Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto Różyczki wpłynęły pieniądze od Aldrumki  - 140 zł  (bazarek) i doris66 - 195,50 (bazarek)

Dziękujemy w imieniu Różyczki :)

post rozliczeniowy nr 73 str 4

proszę o linki do potwierdzeń na bazarkach

Posted

Dziś 10 minut łapka pod lampą a potem na bieżnię :)

Pomiędzy Świętami a Nowym Rokiem mamy umówione 3 zabiegi na bieżni...

28/12 godz 10:00

29/12 godz 10:00

30/12 godz 10:00

gdy będzie grafik na styczeń 2016 umówimy kolejne zabiegi

Posted

Na konto Różyczki wpłynęły pieniądze od Aldrumki  - 140 zł  (bazarek) i doris66 - 195,50 (bazarek)

Dziękujemy w imieniu Różyczki :)

post rozliczeniowy nr 73 str 4

proszę o linki do potwierdzeń na bazarkach

Bazarek Aldrumki

http://www.dogomania.com/forum/topic/334058-zakończony-muzyka-czarności-i-różnosci-dla-różyczki-do-14-grudnia-godz-2200/

Bazarek doris66

http://www.dogomania.com/forum/topic/333850-bazarek-ubrania-zimowe-biżuteria-srebrna-tez-i-inne-bibeloty/

Posted

Różyczka jest bardzo zazdrosna, zaborcza...

Wczoraj przyjechałyśmy wcześniej, młyn, pies i kot z wypadku czekałyśmy "rozmawiając z Dejzi sunią z porażonymi kończynami dolnymi mieszkającą w lecznicy. Różyczka strzeliła takiego focha że hej, odpychała, zasłaniała sobą, wchodziła na kolana... za wszelką cenę starała się skierować całą uwagę na siebie... nawet smaczki były be ;). Masz mnie i innymi, cudzymi psami proszę się nie zajmować ;)

Posted

Różyczka jest bardzo zazdrosna, zaborcza...

Wczoraj przyjechałyśmy wcześniej, młyn, pies i kot z wypadku czekałyśmy "rozmawiając z Dejzi sunią z porażonymi kończynami dolnymi mieszkającą w lecznicy. Różyczka strzeliła takiego focha że hej, odpychała, zasłaniała sobą, wchodziła na kolana... za wszelką cenę starała się skierować całą uwagę na siebie... nawet smaczki były be ;). Masz mnie i innymi, cudzymi psami proszę się nie zajmować ;)

Pewnie boi się, że znowu zostanie porzucona, albo wymieniona na nowszy model :( Biedactwo :(

Posted

Dobrze,że nie kłapie zębami.

Wystarczy nam jamnik Aniołek ten to kłapał na prawo i lewo bez ostrzeżenia...do końca życia pozostaną mi blizny, zapadnięty mięsień, na przedramieniu jak wbił swoje szable.

Różyczka nie ma takiego odruchu i niech tak zostanie ;)

Posted

O biedną Dejzi prawie wszystkie właścicielskie psy są zazdrosne, niestety...Ona tak by chciała też mieć kogoś na własność....a tak ma tylko posłanie, żarcie i widok pieseczków z włascicielami....

Posted

Terminy zabiegów rehabilitacji Różyczki :)

21.12 godz 16:00

23.12 godz 12:00

28.12:godz 10:00

29.12 godz 10:00

30.12 godz 10:00

Jeszcze nie ma grafiku na styczeń 2016 roku

Posted

Ojej to Wam zajęcie przed świętami doszło.
Dzięki dziewczyny za rehabilitację Róży.

Była prośba żeby zamieścić terminy zajęć Różyczki, dlatego wstawiłam...

Święta...u nas dzień jak co dzień oby zleceń nie było bo w firmie wszystko stoi na głowie i nie znasz dnia ani godziny...ręce opadają

Posted

Ja bynajmniej nie prosiłam o to. Chciałam Wam coś podrzucić do lecznicy ale się chorobowo rozłożyłam. Moli@,  terminy zabiegów już wstawiłaś w poprzednich postach...tylko musiałam odszukać, jak sobie to przypomniałam...

Posted

Ja bynajmniej nie prosiłam o to. Chciałam Wam coś podrzucić do lecznicy ale się chorobowo rozłożyłam. Moli@,  terminy zabiegów już wstawiłaś w poprzednich postach...tylko musiałam odszukać, jak sobie to przypomniałam...

Zachary, zostawmy ten temat ;) zdrowie ważne...

Posted

Terminy zabiegów rehabilitacji Różyczki :)

21.12 godz 16:00

23.12 godz 12:00

28.12:godz 10:00

29.12 godz 10:00

30.12 godz 10:00

Jeszcze nie ma grafiku na styczeń 2016 roku

No to sobie Dziewczęta nie bardzo odpoczniecie.

Bo jak rozumiem, trzeba kawałek też dojechać?