Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 758
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
na 17 do Poznania:)
Dr. Juszczak ma specjalizację w okulistyce, a nauki brał u najlepszych okulistycznych speców.
Jakiś czas temu skutecznie pomógł nam przy Sarze, Once z koszmarną chorobą oczu. Zresztą do dziś nowi właściciele jeżdżą do Niego na comiesięczne, profilaktyczne wizyty. Ja w Niego wierzę. Nie słyszałam o lepszym w Poznaniu.

Posted

GoniaP napisał(a):
Dr. Juszczak ma specjalizację w okulistyce, a nauki brał u najlepszych okulistycznych speców.
Jakiś czas temu skutecznie pomógł nam przy Sarze, Once z koszmarną chorobą oczu. Zresztą do dziś nowi właściciele jeżdżą do Niego na comiesięczne, profilaktyczne wizyty. Ja w Niego wierzę. Nie słyszałam o lepszym w Poznaniu.

No to super,ze do takiego specjalisty moj ulubieniec pojedzie.A jak z finansami?? Moze jakis bazarek zrobic??

Dobrej nocki moj slicznotku,jutro wielki dzien,bede trzymac kciuki!!

Posted

chyba donvitow ze swojej kieszeni płaci:-(
Bazarek by się przydał... bo jeśli będzie musiał przejść operację, która poprawi jego wzrok to nie ukrywajmy - będą wydatki:roll:

Posted

[quote name='*zaba*']To moze bazarek laczony na psiuta i na wyzywienie Donvitowa??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jutro bede cos szukac.

niezły pomysł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dzięki zaba, Hector byłby wdzięczny :loveu:

Posted

GoniaP napisał(a):
Bazarek jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodził... Zdaje się, że Donvitow nie je, a płaci za psy.

Je je i tylko trochę się dzieli z psiakami.

Gosiapk napisał(a):
Czy piesek jest u Donvita? Dajcie mi jego adres na PM to wyślę drobne wsparcie finansowe.

Zobaczymy co wet powie.

Posted

caroolcia napisał(a):
Hektorek zabrany ze schroniska - jest u donvitowa i zaprzyjaźnia się z kropeczką ;)

Alez to maluszek:crazyeye: ...

Donie Vitonie i Basiu, macie serca tam, gdzie one powinny być...:iloveyou: :Rose:

Posted

Hectorek po wizycie. Jednego oczka nie ma, drugie ma jakieś 10% widzenia. Ma jaskrę... (w tak mlodym wieku niesłychane) To młody ok 2 letni psiak, prawdopodobnie po kolizji z autem lub człowiekiem... Dostał kropelki do zakraplania 2 razy dziennie. Następna wizyta za tydzień. Teraz walka będzie polegala na tym, by te 10% widzenia zatrzymał. Reszte opowie Corleone.

Posted

Brak prawej gałki ocznej. W lewej ogromne nadciśnienie typu jaskra. 10%widzenia. i tylko lekami można te 10 % utrzymać. Nic poprawić. Początkowo Hetor niespokojny. ale potem przymilani. Jechał n a kolanach. U weta grzeczny. Jak zaczynał sie stawiać na podłogę, mizianki i kolejne podejście. Dostał leki. Mam dwa razy dziennnie je zakraplać. Jak to zrobić jak do schronu czasem włazimy przez płot A wczoraj nasłali municypialną. Hektor jkest u mnie i myślę.