Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA!

jooołłłł!! Oby to był TEN Pan :)

Posted

JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA!

przyszłam do Bogusia zobaczyć czy cokolwiek z ogłoszeń a tu...TAKA NIESPODZIANKA!!!

moje kciuki z calusieńkich sił zaciśnięte!!!!!

Posted

przyszłam do Bogusia zobaczyć czy cokolwiek z ogłoszeń a tu...TAKA NIESPODZIANKA!!!

moje kciuki z calusieńkich sił zaciśnięte!!!!!

Jesli sie uda to Cię ozłocę!

Posted

A jakieś szczegóły?

pojedzie ktoś sprawdzić dom?

Posted

A jakieś szczegóły?

pojedzie ktoś sprawdzić dom?

Pan ma przyjechać poznać Bogusia w sobotę. Będzie wizyta, inaczej nie wydamy. Państwo mieli psy, są świadomi tego, że Bogus moze szczekać (mieszkają w domku), że moze ugryźć (bywało i tak) i że ma fochy. Będzie mieszkać w domu oczywiscie. Na razie tyle wiem. Ważne, że tak szybko ktos zadzwonił i wady Bogusia go nie przeraziły.

Posted

Ja to już ludziom nie wierzę, jak nie zobaczę.

Tak nauczyli się mówić, to co trzeba, a niekoniecznie jest tak, jak ma być.

Niestety mogą i super wypaść na rozmowie a potem różne rzeczy sie dzieją, ale miejmy nadzieje, że jeśli są dla Bogusia stworzeni to wszystko będzie dobrze

• Upvote 1