ona03 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Nie doczytałam. Jutro sadzenie, tylko gdzie...........Chyba zabiorę kawałek ogródka sąsiadom ;) Nic by się nie stało, bo u nich tylko zielsko rośnie. To zabieraj bez pytania... :) Można je trochę skrócić, uskubując wierzchołki, jak mają wysokość ok 20 cm, ale trzeba pilnować, ja nigdy nie mam na to czasu.... Zapraszamy na spacerek do oneczkowego ogródka :) Zapraszam, tylko kwiatków proszę nie deptać.... W sobotę przy kawie fajnie się robi zakupy , zapraszamy . A ja w sobotę po kawie idę do pracy :) Dzień dobry :) bry, bryyyy Quote
ona03 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Kwiatki zapraszają :) a jak ktoś chce kartofelka to też są na bazarze, jakie cudaki http://www.dogomania.com/forum/topic/333468-egzotyczne-ziemniaki-dla-kojota-do-11x-g2000/ Quote
ona03 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 pracowite dzień dobry :) Ja też cały dzień kopałam.... Przybyłam wreszcie :) Z daleka...? do góry :) Właśnie, właśnie, musimy się pokazać :) Quote
Poker Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Jeszcze 4 dni i oneczka odpocznie.Byle do wiosny Quote
EVA2406 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Kwiatki zapraszają :) a jak ktoś chce kartofelka to też są na bazarze, jakie cudaki http://www.dogomania.com/forum/topic/333468-egzotyczne-ziemniaki-dla-kojota-do-11x-g2000/ Ale cudne kartofelki. Ja bardzo lubię bataty i nie mogę nigdzie kupić. Quote
ona03 Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 Jeszcze 4 dni i oneczka odpocznie.Byle do wiosny Odpocznę jak nie wiem co......, po remoncie drogi, i w domu biorę się za porządki, tylko nie wiem od czego zacząć, to zaczęłam od bazaru..... Zapraszamy :) :) Ale cudne kartofelki. Ja bardzo lubię bataty i nie mogę nigdzie kupić. Chyba musisz sobie posadzić.... :) Quote
ona03 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Przywitam się niedzielnie :) Dziś mam nadzieję zapakować : Amadorka, Aga 76, anetek100 Smyczku, Ciebie w który dzień wysłać i jakim transportem :) Quote
b-b Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Przywitam się niedzielnie :) Dziś mam nadzieję zapakować : Amadorka, Aga 76, anetek100 Smyczku, Ciebie w który dzień wysłać i jakim transportem :) Pracowita jak pszczółka :) Quote
NikaEla Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Tworzę bazar na psy u mari23 , już teraz zapraszam :) (link na dole) Quote
Smyku Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Oneczko w tym tygodniu mam urlop , więc jak Tobie pasuje . Łorety tylko nie TIR-a , mogą być dwie ciężarówki . Quote
ona03 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Pracowita jak pszczółka :) Pszczółka osa :) Dzień dobry :) Witamy :) Tworzę bazar na psy u mari23 , już teraz zapraszam :) (link na dole) Proszę, proszę, konkurencja mi pod nosem wyrosła... Oneczko w tym tygodniu mam urlop , więc jak Tobie pasuje . Łorety tylko nie TIR-a , mogą być dwie ciężarówki . To jutro zapakuję te dwie ciężarówy i we wtorek polecą :), jedna do Ciebie, druga do b-b -, a co ...:),musi być sprawiedliwie Quote
NikaEla Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Proszę, proszę, konkurencja mi pod nosem wyrosła... No przepraszam.... poproszono mnie i nie mogłam odmówić ;) ale to nie konkurencja : twoje cebulki polskie , a tamte holenderskie Quote
ona03 Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 No przepraszam.... poproszono mnie i nie mogłam odmówić ;) ale to nie konkurencja : twoje cebulki polskie , a tamte holenderskie No jak gulenderskie to nie koń-kurencja ... :) Quote
mariusz pp Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 No jak gulenderskie to nie koń-kurencja ... :) nie konkurencja, tu teraz trwa wyprzedaż to grzech byłoby nie skorzystać , niech psiaki mają.A ja proszę o wysyłkę pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego ,będziemy w Polsce już w niedzielę Quote
Recommended Posts