Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 jutro ślicznotek jedzie do weta okulisty:) Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 O ktorej jedzie? A,kciuki bede i tak trzymac caly dzien. Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 *zaba* napisał(a):O ktorej jedzie? A,kciuki bede i tak trzymac caly dzien. na 17 do Poznania:) Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Helga_psiaki napisał(a):na 17 do Poznania:) Dr. Juszczak ma specjalizację w okulistyce, a nauki brał u najlepszych okulistycznych speców. Jakiś czas temu skutecznie pomógł nam przy Sarze, Once z koszmarną chorobą oczu. Zresztą do dziś nowi właściciele jeżdżą do Niego na comiesięczne, profilaktyczne wizyty. Ja w Niego wierzę. Nie słyszałam o lepszym w Poznaniu. Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 GoniaP napisał(a):Dr. Juszczak ma specjalizację w okulistyce, a nauki brał u najlepszych okulistycznych speców. Jakiś czas temu skutecznie pomógł nam przy Sarze, Once z koszmarną chorobą oczu. Zresztą do dziś nowi właściciele jeżdżą do Niego na comiesięczne, profilaktyczne wizyty. Ja w Niego wierzę. Nie słyszałam o lepszym w Poznaniu. No to super,ze do takiego specjalisty moj ulubieniec pojedzie.A jak z finansami?? Moze jakis bazarek zrobic?? Dobrej nocki moj slicznotku,jutro wielki dzien,bede trzymac kciuki!! Quote
GoniaP Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bazarek jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził... Zdaje się, że Donvitow nie je, a płaci za psy. Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 chyba donvitow ze swojej kieszeni płaci:-( Bazarek by się przydał... bo jeśli będzie musiał przejść operację, która poprawi jego wzrok to nie ukrywajmy - będą wydatki:roll: Quote
*zaba* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To moze bazarek laczony na psiuta i na wyzywienie Donvitowa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro bede cos szukac. Quote
Helga&Ares Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='*zaba*']To moze bazarek laczony na psiuta i na wyzywienie Donvitowa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jutro bede cos szukac. niezły pomysł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki zaba, Hector byłby wdzięczny :loveu: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Czy piesek jest u Donvita? Dajcie mi jego adres na PM to wyślę drobne wsparcie finansowe. Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 GoniaP napisał(a):Bazarek jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził... Zdaje się, że Donvitow nie je, a płaci za psy. Je je i tylko trochę się dzieli z psiakami. Gosiapk napisał(a):Czy piesek jest u Donvita? Dajcie mi jego adres na PM to wyślę drobne wsparcie finansowe. Zobaczymy co wet powie. Quote
kaLOlina Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ciekawe jaka bedzie diagnoza...oj...zeby bylo dobrze!!!! Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 kaLOlina napisał(a):ciekawe jaka bedzie diagnoza...oj...zeby bylo dobrze!!!! o 17.00 3mamy kciuki:) Quote
caroolcia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hektorek zabrany ze schroniska - jest u donvitowa i zaprzyjaźnia się z kropeczką ;) Quote
Helga&Ares Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kropeczka jak zwykle gościnna;) Quote
*zaba* Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Dopiero wrocilam do domu,co powiedzial wet??? Quote
Jagoda1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 caroolcia napisał(a):Hektorek zabrany ze schroniska - jest u donvitowa i zaprzyjaźnia się z kropeczką ;) Alez to maluszek:crazyeye: ... Donie Vitonie i Basiu, macie serca tam, gdzie one powinny być...:iloveyou: :Rose: Quote
GoniaP Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone. Quote
Donvitow Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę. Quote
Recommended Posts