Olena84 Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 Boguś po lewej i jego sobowtór;) Quote
mar.gajko Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Oleno, to suche lepsze niż tanie puszki wymieszane z makaronem. Tam i jakieś witaminy i mikroelementy. A w makaronie to nie ma nic. Quote
jola&tina Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Przychodzę a tu niespodzianka - Boguś się nam sklonował :) Ale od przybytku głowa nie boli :) Myśle, że trzeba Bogusia wykastrować jak najszybciej, żeby miał to już "z głowy" :) Tylko Boguś za 3 tygodnie miał mieć powtórzone badanie krwi. Jak to teraz zrobić - przed czy po? Trzeba to tak zaplanować, żeby zaoszczędzić Bogusiowi stresu, bo to bardzo wrażliwa i delikatna :) psina. Quote
mar.gajko Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Może w dzień kastracji pobrać krew, tam nie było, jak pamiętam tragicznie. Nie wiem czy wet ma maszynę, ale wyniki moga być za godzinę. Jak OK, to kastrować. Quote
Olena84 Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Kastracje udało się ustalić na jutro, Boguś jest nie do wytrzymania, molestuje wszystko co ma na swojej drodze. Na dodatek znowu wyje jak zostaje sam, rozmawiać sie nie dało dzis przez telefon, jak został za drzwiami, na koniec zaczął demolować drzwi;/ Quote
mdk8 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Olena doszła moja stała ? Robiłam przelew 25-go Quote
Olena84 Posted September 30, 2015 Author Posted September 30, 2015 Olena doszła moja stała ? Robiłam przelew 25-go tak tak jest dziękuje, zaraz dopiszę, spokojnie nic nie zaginie;) Quote
mar.gajko Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 No to trzymamy kciuki za Bogusia. Quote
mdk8 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 tak tak jest dziękuje, zaraz dopiszę, spokojnie nic nie zaginie;) robiłam 24 przelewy moich deklaracji i zaczęłam się zastanawiać czy nie pominęłam Bogusia :) Quote
Olena84 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 robiłam 24 przelewy moich deklaracji i zaczęłam się zastanawiać czy nie pominęłam Bogusia :) wszystko ok;) Quote
Olena84 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 Dopiero jestem:( Już mówię, wszystko w porządku, Boguś juz po, badania krwi miał być wysyłane do innej kliniki, więc po prostu na początku przyszłego tygodnia pojadą do tej kliniki gdzie to by było wysłane i zrobią badania krwi. Dostał od lekarek chyba juz gratis cos na uspokojenie, bo całą klinikę postawił na nogi jak sie wybudził ;) Quote
mar.gajko Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Dopiero jestem:( Już mówię, wszystko w porządku, Boguś juz po, badania krwi miał być wysyłane do innej kliniki, więc po prostu na początku przyszłego tygodnia pojadą do tej kliniki gdzie to by było wysłane i zrobią badania krwi. Dostał od lekarek chyba juz gratis cos na uspokojenie, bo całą klinikę postawił na nogi jak sie wybudził ;) Uffff. A ten szał to pewnie z żalu za jajkami ;) Quote
Olena84 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 przynajmniej wiadomo który to Boguś;) Quote
mar.gajko Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Słodki :) wita się z klonem swoim :) I pewnie opowiada jaką to mu krzywdę robili. Quote
Olena84 Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 No oby się uspokoił, bo tak kryć wszystko na swojej drodze:( Quote
Nadziejka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Bogumilek Bogunio sciska ciocia choc z daleka kciuki ogromne trzymam Quote
Nutusia Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Tak szybko to się wielkiej przemiany nie spodziewajmy! ;) Może minąć nawet do pół roku, zanim się gospodarka hormonalna ureguluje. A zatem pozostaje nam wierzyć, że po prostu trochę rozumku przybędzie - bez względu na bezjajeczność :) Quote
teresaa118 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Inne ciocie systematycznie podczytuja watek no i wyslalam stala na pazdziernik, co by nie umarl z glodu z cala mase glaskow dla dzielnego bezjajecznego Quote
zachary Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ja też podczytuję....I życzę mu wyciszenia... Quote
Olena84 Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Noi jak trochę pojęczałam to zawitałyście i wy ;p Quote
Recommended Posts