Olena84 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Poproszę o potwierdzenie otrzymania pieniędzy na wątku bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/333734-dla-tusi-sbm-i-bogusia-do-15112015-do-godz-2200/ Tak tak już sa, dzis robię rozliczenie, troszkę sie nazbierało. Bardzo dziękuje! Quote
Olena84 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA! 1 Quote
agat21 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA! jooołłłł!! Oby to był TEN Pan :) Quote
kiyoshi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA! przyszłam do Bogusia zobaczyć czy cokolwiek z ogłoszeń a tu...TAKA NIESPODZIANKA!!! moje kciuki z calusieńkich sił zaciśnięte!!!!! Quote
Olena84 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 przyszłam do Bogusia zobaczyć czy cokolwiek z ogłoszeń a tu...TAKA NIESPODZIANKA!!! moje kciuki z calusieńkich sił zaciśnięte!!!!! Jesli sie uda to Cię ozłocę! Quote
kiyoshi Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Jesli sie uda to Cię ozłocę! nie zapeszajmy.... ale kciuki trzymajmy! 1 Quote
mar.gajko Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 JUŻ BYŁ TELEFON W SPRAWIE BOGUSIA!!!! PAN SPOD LUBLINA, PRZYJEDZIE POZNAĆ BOGUSA W SOBOTĘ, JEST NASTAWIONY NA WŁAŚNIE TAKIEGO PSA! A jakieś szczegóły? pojedzie ktoś sprawdzić dom? Quote
Nutusia Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja tam się wcale nie cieszę, kciuki trzymam, bo co mi zależy i ruszam sobie palcem w bucie - co będzie, to będzie ;) :D 1 Quote
Olena84 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 A jakieś szczegóły? pojedzie ktoś sprawdzić dom? Pan ma przyjechać poznać Bogusia w sobotę. Będzie wizyta, inaczej nie wydamy. Państwo mieli psy, są świadomi tego, że Bogus moze szczekać (mieszkają w domku), że moze ugryźć (bywało i tak) i że ma fochy. Będzie mieszkać w domu oczywiscie. Na razie tyle wiem. Ważne, że tak szybko ktos zadzwonił i wady Bogusia go nie przeraziły. Quote
mar.gajko Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja to już ludziom nie wierzę, jak nie zobaczę. Tak nauczyli się mówić, to co trzeba, a niekoniecznie jest tak, jak ma być. 1 Quote
Olena84 Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Ja to już ludziom nie wierzę, jak nie zobaczę. Tak nauczyli się mówić, to co trzeba, a niekoniecznie jest tak, jak ma być. Niestety mogą i super wypaść na rozmowie a potem różne rzeczy sie dzieją, ale miejmy nadzieje, że jeśli są dla Bogusia stworzeni to wszystko będzie dobrze 1 Quote
mar.gajko Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 No to już w nerwy niespokojne wpadnę do tej soboty. Quote
Olena84 Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Spokojnie;), choć liczę że wszystko będzie dobrze juz teraz, w koncu ta nasza "przytulanka" ma same zalety i pełno chetnych;) Quote
mar.gajko Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Kciukujemy wytrwale i bez opamiętania :) Quote
Olena84 Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Postaram sie dać informacje jak najszybciej, ale jutro o 9 mam egzamin i moge byc w domu ok 13-14 Quote
mar.gajko Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 To już nic jutro nie zrobię, bo obie łapki z kciukami. Za Bogusia i Olenę :) Quote
jola&tina Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Dalej trzymamy obydwie łapki zaciśnięte :) Quote
kiyoshi Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 zaglądam...siedzę jak na szpilkach.... Quote
Recommended Posts