przyszłym tygodniu przyjedzie wet ... najpierw komplet zakaźnych w następnym tygodniu wścieklizna. Szczepienia sfinansuje P. Ilona.

• 4 weeks later...