Seterka93 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Rany, aż mną trzepie jak patrze na te biedactwa.. To dobrze ze sie ktoś znalzał, powodzenia psiątka! :multi: Quote
Yorija Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oby tych cegiełek zabrakło - trzymaj sie mały. Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Yorija napisał(a):Oby tych cegiełek zabrakło - trzymaj sie mały. Yorija :loveu: :loveu: :loveu: Quote
karusiap Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 kochane ciotki juz dzialaja...czy jest szansa/miejsce gdzies by go zabrac,a raczej oba psy? Quote
AMIGA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jejuuuuuuuu, ależ to biedactwo musi cierpieć!!!!! Quote
Rybc!a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O mój Boże, co za tragedia! Zrobiłam tak na szybkiego banner z małym, mam nadzieję, że jest OK: Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gdzie Można Zabrać Psiaki??? Gdzie Najbliższa Klinika Gdzie Amorek By Mógł Być Leczony??? Quote
AMIGA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Naprawdę trzeba się jak najszybciej zabrać za jego leczenie. Wpłaciłam jakieś pieniążki bezpośrednio na AFN, niestety na taką odległośc nie jestem w stanie inaczej pomóc. Żeby tylko on już nie musial tak cierpieć :shake: Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A gdzie najbliższa klinika całodobowa? Może jednak trzeba zaryzykować i zawieźć tam malca? Czy nikt nie może przygarnąć mamusi? Jej chyba nic nie jest? Quote
aniac50 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Boze !CO ZA BÓL PIEKIELNY musi znosić ten maluch -RATUNKU !!!!!! Quote
Szczurosława Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Rybc!a']O mój Boże, co za tragedia! Zrobiłam tak na szybkiego banner z małym, mam nadzieję, że jest OK: podlinkowałam bannerki, to straszne, jakie On musi cierpieć katusze:placz: Quote
sugarr Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Gdzie teraz znajduje się szczeniak? Jak będzie w odpowiednim stanie do takiej podróży to mogę dać mu DT, jedzenie, spacery, zabawki. Niestety nie jestem w stanie płacić za lecznie Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ja nie wiem jak ten psiak stoi na łapach :( Przecież to musi być potworny ból! Ciotki wieźcie go do szpitala! Kasa się zbierze! A matkę do hotelu! Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Biedny psiak, bardzo musi cierpiec ech :( Quote
kon trojanski suwalki Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 =================================================== Amorek musi byc pod czyjas opieka, inaczej nie da mu sie zalozyc opatrunku. Musi to byc jakis specjalny, mokry opatrunek. Potrzebny DT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieniadze na konto Pani ktora sie nim zajmuje, ale nie moze wziac go do domu ze wzgledu na swojego psa. Zebrane pieniadze zostana oddane oddane osobie, ktora zajmie sie malym jako nastepna. ========================================================= Pieniadze prosze wplacac na konto KONIECZNIE z dopiskiem "dla Amorka" Alicja Chlasta - Inteligo PKO BP 50 1020 5558 1111 1355 6440 0058 ========================================================= Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 sugarr napisał(a):Gdzie teraz znajduje się szczeniak? Jak będzie w odpowiednim stanie do takiej podróży to mogę dać mu DT, jedzenie, spacery, zabawki. Niestety nie jestem w stanie płacić za lecznie Dziewczyno, jesteś kochana. Z tego, co piszą to szczeniak jest w Suwałkach. Do Krakowa kawał świata, ale i może w tej kwestii trafi się pomoc od DG-maniaków!!! Ja deklaruję comiesięczną wpłatę 50 zł i robienie bazarków. Ktoś jeszcze? DT to wielki fart dla tego malucha!!! Quote
agaciaaa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 o matko jedyna... straszne!!! trzymam kciuki za malucha. Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 sugarr jesteś wspaniała :loveu: Zresztą wszyscy są super, którzy już pomagają Amorkowi! Quote
AMIGA Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']=================================================== Amorek musi byc pod czyjas opieka, inaczej nie da mu sie zalozyc opatrunku. Musi to byc jakis specjalny, mokry opatrunek. Potrzebny DT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieniadze na konto Pani ktora sie nim zajmuje, ale nie moze wziac go do domu ze wzgledu na swojego psa. Zebrane pieniadze zostana oddane oddane osobie, ktora zajmie sie malym jako nastepna. ========================================================= Pieniadze prosze wplacac na konto KONIECZNIE z dopiskiem "dla Amorka" Alicja Chlasta - Inteligo PKO BP 50 1020 5558 1111 1355 6440 0058 ========================================================= O kurcze, a ja wpłaciłam na AFN 100zł, ale też z dopiskiem dla Amirka Quote
weszka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Yorija napisał(a):650km do Krakowa straśnie daleko :-( Teraz wakacje, może akurat ktoś będzie wracał z Mazur?? Jeśli osoby opiekujące się Amorkiem na miejscu uznają że nadaje się do podróży to można się będzie rozglądać za transportem. Quote
kon trojanski suwalki Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 =============================================== [quote name='AMIGA']O kurcze, a ja wpłaciłam na AFN 100zł, ale też z dopiskiem dla Amirka Kurczaczki - dla "Amorka" - nie "Amirka" Sprawdz czy dobrze napisalas, zeby nie bylo pozniej problemu Dziekujemy Ci slicznie w imieniu psiaka..........:buzi: Szczeniak jest tez umieszczony na samej gorze na naszej stronie www.sercedlazwierzat.suwalki.pl =============================================== Quote
martasuwałki Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To straszne!!! Dobrze, że ma mamę przy sobie. Czy piesek może jechać do Krakowa z mamą? Quote
agusiazet Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czy Mazury i Kaszuby to blisko? Bo tam teraz jest na wypoczynku Fusica, może przywiozłaby małego, chociaż do Warszawy, bo taką ma mieścinę wpisaną, jesli ma miejsce. Napiszę na PW - może wchodzi na DG. Quote
Recommended Posts