Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nocka jak nocka ale śniadanko...hi hi hi ;)

Wyspała się i od rana bardzo wymownie domagała się/czekała na śniadanko...suchy to może niech inni jedzą ;) wciągnęła prawie całą konserwę od Zachary :)...jagnięcina jest cool ;). Już nas rozpracowała a jakie minki robi...sama słodycz ;)

Posted

To Róża naprawdę odzyskuje formę! Fiuuu,fiuuuu...konserwa duża, bo 800g...A te minki może zostaną uwiecznione?...

Też byłyśmy w szoku...zjadła porcję i znacząco zaczęła wylizywać miseczkę, zaglądać w oczy...pognałam po puchę i dokładałam ;) Na obiad dokończyła plus sucha karma ;)...w końcu ma apetyt i nie trzeba karmić...namawiać na jeszcze kawałeczek...Teraz musimy pilnować żeby nie utyła ;)

Posted

Ona jest mega słodka :)

Milusia...bardzo podobna do Meli, gdy stoją obok siebie, rozbawione, uśmiechnięte, jak siostry ;)

Róża lubi przesiadywać na kolanach, wykorzystuje każdą okazję...Mela obserwuje...Dziś Róża zaatakowała kolan, Melcia długo nie myśląc hyc i też siedzi. Pierwszy raz wskoczyła! Dobrze że fotel duży i obie się mieszczą... zadowolone z siebie ;)

• Upvote 1
Posted

Jak się mała czuje? :)

Odpukać dobrze :)

W poniedziałek w lecznicy po raz ostatni dostała zastrzyk przeciwbólowy...chyba łapka nie boli bo sunia wesoła, przy wstawaniu, zmianie pozycji nie popiskuje, chętnie wychodzi do ogrodu, kicusia po mieszkaniu...apetyt dopisuje ;). Trzymamy dietę bo kto ja będzie nosił... :) i obciążenie na staw nie wskazane

• Upvote 1
Posted

To jest juz wogóle całkiem inny pies. Pies, który juz wie, że należy do kogoś ( no....Róża myśli że należy do Moli@ i Joi ).

Róża już szczeka...pogania, pokazuje gdy coś chce...;)...nie ten piesek ;)

Posted

A ładny ma głosik? Bardzo się cieszę , że w końcu się przekonuje , że jest piękną Różą i że już nie jest tą ostatnią znajdą. Bo taką się czuła zanim do Was przyjechała.

Posted

A ładny ma głosik? Bardzo się cieszę , że w końcu się przekonuje , że jest piękną Różą i że już nie jest tą ostatnią znajdą. Bo taką się czuła zanim do Was przyjechała.

Dzióbek robi jak do sweet foci i robi auuu, auuu gdy nas pogania ;)...głosik miły dla ucha ;)

Posted

Faktura za 2 ostatnie wizyty w lecznicy - boląca łapka - podcięcie gipsu, oczyszczenie stopy, 4 zastrzyki przeciwzapalne/przeciwbólowe + ostatnia wizyta - zmiana gipsu, zdjęcie szwów...jeszcze nie została wypisana. Dziś ponownie dzwoniłam kilka razy...braki kadrowe, dużo pacjentów i czekamy do poniedziałku. Sunia wpisana jest na moje konto w lecznicy, czyli nie ma problemu, nic nie zginie ;)

Posted

Super wiadomości Różyczka śpiewa,jest dobrze:)

Zakończył się mój kolejny bazarek dla Różyczki.
Przelewam 135zł
Tradycyjnie dajcie znać jak wpłynie.

http://www.dogomania.com/forum/topic/148846-koniecdla-różyczki-na-leczenieciuchy-markowekosmetyki-eucerin/

Jeszcze jedna dobra cioteczka arim kupiła na zakończonym już bazarku cegiełki za 50zł

Wpłacę na Wasze konto razem więc z bazarku będzie 185zł.

Buziaki dla Różyczki

• Upvote 1