Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy zgłoszenie interwencyjne, no ale my jesteśmy tu, a pies tam...

Chodzi o psa, który mieszka na ulicy w  Milówce.  Od 2 lat… Staruszek, kastrat, podobno wszystkiego się boi. Udało mu się przeżyć ostatnie zimy, dokarmia go tylko jedna osoba… Ale on jest coraz starszy i szanse na przeżycie kolejnej zimy maleją (zwł, że ma krótką sierść). Zimy w tej okolicy to nie jest pikuś….

Osoba, która to do nas zgłosiła nie dała rady uzyskać wsparcia, my jesteśmy za daleko, więc szukam kogoś z okolic, kto może nam pomóc. Będziemy szukać dt, pokombinujemy, ale ktoś musi zrobić foty (bez zdjęć wiadomka, nie ma szans, a już jak na fb będzie się szukać dt, to w ogóle…) , fachowym okiem psa obejrzeć, pogadać z dokarmiającą,  nad logistyka ew. łapanki…

Pomóżcie nam w tej sprawie! Czy jest na dogo ktoś z tych okolic?

Posted

Z dogo nikogo tam nie znam. ale koleżanka ma letni domek w Kamesznicy.

Spróbuję znaleźć kontakt do niej.

Czy mogłabyś mi napisać coś więcej, w którym miejscu Milówki jest ta psinka

i czy macie jakiś kontakt do dokarmiającej osoby.

Posted

ja tu juz troche działam dzięki waszym wskazówkom. ale czekam na nr tel do dokarmiającej babeczki i zasadniczo być może będę potrzebować jeszcze pomocy czy informacji.

Tamb, czekam na zdjęcie psa, tego co gadałysmy   :smile:

Posted

witam,

czy jest coś nowego w sprawie piesia??

ja niestety nie znam nikogo z okolic żywca :( a pomóc też nie za bardzo mam jak bo zwierzaków mam nadmiar ostatnio i autka też brak :(

sorki :(

• 1 year later...